379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Sir Quno Jedi
    Azt mi is. ZH a legjobb, hasonló sincs.
  • Sir Quno Jedi
    Picit túltenyésztett, cuki, jól nevelt kutyus. Hol van ez a farkastól?!
  • spy803
    MIÉRT?????
  • Aquir

... és a Farkas

• pajti
  • RatBaG #238290

• mahalo
    karácsonyra ajándéknak tökéletes :DD

nagypapi törölközője
  • Aquir
    nem. neked 42%, és még te kérdezed:))
    #238231: de :)
  • Pio
  • Csirke4
    Wowozzál! :D
  • Pio
    Zseniális! Mint ahogy az egész tvropes az. :)
  • SötétBarom
    :_D?KAD_:?

Hát bazdmeg. :D
  • Pio
    A zombik már nem menők. Az ausztrál filmfesztiválról is bannolták a meleg zombis filmet. 18+
  • Jimmyke
    Mert ha népszerű, akkor csak rossz lehet.
  • Pepsi Twist
    mi a mai napig C&C General / Zero Hour-ozunk haverokkal
  • Looooser
    dehogynem mi múltkor kinevet a végén-eztünk meg gazdálkodj okosant játszottunk, legjobb :D
  • Sir Quno Jedi
    Mer nem hígul a scene.
  • G_ArchAngel #238279
    Miert szerencsere, hogy nem divat a kockadobalas asztal mellett?
  • Sir Quno Jedi
    Most ez éppen Ad&D v3.0-ás parti. De toltunk mi már minden elképzelhetőt. Én magam is, ha utánaszámolok, akkor murván negyed évszázada tolok RPG-t minden mennyiségben. Mondjuk nekem annyiban könnyebb a dolgom, hogy én agglegény vagyok (még/már), így jobban be tudom osztani a nem létező szabadidőmet is. :D
  • ROCKnROLLA
    D&D-os volt? nekem gyűrűk urás volt a favorit anno
  • Sir Quno Jedi
    Ezzel mire célzol? Szinte mindenkinek van már egy-két-x gyereke (tizenévesek is), nagy családja, két-három melóhelye, bla-bla-bla. De jó összejönni ilyenekre mint a régi szép időkben (bezony, még a tisztes családanyák is jönnek és tolják murván). Tiszta woodstock. :D

Mi akkoriban kezdtük, amikor MÉG nem volt divat és szerencsére mostanság meg MÁR nem divat a papír alapú RPG.
  • Dzsini
    mert felnőttnek nem szabad játszania? elég szomorú világ lenne... (Gary Gygax 36 éves volt, mikor az első Dungeons and Dragons megjelent, és pár évvel korábban ő volt az egyik tervezője a Chainmail-nek is, ami egy (részben fantasy) táblás harci játék volt)
  • G_ArchAngel #238274
    egyreszt irigykedek, masreszt ijeszto, hogy felnottek vagyunk...
  • Sir Quno Jedi
    Jah murva jó volt, csak nagyon efáradtunk a végére (meg az idő is érdekes volt).
  • ROCKnROLLA
    rpg party? túlélte valaki? mert azért elég nagyot robban... :D
  • Sir Quno Jedi
    2 napos hétvégi/karácsonyi rpg partyról jövök, én még hiszek a manahálóban vaze! :DDD
  • Dzsini
    az igazi zombik ellen igazi unikornishátról igazi mitrilpáncélban kell küzdeni, igazi vorpálkarddal :)
    itt lehet gyakorolni
  • Lyukasbogrács
  • Sir Quno Jedi
    Node, ha egy murvaintelligens ellenfél irányítja őket hátulról, akkor meg neked sanyi. Éééted! Akkor nincs "zombikelőlmeneküléses túlélőhorroros", meg hasonlók. Simán kinyírnak 17msec alatt.
  • Dzsini
    "igazi zombit" - na ITT kellene abbahagyni :)
  • Shep
    Erről beszélek :)
  • Csirke4
    1234!!!
  • Sir Quno Jedi
    Sőt, felszolgálnak az asztalnál komornyikként. Azonban ehhez irányítani kell őket folyamatosan, mert maguktól kicsit "zombik". :DDD
  • Shep
    Hát ok, de egy igazi zombit irányít valaki az meg megparancsolja neki ,hogy másszon :) Ezek a mai vírustól, meg kutyafülétől zombivá vált emberekről szóló filmek marhaságok. Az igazi zombikat valami nagyobb hatalom hozza vissza a halálból és hajtja őket az irányítása alá. :) Úgyhogy simán utánad másznak :D
  • Sir Quno Jedi
    Egy jólnevelt zombi utánad vánszorog/csúzsik-mászik és mikro akadéályba ütközik, akkor próbálja ezt folytatni, vajmi kevés sikerrel, hiszen ahol te pikk-pakk felmászol, hála a látásodnak, tapntásodnak és tevezésre alkalmas IQ-dnak, ő csak csendben csalapálhat ott, mint a kis idióta. Jelesül, ha átmászol egy ember magas kerítésen, akkor ő csak nekimegy és próbál tovább menni, ami nem sikerül, ha a kerítés bírja a súlyát és csalapálását.

Pl. egy kutya idővel megtanulja, hogy egy látszólag áthatolhatatlan akadályt széles körben ugyan, de meg lehet általában kerülni (magam figyeltem meg a viselkedésüket). De egy zombi?!?!? Az nem tervez, nem gondolkodik és nincsenek örökölt/betanutl vislekedéspatternjei. Értsd,. egy egér kijut simán a labirintusból, a zombi lehet hogy soha az életben (bár statisztikailag még van is rá esélye).
  • Dzsini
    nem, élvezetesek vannak (már akinek) :) amúgy hiába linkeltem a zombitopicot is, ott még van hivatkozás tudományos(! - orvosi-matematikai modellezéssel) tanulmányokra a zombikkal kapcsolatban.
  • Sir Quno Jedi
    Pontosan. Nincsenek pontos zombik és zombifilmek. :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem. A járás és a létrán való felmászás ég és föld. Járást olyan szinten automatikusra betanulod az évek során, hogy tudattalanul is elbolyonghatsz sokáig. (Bár ugye az tény, hogy mivel egy csecsemő sem tud járni alapból, de még MÁSZNI a földön sem, még annyira sem, mint egy kukac, nem tud pl. az oldalára fordulni, így a zombik mikor elvesztik emberi tanul tudásukat, újra meg kéne tanulniuk járni, ami hónapokba telhet. Addig meglehetőse helyhez volnának kötve. Persze ezt azzal ütik el, hogy valami csak megmaradt emberi létükből (átszivárgott). Ha megmaradt, akkor viszont máris NEM zombik. :D)

Azonban a létrafokok felismerése, a kapaszkodó mozdulatok összehangolása, súlypont áthelyezések stb. az már bizony komoly mozgáskoordinációt, érzékelést és intelligenciát feltételez, még ha csak egy primitív állatét is, de azt.

Gondold végig, mennyi minden szükséges ahhoz, hogy pl. egy tankra felmásszál. Pontosan...
  • Szabi1991
    táncolnak is.. :D
  • w77d
    nah jo de az általad vett tipikus zombik gyakorlatilag még egy filmben sem szerepeltek, mind csinált valamit, ami egy pici fejlettsére vall :D