Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
umpa-umpa..az agyamra megy<#falbav>#falbav>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
ez eddig a legjobb.. :))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
27 lett elsõre (legjobb eredmény), 20 éves vagyok :/
kibaszott idegesitö milyen hülye gyökér tölt fel ilyet??!!! baszodj meg lofejkecske<#boxer>#boxer><#banplz>#banplz><#bdead>#bdead>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Lenyege, hogy 10 menet van es minden menetben felvillannak szamok majd azt a kis idot kihasznalva memorizalni kell a helyuket mert amikor eltunnek korok jelennek meg es a szamok nagysagrenbjeben kell a korokre kattintani.
reggelire 6-7 darabot eszek meg, pirítóssal, meg narancslekvárral, angol teával.
Positive Mental Attitude
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kell!!!

Vivimos por ti, vence por nosotros.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!