379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
toza #239854 -
Wolfsnack #239853 -
-
JagFater #239851 Van motorfék 2 ütemű motorokban, csak nem célszerű használni olyan intenzitással, mint a 4 ütemű társait, mivel a hengerek kenését a motor-olaj keverék végzi, így ha motorféket használsz nem jut kellő mennyiségű keverék a hengerbe.
Trabiban, wartburgban nincs motorfék, ott beépítettek egy szabadon futót, pont emiatt. :-) -
egy vélemény:) -
Én se az oktatás alatt tanultam meg vezetni. Motorra is igaz. Olyan 10.000 km után kezdtem el azt mondani mindkettőre, hogy már alakulgat... Autóvezetésem még most is hagy némi kívánni valót, ezt magamról tudom. Bár azért hozzá kell tenni, hogy mióta van saját kocsim, azóta kezdtem el fejlődni. Azelőtt inkább szinten tartottam azt, ami addig volt (kb 3000 km-ert mentem a sajátommal eddig) -
Azért az ABS igencsak hasznos, amikor hirtelen kell hóban eldöntened, hogy megállsz vagy egy 50 ezres bírságér a sárgán csúszol át.
Nemrég az ABS-es ignis simán megállt, míg annó egy trabanttal egy kecses piruett volt a végeredmény. no offense -
Azért jól jön az ABS hóban(jégen mindegy), és a jogsi megszerzése egyáltalán nem jár vezetési tudással. Buszon ülve fogom a fejem néha az autósokon. Első párhuzamos parkolásom jobban sikerült, mint amiket szoktam látni itt errefele. Hihetetlen mennyit képesek szenvedni a normális beállással. -
-
Solt #239845 Hóban nem mindegy, hogy van szervokormány , vagy nincs? ABS? Az annak kell, aki nem tud vezetni. Téli gumi? Aki anélkül ül autóba ilyen időben, az felelőtlen. -
Aki a téligumit nem engedheti meg magának hóban, az akkor ne üljön autóba, hanem járjon valami mással. -
Notram #239843 Az sem mindegy azért, hogy milyen kocsiban ülsz... Azért egy szervokormány,ABS,stb. nélküli autóval nemigen vagánykodnál, főleg, ha még a gumik állapota is hagy kívánnivalót maga után. Mert ugye nem mindenki engedheti meg a 4WD-s ABS-es, mélybarázdált téli gumis, szervós kocsikat. És igen, inkább megy az ember 50 helyett 30-al a tükörjégen, minthogy belerohanjon egy buszmegállóba, vagy mittomén. Amúgy a vezetéstechnikai oktatásról igazad van, én kötelezővé tenném, na meg amúgy is szigorítanám a jogsi feltételeit. -
-
G_ArchAngel #239841 Raadasul a szerencsetlen britek tele vannak hatsokerekes nemet talicskakkal es ilyenkor az elsokerekes francia/olasz kacatok soforjei meg kajan vigyorral alazzak meg mar a hokasan is csak tancolo muncheni vagy stuttgarti cicahintokat.
-
lehet vótmá.. -
-
És vannak olyan balfaszok is, akik autópályán középső sávban mennek 90-el, miközben egy 4WD terepjáróban ülnek, hisz leesett a hó:D -
#239837 Fura én halottam már a relatív gyorshajtásról, mégis mikor én normális tempóba haladok ilyen időben, meg tudok állni, ha hirtelen valaki befékez előttem, sőt kanyarban se sodródok le az útról, sőt szándékosan generálom a csúszkálásokat és mégsem ugrok be se árokba, nem koccolok le senkit. Ez hogy lehet? Talán én megtanultam vezetni, míg a vezetők 90%-a még havas időben a kéziféket se húzza meg egy parkolóban, hogy kipróbálja hogy milyen ha csúszik az út és hogy kéne reagálni ha élesben ilyen történik? Ehelyett tötymörögnek 30al mert tudják hogy balf***ok és nem tudnának mit kezdeni a helyzettel?? Vezetéstechnika jó dolog lenne, ha kötelező lenne mindenkinek, de mivel ilyenre csak olyan jár mint én, aki tudja az ilyet élvezni is, ezért semmit nem ér. -
Longdrink fedőnevű akcióhős.
-
n003 #239835 tipikus példája ha nem használod a motorféket.. -
Ennek ellenére az én MZ-mnek van bőven motorfékje :D Persze nem akkora, mint egy négyüteműnek, de van. -
-
lol -
-
-
a könyv is ott nyílik ahol a legtöbbet hajtogatják :DDDD -
Noooormális?
-
-
-
-
-
-
-
Ez hol készült? -
mivan má repülővel is arabdriftelni akartak? XD -
2:34-től... epic guitar hero skillz 
-
1 valami biztos...nemikicsit narkofüggő a srác...és hogy rengeteget dohányzik.
ha tippelenm kellene akkor:
1.heroin
2.alkohol+pfű (nem kis mennyiségben)
dejóneki

-
so true.
-
igaz , ha egy repülőt megfog egy személykocsit is :D
-
Szerintem sokkal egyszerűbb ha megfog az árok.