379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
hát ezt kurvár@ kellett tudnom, thanx :D ؟ -
Úristen lépjetek már tovább és KÉPET! -
jajj, de szörnyű alakja van a csajnak. -
G_ArchAngel #237164 Amugy optikai tuningnak is jo: pl. nekem csak atlagos, 18.5cm-es van es mivel a felet nem rejti a bozot, joval nagyobbnak tunik
-
Zajonc #237163 -
-
ha azt hangoztatom, hogy nem vagyok meleg, akkor az azt jelenti, hogy rejtett-buzi vagyok? 
-
Én meg a kettő között vagyok, ahol nyalom ott ne legyen szőr, de felette a vénusz-dombon lehet kis esztétikai látványként :)
ja és Én is szoktam szőrteleníteni, nekem is jobb a közérzetem tőle és nem vagyok meleg és nem kaptam negatív kritikát sem emiatt csajoktól..sőt :) -
Ebben azért van valami. -
bocs nem figyeltem (pedig olvasok) de már elvesztettem a fonalat, ki van a szőr mellett, és melyikőtök ellene. ? 

-
G_ArchAngel #237157 Nem sznobizmusnak hivnam, mert ugye muveltnek nem neveznem magam (csakhogy legyunk mar tisztaban a sznobizmus eredetevel), de kepesnek erzem magam a fejlodesre. Szerintem nem kotelezo egy szinten megrekedni, ha eleg nyitott vagy, akkor tovabblephetsz... -
Nem értem a sötét középkort? Nem erőszakolok meg senkit az utcán, és nem rokonomtól van gyerekem.
Meg a végét se nagyon, de azt ugye elvárom a nőtől, hogy lenyelje, meg a seggből-szájba működjön, de a szőr az undi mi ? :D
Nézzél több Woody Allen-t :) -
Szerintem, le kellene szakadni a temarol - bar leszarom:) -, de azert Neked is be kellene latnod (foleg, ha visszaneznel 10-15 evet), hogy valszeg Te is kicsit elszalltal es megcsapott a sznobizmus szele:) -
Kinzás
-
G_ArchAngel #237153 Hja, igenyes meleg vagyok es Apple-t is hasznalok.
Lassan ki kellene jonni az istallobol, a Sotet Kozepkor mar nem aktualis.
(megyunk autoval vhova, vmiert megkivantuk egymast az asszonnyal, lehuzodtam egy bekotoutra... amikor vegeztunk, akkor nedves torlokendovel megtoroltem a csupasz pisztolyt es jol ereztem magam a nap hatralevo reszeben, mig nem ertem haza zuhanyozni - mert 'etelkeptelen' vagyok...
tudom, teged nem fenyeget, mert livejasmin utan senkit nem zavar a szagod, a Second Life partnered meg ugysem erzi...) -
fatherofsatan #237152 

-
Kérdem ez WTF????? -
Ki mondta, hogy elvárom? Olyan amilyennek épp ő szereti, ha kell köpködök, mint cigány a szotyihéjat :D
Nem kell nyafogni minden apróságon, az a melegek dolga.
Bár így ahogy látom "2008. 01. 10. - Apple társalgó (Házigazda)" - értem már az életképtelen felfogást :D -
Ahhhhhhhh 
-
-
-
G_ArchAngel #237146 Fail? (18+)
Nem, az egesz vilag, csak az a korlatolt szelete, ameddig az ismereteid terjednek... -
G_ArchAngel #237145 Nem en, en fosok, de az asszony megcsinalja az enyemet is:D -
batmanforever #237144 -
G_ArchAngel #237143 Aha, Te elvarod a partneredtol, hogy ne kelljen szorszalakat kopkodnod oralis szex kozben, de te ezert nem tennel meg semmit.
-
amugy már nemazér de mért ne lenne higiénikus amikor évezredeken keresztül ilyenekvagyunkmár? nemaztmondom h széplátvány a szőröspunci de ottahelye annak a szörnek :D
attólfügetlenül gyülölöm szal énis a csupaszmelettvagyok de attolmég higiénikus a szörös is ha mossák.. -
Szerintem nem attól lesz higiénikus. :D -
ez egy irtóztos hülyeség.
a Higiénia szempont.
Egyéb szempontok élhetnek például de szerintem ízlés dolga teljesen... -
akkor ezért 18+.... -
-
-
de a lényeget senki nem vette észre ... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kutya szemei... nem ugyanolyanok de viszont különbözőek. -
fúj
látszik a kutya tőgye! -
-
nem kell többé párna az alváshoz -
A filterrel csak óvatosan.
-
"Van valami smiley az iróniára, vagy tényleg fizetős lett volna, és nem használják ? :D"
ez is irónia volt. :))
Irónia in the irónia.
Lehetne akár fraktált is csinálni belőle... :) -
... és mikor felnéztem a tükörbe, láttam, hogy MELLEIM NŐTTEK!*
*true story -
Hangod is vékonyabb lett?! :D
Van valami smiley az iróniára, vagy tényleg fizetős lett volna, és nem használják ? :D -
A kezembe vettem a borotvát..
közelíteni kezdtem a hónaljam felé..
ahogy közeledett a penge egyre inkább éreztem ahogy a 32 éve szilárd heteroszexuális nemi beállítottságom megváltozik...*
* irónia