379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Sippie
    én meg mario kartot!
  • milk4
    Én billentyűvel szoktam az NFS:UG2-t tolni...szóval itt mindenki abba maradhatna,mert itt én vagyok a legtapasztaltabb! :D
  • HTS s3rg1nh00
    nekem is azt kéne-már csak hogy a nevemhez hű maradjak-,de becsövezni meg átalakíthatni...se pénz,se idő:(
  • BenedekFeco
    Én meg PS1/2/3-as Joy-jal a Gran Turismo sorozatban...
    Hát ha ez igaz, akkor én jó vagyok mert kb 1 éves jogsival rallyn tetőre csaptam egy ladát:D azóta se volt egy karcolásom se:)
  • bardocz
    HÁHÁ, én csak rFactorban, hanem GTL, netKar pro, RBR, GTR2, LFS, iRacingbe, és 4 kormánnyal ám!
  • carloelsa
    Na én meg több ezer szaros Km-t egy Logitech G25/G27 el nyomtam le az rFactorban. :D
  • morcosqtya
    Nekem meg Apukám űrhajós...
    Problem kilometers?

• BenedekFeco
    Elképzelem,ahogy "Kis Pista" fél élete alatt összekuporgatott pénzéből megveszi "álmai autóját".Majd az első hónál "tetőre rakja".-"Nah,most má' tom hol van a határ":-)
    Bontósok, főleg ha alkalmazottak, hajlamosak odavágni, hogy nincs, mikor csak ki kéne menni és leszerelni, de nekik igy is ugy is megy a della ha dolgoznak, ha nem. Személyesen kinézel és ha télleg nincs egy darab asztra sem akkor, ennyi. Ha az én kocsimhoz van minden pedig 12 éve nincs hozzá utánpótlásgyártás semmiből, akkor ahhoz is lesz;)
  • G_ArchAngel #239924
    aszongyak a zoregek, hogy aki egyszer sem tette tetore a vasat, az nem tud vezetni - ertsd: nem ismeri a hatarait, stilusa kb. egy nyugger vasarnapi vezetoe, magyarul lassan mozgo akadaly...

• Jim Morrison
    :D
  • oliwwer
  • nonicks
  • BenedekFeco
  • Lazarus
  • Cat 02 #239918
    Nekem meg a szomszédomszomszédja Malév pilóta és nyócmillió kilométer van mögötte, 0 balesettel :D
  • Metalmilitiakid
    ja igen neki is 2 000 000 km amit csak kamionnal emellé meg még nem kevés személlyel és egyetlen okozott "balesete" az volt, hogy valami paraszt lecet pakolt le a kocsijáról amit kb kirakott az út feléig, apám meg ráment a végére mert pont nem fért el és a csávó felírta a rendszámát
  • Pepsi Twist
    12 éves korom óta hajtok :D tehát közel 20 éve vezetek baleset mentesen, elég sokat jártam pályázni, és voltam nem 1 vezetéstechnikai tréningen :) anno a vento miatt kellett is :)
  • Metalmilitiakid
    csináld azt mint apám, ő kamionos, neki fizetik a dízelt :D
  • Büdös Bohóc
    nem akarom a törekvéseidet letörni, de apám meg 30-40 éve jogsi és 0 okozott baleset és az isten tudja hány km :D
  • Solt
    300000? Hmmm... kb 10 éve járhattam ekörül! :D
  • HTS s3rg1nh00
    ha fizeted 360-ért a benzint...
  • w77d
    én csak 200ezret toltam idáig le, szóval nyertél XD én is azt mondom hogy téli gumi kell. Röhögök a nyári gumis hülyéken akik ki sem tudnak állni a parkolóból én meg simán kigurulok :D
  • wander01
    miafax, vezetéselméletet tartotok? na kisfiuk-kislányok, mindenki mondja el a tutit hogy ki-hogy tud veretni tükörjégen nyári slick gumival XD folytathatom a flémet? 10 év, kb 300 ezer km, nulla okozott baleset után van nálam királyabb? :D és igen, a téligumi hasznos, KELL ha sokat mész, ha nincs rá pénzed ne autózz ha jeges minden. sótól porló száraz aszfalton szinte tökmindegy hogy téli-nyári, a nyárival jóóval előbb megcsuszol azon is amúgy. ennyi. ja és vezetni-vezetni-vezetni, ha van rá alkalma az embernek, ugy jön a forsz amit gyakorlatnak hívnak. 30-40 ezer km után is még bőven kezdő-középhaladó csak az ember.
  • BenedekFeco
  • HTS s3rg1nh00
    az egy dolog,hogy mióta van jogosítványom,de én kormánykerékkel a kezemben jöttem a világra.

• Pepsi Twist
  • Gerypapa 95
    kookast nem kakast ; ) :DD
  • Renjike
    xDDD
  • BenedekFeco
    Szereti a "kakast":-)
  • nonicks
    lehet neked akármilyen téli gumid, ha jég van és NEM HÓ!!! az úton akkor [email protected]úgy szar mint a nyári
  • RelakS
    Ezeket mondjátok azoknak a teszteknek, ahol a nyári gumival előbb álltak meg. Én sem erre számítanék, pont azért, amit írtok, hogy a nyári keményebb, a téli meg puhább. Mégis, amíg száraz az út, addig a nyári jobb.
    Ha nedves/havas, na az már egy egészen más történet...
  • Hugh Hefner
    "3 hónap híján 2 év alatt"

faszt pattogsz akkor
  • Pepsi Twist
    lehet bárki bármekkora wannaberacer sose fogja összegépészkedni a vasat...
  • Pepsi Twist
    abs meg esp meg faszom...

+
  • pett3rson
    fuh, ez egy fos film volt, már bocs :)
  • Solt
    Én abban nőttem fel, hogy nincs... hogy őszinte legyek, én nem csípem amikor "rugdos" a pedál. Annak biztos hasznos, aki reflexből beleáll a fékbe... aki azt szokta meg, hogy ezt ne tegye, annak elég bosszantó tud lenni... :)

• BenedekFeco
  • BenedekFeco