379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Mostmár legalább tudom mik mászkálnak néha nálam.
Bár a human fajtája lenne. :D -
uhhhhhhhhhh, megváltozott a világról alkotott képem :D -
G_ArchAngel #238054 ugy volt, hogy 'human centipede' sincs, aztan megis lefotoztak...[szín=white]18+[/szín] -
izomszag van:
-
beaconből sose lesz IV ... (ú bazeg akinek ez leesik XD) -
mivel nincsen disznókígyó állat sem, ezért most hidd el h ennek a bőrébő készül -
Csak kár hogy a beacon nem a bőréből készül
-
végtelen baconből csak jól lakik :D -
Oszt etetni ki fogja szegény kimérát?? :)
-
-
G_ArchAngel #238046 azert annyira igenytelen nem vagyok, nem jo a futoerteke... -
-
Igazán Flame-Badass-Boss akkor lettél volna ha a mondatodat úgy fejezed be, hogy "a kandallóra meg dobtam pár PC-t"... -
Azért a zárójelbe tett rész is eléggé troll gyanús. :D -
Hihetetlen mennyit tudtok sírni. (Akinek nem inge, ne vegye magára.)
arc, neked meg már kioszthatnák azt a 20 elakadásjelzőt, unalmas már, hogy itt szítod a flémet. Szánalmas, hogy ilyen idősen (amennyiben valósak az adatok) pusztán ilyen kevés ésszel rendelkezel...
UI: válaszolnod nem kell erre, mert hidegen hagy. (Bár úgy is fogsz, ahogy ismerem a vérpisti formádat.) -
G_ArchAngel #238041 kutyaszonyegem van, a medvere tettem a labam, a kandalloba meg dobtam par Mac-et... -
G_ArchAngel #238040 Meghalt mire kiertem:( -
*Forever Alone* -
Pio #238038 Bezzeg a Benny Hill! Gondolom eleve amiatt költöztél ki. :) -
-
aha
beleülsz a hintaszékbe
lábat a vastag medveszőrme-szőnyegre
kutya lábhoz
és a Mac-en beállítod a háttérképedet:
-
"kölykök" - ne legyél már nagypapi stílus hány éves vagy már úristen... -
banker :DDDDD -
G_ArchAngel #238033 szimplan csak oreg vagyok, mint minden, a humor is egyre silanyabb - engem nem zavar, ha a kolykok humorerzeke mar ennyire igenytelen szintre csokkent...
megyek, beveszem a tablettakat, bekenem a visszeres labam aztan leulok notaestet hallgatni... -
Pio #238032 Valóban, félreértelmeztem a képet. De viszont akkor aki kitalálta még a trollfizikához is hülye.
Az "assistent"nek baromira nem kéne körberohannia a Földön, ha ő stabilan áll, akkor elég a görkorisnak lazán fogni a kötelet és a Föld forgása következtében körbegurulna rajta, ezzel még egy ovis is tisztában van...
-
LOL -
Igen? és akkor miért van az hogyha erősebben húzza akkor gyorsabban megy? Nem a Földet akarja mozgatni hanem magát húzza rajta, de ilyen faszságon inkább ne legyen vita. :D -
:DDDDDDDDDDD istenem imádom :DDDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #238028 milyen magasra kell ugrani, hogy millimeter pontosan ugyanoda essek vissza? -
Pio #238027 Azért kell a görkori, hogy ne kelljen megkerülnie. Csak áll, a Föld pedig körbeszáguld alatta, ennyi. -
G_ArchAngel #238026 Te csak azt posztolod, amit Te csinalsz? -
Hmm, ez alapján csak meg kell kerülnie a földet forgásiránnyal szembe, és ha elég erős akár még az időben is utazhat.
-
G_ArchAngel #238024 Jah, az nem erdekel, ezen csak rohogok mindig, mert ugy az Apple IT harverei altalaban fekete/alu, esetleg feherek, mig a masik oldalon a szivarvany (ami nem csak a Greenpeace-t jelenti) minden szineben tundoklo kinalat megtalalhato...
S vegul, de nem utolsosorban 7% koruli az Apple PC-k aranya.
ON -
lentebb vagyok a piramisban, én csak egy kis dealer vagyok
-
trollfizika a legjobb :D:D:D -
Nem is tudtam, hogy ő csinálja :D -
Pio #238020 Múltkor még a trollfizika volt a legszarabb, nem? :)
-
bocs, nem akartam a mac-es képpel az elevenedbe gázolni...
-
Mégmég, ezekből soha nem elég. :D -
G_ArchAngel #238017 Ne baszogasd, jo hogy itt van RatBaG, mert nala szarabbakat senki nem tud posztolni, igy legalabb mindenki jol erezheti magat...