379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • LexusIS350
    csak úgy...

• Kata
    Ha ezen múlik a nyugalmam, akkor írok hogy vegyék le. De onnantól mindenki békén hagy és megesküszik mindenre amiben hisz és szent neki!
  • Broafka

ennyi, én is így vagyok vele kb
  • Broafka
    nem, te nem érted, nem nekünk kell levetetni a szabályt, hanem neked. Rólad szól, miattad hozták, így vagy leveteted, és normálisan hozzászólsz a fórumhoz, és akkor nem haapunk, vagy marad, de akkor: #260417
  • jazzy
    Nem a szabályszegéseddel van a baj, hanem azzal, hogy TE nem kapsz érte semmit. Én hogy most ezt írom, és amit a kezdő valóban flamekeltő hszed után írtam, azért lehet kapok bant egy 6 éves reggel amivel soha nem volt moderátorokkal konfliktusom, se jelem. Illetve én biztosan nem pécéztelek ki magamnak, mert 70-es hszemig SOHA nem válaszoltam egyetlen hszedre sem, ergo személyes bajom nem is lehet veled.
  • Broafka
    én azért rakosgatok szép komótosan :D
  • Kata
    A szabályt nem én hoztam és nem én kértem - mint említettem - és nem is szoptam le érte egy moderátort sem, még ha ebből szép népmesét is tudnátok kanyarítani.
    De felőlem kérhetitek a szabály levételét, mert engem az is hidegen hagy ha ott van meg az is ha nem. Egyszerűen olyan közömbös szintre jutottam ezzel kapcsolatosan, hogy az már fájó. El nem tudod képzelni mennyire van elegem ezekből... meg abból hogy mindig mindenkinek velem kell foglalkoznia, bármilyen szinten is... Én lennék a legboldogabb ha leszarnátok (nem a kakiszexre gondolok...) és hagynátok békén, akármit is írok ide.
  • Cat 02 #260417
    Kata: azt írtad pár napja, hogy nem írsz ide többet, tartsd be légyszíves, mióta megszólaltál 1 kép sincs.
  • Broafka
  • NLN
    érdekes mégse kaptál érte semmit :D nemhogy bahamákat de még csak... ^^ de ok
    ez a mai privis dolog lol :D nem flémkeltés céljábol de azért...
    pff :D /tapsvihar szépvolt :D
  • Metalmilitiakid
    Kata semmi bajom veled, se személyesen se személytelenül, emlékeim szerint párszor már én is vitatkoztam veled (bár ki nem :D). Igazából az sem érdekelne, ha mindenkit küldtél volna el a kurva anyjába egyesével (beleértve engem is), de sztem ezt már észrevehetted volna, illetve megtanulhattad volna, hogy amíg te adsz nekik támadási felületet (méghozzá most ilyen szép nagyot kiírva rá, hogy ide trollkodjatok) akkor tuti nem fognak békénhagyni. Szerintem ha szólnál efreet nek, hogy vegye le a rád vonatkozó nevetséges szabály utána az egész elcsendesedne. Amennyiben ahogy most is írtad, hogy csak nyugodtan akkor fórumozni, ha ez valóban így van és nem veteted le a kiírást akkor tényleg te is csak trollkodni akarsz csak hátszéllel. Szívleld meg szavaimat és hozz végre egy kis békét.
  • Broafka
    én egyszer vesztem veled össze egyébként, és akkor például mindenki melléd állt, és nagyon csúnyán ki lettem utálva. Van ez így, mostanra senki nem emlékszik a dologra.

Ez előtt pl kb 2 havonta egyszer ha írtam a fórumba

Én nem bántalak téged, én csak azt akarom, hogy normális legyen ismét ez a topik
  • Kata
    Ne forgasd ki, nem állítottam hogy nem anyáztam. Sőt, ha emlékszel rá, írtam is utána, hogy vállalom érte az elakadásjelzőket.
    Más egyéb szabályszegésem?
  • Broafka
    Az a baj, hogy túl sok oltást kaphattál (lehetséges, hogy nem ok nélkül) és most kényelmes helyzet állt elő neked, hogy megvéd téged valamilyen oknál fogva az SG felügyelő brigád.

Tudod hány ember kapta az oltásokat, a bosszantásokat, a halálba szekírozásokat ezen a fórumon, képzeld, köztük én is. Volt olyan topik ahonnan kiutáltak egy időre, de befogtam a számat, és 2 hónap múlva mindenki úgy fogadott, hogy nah, normális lett, megváltozott, királyság. Az idő mindent begyógyít.

Nézd Kata, a fórum világnál egtöbbször rajtad csattan az ostor. Tanuld meg megvédeni magadat, és/vagy hallgass, és akkor jobb lesz.

De az ilyen szabályzatokkal hidd el, hogy csak magadnak ártasz még többet. Nézd meg mi lett ebből a topikból, képesek vagyunk bant kockáztatni, azért hogy le kerüljön ez a szabályzat.

