379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Kata nem olyan jány
-
Pontosan. Tudnom kell, hogy megalapozott volt -e az előre megfontolt szándékkal elkövetett Katárarántás, vagy csak egy look-a-like-rejsz. -
én se,én csak azon járok,aki jár a zebrán. :) -
rumkola #263814 DanielT most azt nyomozza, kire rántottt memoryból....
-
rumkola #263813 

-
Jéééj. Bulvárbullshit. -
a kerdes hogy mikor. mert ugye egesz nap megsem lehet ott allni, kicsit gyanus lenne egy ido utan
-
Igaz, rosszul tettem fel a kérdést!
Szóval ki NEM volt még a zebránál tegnap?
Ha 7 milliárd ember gyorsan válaszol, csak Kata nem, akkor végre megtudom a Zigasságot! -
Az enyhén borostás és combfixes én voltam. -
Én biztos nem, nem járok zebrán. -
Hülye felfogás, de aki ennyit költ plasztikára, ruhákra, egyszóval a külsőségekre, az szerinted nem várja el a partnertől is, hogy legyen szép, vagy legalább gazdag? :) -
Én voltam -
KATA! Tevótá' tegnap piros szoknya+fehér felső kombóban a Thököly/Hungária sarkán a zebránál?
Monnyadmegdehirtelen! -
Én valahogy nem gondolkodom ilyesmin :) Összejöttek, összejöttek jó nekik éljenek boldogan! -
ezt tudom énis,én nem vagyok irigy mert leszarok mindenkit magasról. De érdekes azon gondolkozni hogy egy ilyen ismert nő mikor jött volna össze egy ilyen sráccal ha nem lenne ismert. És fordítva is érdekes :D -
Ezt próbáld meg elmagyarázni a sok köpködőnek :)
hogy ne csak off legyen
-
Ezt nem tagadom :) de azt továbbra is tartom ,hogy az ilyen megnyilvánulások 90%-a mögött egyszerű irigység áll. :) -
mi lenne, ha kussolnátok és raknátok humoros és aranyos képeket, videókat? -
:DDd pörög a srác rendesen -
Egyrészt a hamburg volt egyedül komoly érdeklődő, aki 5 milliót fizetett volna
a ruszkik fizettek 15-öt érte, jó hogy oda engedték el a psv-től, más meg nem érdeklődött komolyan, szóval téma lezárva:) -
Azért a pénz és a hírnév itt eléggé nagy faktor. :) -
A szerelem vak, nem hallottad még? :) Egyébként szerintem ez egy nagyon hülye felfogás, hogy ha egy dekoratív hölgy mellett egy nem adoniszi adottságokkal megáldott legény áll akkor egyből a pénzéért van vele. Ebben leginkább irigységet érzek. -
ja persze, majd egy olyan kaliberű nő mint Linduska egy olyan csúnyácska vidéki "szerencsétlennel" jönne össze :) -
Félreértesz, nem vagyok irigy rá. Nincs miért, tettem le én is az asztalra egyet s mást és nem is nyomorgok. Mindösszesen erős túlzásnak tartom amit csinál, ennyi. Az biztos hogy nem is akarnék úgy élni mint Linduka. :) -
Hol írja? Bántottam én? Nem hiszem.
Aktuális, 14 perce posztolta Linda a Facebookon:
-
,, AKi katat bancsa BAN" -
Jogot végez, a testéből él, fotózzák, kapja a nagy pénzeket. Szerintem ő magát is el tudná tartani egy darabig, csak ha már ott van a focista akkor miért ne használná ki?
Te is megtehetted volna fiatalabb korodban (lehet meg is tetted), hogy pénzes pasikra mászol rá, és a te életed is biztos szebb lenne. Ezt úgy mondom, hogy nem tudom milyen az életed, de abban biztos vagyok, hogy nem élsz úgy mint Linduka. -
Hogy olyan legyen, hogy azt mondhasd hogy "ilyen" csaj :) Amúgy kezd ő is átesni a ló másik oldalára: túlszolizott, túlplasztikázott. De ez az ő gondja. -
legyen aki meghágja az egészségügyi szektorból is
-
OMG egy ilyen csajnak minek plasztikai sebész? -
-
Mondhatnánk, hogy Linda is elmehetne dolgozni. Jó, tudom, ez még sci-fi-nek is erős. Azonban nem valószínű, hogy Dzsudzsák a kapzsi és telhetetlen, azonban barátnőjének ugyanaz a szlogenje mint James Bond főellenségének: the world is not enough :) -
ismerve Lindát nem is annyira vicc amit mondasz... -
Olvass utána, nem én találtam ki. Klassz a táblázatod, de én nem vagyok irigy Dzsudzsákra. :) -
képet buzik! -
Viszont kívánom! :)). -
2 hetente új házra, új kocsira, új bútorra, új szobára :)))). (új lemezre). -
nektek bizony a jó kurva anyátok
-
persze
hetente 2 ruhára meg 2 cipőre... -
egyébként tegnapelőtti riport vele
Dzsuzsák Balázs telefonon nyilatkozott a Morning Shownak