379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
ááh egy jó kis kurjantás minden filmbe beleillik -
Ez teljesen igaz! Ráadásúl idehaza a biciklisek egy része képtelen felfogni, hogy rájuk is vonatkozik a KRESZ. Erre a legjobb példa, hogy simán átbringáznak a zebrán, holott az a gyalogosoknak van fenntartva és nem a járműveknek. -
Bebújtak egy sarokba csókolózni
-
Cat 02 #262974 Harry Potterből a Tekergők Térképe. Az a lénye, hogy kvázi mutatja ki hol van. Ez meg ott a sarokban, valahogy nem illik bele a filmbe :D -
Hint: mindenfajta embert azonos lábnyommal jelez, nem tesz különbséget magassarkú cipő, papucs vagy surranó között.
(kicsit túlgondolkodtok egy poént nem?) -
láttad te a filmet? mindenkinek ugyanilyen lába van... a csajoknak is -
Az, hogy miért két férfi? -
És még amelyik terpeszt még meg is rándul :D -
beszarás, és tényleg benne van! :D -
Harry Potter? -
Harry Potter filmek végéről a cast, egy filmbeli varázstárgyra rajzolva, amelyik mutatta az ide-oda közlekedők lábnyomait. -
Az hogy melyik filmbol van. -
bracsek #262965 Állva b@szás de mi itt a kérdés? -
Túl komolyan veszed, pedig ez is csodás példája a mai szabadságnak.
Kedved van a városban 50-70 között haladó tonnás gépjárművek között egy biciklivel cikk-cakkozni 30-al (sebességmérőt bringán még nem láttam), úgy, hogy nem is kell ismerned a kreszt?
Megteheted, szíved joga.
Csak utána nem értem a felháborodást. :) -
ba32107 #262963 Ez mi? -
sanyiute #262962 LOL:D -
Cat 02 #262961 :DDDD
-
Egy jogszabálynak nem kell szépnek lennie, a szöveg a lényeg :)
Mindenesetre sisak viselése csak nyitott motorkerékpár-szerűségeken kötelező - azért nem lett az bicikliken, mert akkor a 78 éves Mari néni Salakszentmotoroson is sisakot kellene, hogy felvegyen ha elgurul a temetőig és vissza.
A továbbiakat a biciklis topicban. -
Azt hiszem, ezt megnyitottam én is, csak nem akar betölteni és fagyott a böngészőm tőle. :D Bár most betöltött. (de randa oldal) :)
Köszi -
a KRESZ - 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól -
[/URL]
-
Azt gondoltam, hogy google, de azt nem gondolom, hogy az csak olyan oldalakat ad ki, amely oldalakon lévő információ mind hiteles. :) Ezért szerettem volna konkrétat, leteszteltet. :))
:) -
Szép demagóg gondolat -
Nahát, milyen hosszú szöveg és csak 7 hiba van benne. :P
[/szemét] -
egyszer eresztenének rá a topikra valami feminista aktivistát, zárna be egész sg :DD -
Egyetértek, minden autosnak kötelezővé tenném egy napra legalább a bicajt, hogy azzal menjen dolgozni stb. Én minden nap kerekezek mert azzal járok dolgozni és az autósok nagy ívben leszarnak, hogy ott vagyok sőt sokan csak azért is direkt ránk húzza a kormányt. ha meg ütöm a tetejét az autónak akkor meg meg van lepődve. Direkt hajtanak ki kereszteződésbe elém, direkt a pocsolyába hajtanak, hogy csapjon fel, mellémér dudál rámrántja a kormányt rosszul beállított ablakmosóval spriccel le stb stb. Én is autózom soxor én is szidom a bicajosokat mert valóban sok a gyökér köztünk is aki csak azért is éles helyzetekbe megy bele, de azt tudom hogyha engem szivat egy autós és hirtelen fékezésre vagy kormány odébrántásra kényszerít akkor az ne várja meg hogy utolérjem mert kicibálom a kocsiból. és általában utol szoktam érni.
Szóval elismerem hogy sok a gyökér sajnos a bicajosok között is de akkor is azt mondom hogy egy autósnak aki nem nagyon sérülhet nem kéne baleseti helyzetet előidézni csak hogy megmutassa hogy milyen kemény a biztonságos acélkaszni mögött. És való igaz az is hogy a bicikli utakat se arra használják amire kell vagy gyalogosok ténferegnek rajta vagy telipakolják. Szóval kaki a helyzet és sose lesz jó. A mi közlekedési morálunk még nem tart ott hogy zökkenőmentesen és balesetmentesen tudjunk közlekedni:( (igaz ez autó autó köszti esetekre is.) -
-
-
-
-
-
-
-
ba32107 #262944 Gugliban például :) Sok oldalon leírják, itt van egy. -
Mi Cattik.. örülünk :)) -
-
ehh, lol
:D -
Ausztráliában meg volt egy biciklis kampány, mindenki elkezdett biciklizni. Autósok hozzászoktak, vigyáztak rájuk. Mégis voltak balesetek, persze.
Kötelezővé tették a sisakot.
Egy csomó ember inkább nem ült biciklire.
Az autósok elszoktak újra attól, hogy figyeljenek a kétkerekűekre.
Így felszaporodtak a balesetek.
Tehát mondhatjuk, hogy a kötelező sisak növeli a biciklis balesetek kockázatát... :P -
Erről hol találok leírást? Mármint az érvényes jogszabályról és barátairól?
És, hogy on is legyen:
:)) -
Örüljetek, hogy legalább vannak szabályok, meg van KRESZ, még ha nem is tartja be mindenki, a nagy többség azért igen. Vannak részei a világnak, ahol mindenki úgy közlekedik, ahogy neki jól esik, ott egy fokkal még szarabb lehet biciklizni...
[/URL]