Szerintem ezen gondolkozz el egy kicsit
  • Calver
    EZ a megszokott kerékvágás
  • zsakosfrodo2
  • NLN
    Jolvan tudjuk anyázni sem anyáztál és soha semmilyen szabályt nemszegtél meg ahogy nemrég irtad! csodálatos...
  • Sickness
    Különben igaz, mert régen is így volt. Kata beírt ide és egyből ráugrottak a kutyák. Mondjuk egyszerűbb lett volna kibaszni őket már akkor is.
  • Hixer
    "rendbontasz" XDDDDDDD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA LOOOL Kata ne rendbontsál XDDDD paszmek
  • Kata
    Azok után ahogy viselkednek velem, szerinted miért érdekeljen kicsit is? Hát nem érdekel, ahogy eddig sem érdekel. És itt nem pusztán vélemények ellenkezőségéről van szó, hanem a szándékos fikaáradatról, személyeskedésről, ami személyem ellen irányuló, nem pedig "én csak véleményt mondtam" kategória. Én azon csodálkozom hogy ebben nem érzitek a differenciát. A szabályt nem én hoztam, nem én kértem és nem is érdekel, felőlem eddig is mindenki azt csinált amit akart. Egyetlen dolgot nem tűrök el semmilyen szinten - és foggal-körömmel, ha kell vad amazon módjára megvédem magam - az pedig az alaptalan személyeskedés és gyalázás. Még akkor sem, ha esetleg valamiben eltér a véleményem a tiédtől vagy másétól. Semmi mást nem akartam soha minthogy hagyjanak békén fórumozni nyugodtan ahogy mindenki mást. De valamiért mindenben kitüntetett figyelemmel kíséritek minden betűmet, és sokan szánt szándékkal vadásszák hogy mibe lehet belekötni, vagy hol lehet Katát fikázni, gyalázni, mert az nagy emberré válik itt az SG-n. Ezt a moderátorok évek óta látják és figyelik, valamelyik rám is írt 1-2 hónapja hogy ahhoz képest egész jól tolerálom és kezelem, ő már nem bírta volna.

A szabály miatt csak azokat okolhatjátok aki e fenti leírásba belepasszol.

Én meg magasról teszek rá, olvasgatni, irkálni, szórakozni akarok nyugodtan mint bármelyőtök, nem állandóan azon parázni mikor ki kezd el gyalázni, és emiatt fél óráig gondolkozni egymondatos hsz-en, ha biztosra akarok menni hogy ne kössenek bele és kezdjenek el fikázni (de sokszor ez sem elég ahogy a tapasztalat mutatta).

Ennyi.
  • Sickness
    De lehet, hogy te nem is utasítottál vissza egy két seggbebaszást. :D
  • Broafka
    előbb utóbb benő ennek az országnak a feje lágya is :)

Csak sajnos, hosszú-hosszú-hosszú folyamat :(
  • RedDevilsza
    Tudod én nem azt nézem ki írja az üzenteket, hanem azt látom hogy már megint sikerült flémet indítani szándékosan valakinek ebben a topikban, és hát ehhez pont illett az alábbi kép.
  • Broafka
    :)
  • Master91
    Nem szabad fel adni, és akkor talán nyerhetünk a zsarnokság ellen. Sajna a mai Magyarország nem ilyen.. :(
  • jazzy
    Azért tegyük hozzá, hogy az emberekbe (többnyire) nem szoktak alaptalanul belekötni. Én is írok sok helyre, mégsem szoktak velem kötözködni csak úgy jókedvükből.
  • Broafka
    szerintem sokan várjuk, de vannak az embereknek alap erkölcsi elvei. És a jó érzés is azt diktálja, hogy zsarnok szabályoknak ne engedelmeskedjünk. Ez bejött valamikor is? Talán egy "rövid" időre
  • Master91
    Óvakodjatok a törpéktől :D
  • Pluskast
    Ez nem box!
  • effe888
    - Aki beleköt Katába, az is AZONNAL megy banra, figyelmeztetés nélkül.
  • Sickness
    most felizgattál. képt.
  • jazzy
    A legjobb amikor egy flamekeltő hszbe beleírja az ember, hogy nem flamekeltés :)
    Ez olyan, amikor az ideges embernek mondod, hogy nyugodjon meg..
  • RedDevilsza
  • Broafka

Valami ilyesmire gondoltál? :)
  • skymannn
    én is várom már a nyugis és megszokott kerékvágást...
  • ronihun

nem gondolom hogy az ilyen kivételezés bárhol jóra vezetne, ráadásul h kirakja az alapból egy olyan dolog amiböl tudja h vita kerekedhet
  • NLN
    "k. anyázás" tudjuk melyik topigba ha más irta volna repült volna 1 hónapra...kérdezd meg milyen szabályt szegtél meg mégegyszer ^^
  • Kata
    Erre masztizok.
  • NLN
    hagyjad...soha nemfogja felfogni...
  • Master91
    Főleg így:
    - A trollkodást, SZÁNDÉKOS VITAKELTÉST, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.