379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • benőmenő
    dobos flame yay!

• VRSDM
    az almás buziskodásnál tényleg akármi jobb volt... -_-
    amúgy kellemes ünneplést.
  • vzajcev
    Pedig kell a jó dobszerkó

• FalseHeLL
  • ronihun
    A vicc, h a gyerek kb azon ijedt meg legjobban ahogy az anya ugy csinált mintha meglepődne, hát az a hang meg pont olyan ami után ha tényleg látsz vmi ijesztőt akk beszarsz, aztán már azon sírtak h a másik h megijedt meg h sír szóval, Nicely Done Mother!
  • HöfEE
    Szerintem hirtelen még én is beszartam volna :D
  • Fresh Duke
    Nem azért, de ugye a szülők se gondolták komolyan, hogy este, a full sötétben, ha egy óriási nyuszifej az üvegnek csapódik, akkor nem ijednek meg a gyerekek. :)
  • vegicsek
  • Lazarus
  • zöldeshányás
  • anaranka
    Magam sem mondhattam volna szebben. Részemről az ügy lezárva, amúgyis archangel volt mad (és mellesleg ő kapott vérszemet az apple említésére először), én csak igyekeztem a véleményemet leírni.
  • Csirke4
    Ez baromság, a legtöbb troll saját magát feedeli.
  • clio1616v
    a trollkodásról meg az etetésről annyit, ha nincs feed nincs troll...

itt viszont megállapítható, hogy a kaja van előbb, azaz az idióta hülye beszólások és utána a trollok :)
  • clio1616v
    :) ez van
  • clio1616v
    ez van pedig...

nem elég sőt legtöbbször nem is az kell, hogy jólegyél csak legyél jóhelyen jóidőben
  • CharrDen
    amúgy félre ne értsetek, nem kell black metálnak lennie hogy jó legyen, egyszerűen utálom, amikor valaki egy olyan videót tesz fel, amit a hugom el tudna tolni ha leülne 2 percre, és kezdik hogy milyen pro meg milyen jó dobos, amikor a tudása 0. ez a vadrum, meg az a néger utcai dobos is jól tolja és jobb mert ők ténylegesen tudnak valamit
  • CharrDen
    úristen, ezt is megéltük, hogy mindenki, aki 0 tudással valamit összehány és arra mondják hogy jó... rossz példa, de régen még valóban aki tudott az számított jónak, most meg ugrálj össze-vissza, hadonássz és legyél buzi, és sikeres vagy és jó "zenész" vagy... szánalmas
  • 5c0rp330n
    ajfonazisten, ipedazisten, olcsoazapple szarazandroid..
    megint vallasi vita, onjelolt teritok akik ugy erzik kotelesseguk megvedeni a fos markajukat csak azert mert hajlandoak voltak a cuccaikert szazezreket/milliokat kidobni az ablakon. unalmas.
  • HanniBél
    igazad volt VV már első,beszarás
  • Sml
    Legalább valaki veszi a fáradságot ;)
  • chhaya #256327
    valld be, hogy csak azért linkelted, hátha lesz vízjelflém is
  • HöfEE
    Kicsit nehezen fordítani magyar :D
  • clio1616v
    na látod :D
  • clio1616v
    :D
  • RAZOR27
    "van annyi minden, ami miatt érdemes élni" o.O
  • Prody
    Tehát igazam van! :)
  • clio1616v
    ahhoz nem kell valakinek profin dobolni, hogy jó legyen

és a profi dobcucc nem jelenti azt hogy valaki szar

te lehet utópiában élsz, csak akkor ciki az aláírásod :D
  • clio1616v
    fiatal vagy még :)
  • Prody
    De látom nem érted, ami mondtam. Mikor említettem, hogy ciki, hogy látszik a dob márkája? Még jó, hogy látszik. Csak mivel nem értesz hozzá és úgy kötsz belém: Nem mindegy miből áll a dobszerkó. Köszönöm ismét, hogy okos voltál! :D
  • OCN
  • Fresh Duke
    Áh... írok rá egy programot...
  • Prody
    Sokra fogod vinni!
  • Pio
    Akkor ez viszont egy zseniális trollkodási lehetőség!

1. írj meg egy olyan postot, amit ha egy bizonyos fórumtag postolna ki, akkor kompromittáló lenne a számára.
    2. helyezz el kamerákat a célszemély házában.
    3. figyeld a kamerákon keresztül, hogy mikor nyom az elküldés gombra, ugyan ebben a pillanatban Te is küldd el az adott hozzászólást egy alregeddel.
    4. csöndesen gyönyörködj munkát gyümölcsében, nézd, ahogy romba dől a célszemély élete és káoszba borul az esgé.

• Hegi90
    nem csak rád vonatkozik
  • HTS s3rg1nh00
    a többiek sokkal többet flémeltek ma,ez a 2 hsz engedtessék már meg,ty-ha meg már nem linkeltem akkor elég 2-t pöccinteni a görgőn...
  • clio1616v
    a hozzászólást amit a te nevedben nyomott be azt én írtam ennek a Parodynak :)
  • Csirke4
    Sziasztok én annyir hozzátennék az előző üzenetkehez, hogy :
  • clio1616v
    olyan már volt, hogy duplázás... de hogy el is vedd amit beírtam... te hekker vagy tuti :D

rohaggyá meg
  • Fresh Duke
    SG is out of control! :|
  • Büdös Bohóc
    az eddig ok, csak az nem, hogy nem az én hsz-em duplikálódott az én felhasználómmal C: de amúgy már láttam ilyet is