379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Lyukasbogrács
    lehet az benne az ébresztő, hogy felgyújtja a lakást, neked meg el kell oltani, akkor biztos felébredsz
  • Seth
    Srácok, találtam egy rohadt jó és vicces topikot
  • robotnyk
    egy ideig biztos
  • Lyukasbogrács
    vajon a tűz is vízálló?
  • tigeroo
    dettó

én ezért nemhordok órát se
  • kifli
    olyasmi :)

Amúgy leszoktam a nézegetéséről, mindig telón nézem az időt :D
    Meg valahogy nemszeretek mindenféle óra/nyaklánc/egyéb ékszert hordani...
  • Lazarus
  • passatgt
    és III után nem IV van, az ne tévesszen meg senkit, állítólag a régi német órákon is így van:D
  • passatgt

Automata(kéz mozgásával felhúzódik), full fém, 3200 Ft postával együtt
  • robotnyk
  • Cat 02 #243529
    Nekem tönkrement 3 éve (eltörött benne a kvarc vagy mi a fene) azóta mobil ^.^ Mondjuk zh/vizsgán para.
  • morcosqtya
    Kaptál egy szénbányász állást?
  • kifli
    nekem ilyen fényenergiás citizenem van, de mostanában nem hordom...
  • Trespasser
  • LasDen #243525
    enyim...:(
  • CaviaR
  • morcosqtya
    Ha már ilyen nap van akkor az enyém:
    Vector V-855 (Japan)

Ezen kívül van még egy '75-ös Luch (USSR) és egy 1980 körüli hibátlan Poljot.

Ezt meg nem hordom, úgyhogy eladom :-) (hibátlan Fossil):

• carloelsa
    Én felnézek az égre és megmondom, hogy nappal van e vagy éjszaka. Ennél többet nem is kell tudni, hogy mikor kell menni suliba és, hogy mikor kell az ágyba menni dugni.
  • edios
    én mindig viszek magammal egy asztali gépet, monitort, keyboardot, egeret és szünetmentes tápot, aztán a villamoson gyorsan előkapom a pontosidő scriptet az internet explorerből. én vagyok a legkirályabb.
  • HTS s3rg1nh00
    nekem meg ilyenem van,és el sem hiszitek,de mutatja az időt.
  • BenedekFeco
  • pett3rson
    off:

ja, látom, ez egy drágább verzió és sokkal több funkciót kell neki ellátnia. nekem 1 hónapot mondott a srác, de mivel ilyen sokat úgysem lesz fény nélkül, így nem foglalkozom a kérdéssel :)
    nekem ez már túl zsúfolt, azért nem tetszettek, ebből van vagy 500 fajta. nekem a régi, puritán kiadás a nyerő :)

on:
  • Metalmilitiakid
    vazze :D
  • BenedekFeco
  • Dobronski
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • BenedekFeco
    Off
    Nem attól fog "leállni",hogy a kabát alatt van az óra,hanem ha olyan helyre teszed,ahol nem éri jelentős fény huzamosabb ideig(pár hét vagy hónap).Én amikor kijöttem melózni,akkor otthon felejtettem.Mondtam az asszonynak,hogy tegye vissza a dobozába.Amikor hazamentem 3hónap múlva,akkor volt "félig".A mutatók 12-n álltak,egyedül a kvarc kijelzőn mutatta időt.2-3perc volt mire "felébredt".Simán bent a szobában nappali fénynél,nem kellett lámpa alá tenni meg semmi.
    Ilyenem van,4éve még többe volt :-)

On
  • Aquir
    mert az a jellemzőbb amit írtam
  • Lyukasbogrács
    "belecsapott a villám a tányérba" :D Tihanyinál azért még elmebetegebb M.F.Árpád
  • SD456
  • pett3rson
    Citizen, Eco-Drive. 30e lett volna,de kaptam kedvezményt így csak 24-be fájt :)
    Ilyet csak ezt láttam, az összes többi nem tetszett a boltból, pedig volt vagy 1000 :) mármint amit meg is tudtam volna fizetni :D
  • Pryus
    off: konkrétan milyen órád van? :)
  • pett3rson
    Igen, az.

Többieknek akik erre reagáltak: nekem nem áll le az órám, ha pl kabát alatt van és nem éri fény egy ideig (nem tudom ebbe van-e ilyen egyáltalán), nem a legdrágább verzió, de jól néz ki és közepes méretű, nekem nem tetszenek a bumszlik, öltönyhöz ugyanúgy felvenném, mint normál, utcai viselethez. nem vízálló - csak csepp - és nem kristályüveg van benne, de nem is karcolódik. egyedül naptár van benne extraként és fluoreszkál ha setétben van, tehát látni a mutatót és a számokat rajta, azaz nincs benne világítás. Én az egyszerűségre és használhatóságra mentem (tudjam mennyi az idő telefonom elővétele nélkül :) ), mindamellett tetszik is kinézetre.
  • KaBuTo666
    ez a haruhi animéből van...ott ilyen bizarr dolgok történnek, hogy ezen meg se kell lepődni :D
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • The Protector
    ez olyan aranyos.
  • NagyiBMX
  • Ferenc4

• BenedekFeco
  • Hegi90
    miért nekem írtad