379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • tviktor91
    Katának nyúl.:
  • Solt
    #264970: Nem mondtam ilyet, nem általánosítottam, csupán az eleje óta azt ugatom, hogy fejezzük be! :D:D
  • Lacee
  • Attila8805
    Igen most lett meg az érettségi bizonyítványa XD!!!
  • zöldeshányás
    Igen ám de ahogy van alkoholista akinek mind1 úgy van olyan is aki teljesen kulturáltan iszik és nem azért hogy bebasszon.Így van ez mással is.És a kólán meg a füvön kívül létezik más is.Csak mert te most 2 igen elterjedt és leépítő drogról beszélsz.A drog többről szól.Ahogy mi nem tudjuk milyen volt a gyerekkorod (nem is érdekel) úgy te sem tudhatod hogy én milyen ember vagyok.Lehet hogy utcán szembemennénk egymással eszedbe nem jutna hogy én csinálom, bocsánat csak csináltam azt amit.Jó tanuló vagyok, segítek itthon, vannak barátaim, szeretek motorozni és van egyéb hobbim is.És túl vagyok már sok mindenen ami a témába vág.Lám teljesértékű ember vagyok.Legalább ne ragaszkodj ahoz hogy a drogos az egy szemét és kész.Mert minden éremnek 2 oldala van.
  • Frosty01
  • Solt
    Lebuktam, te okos vagy.
  • chhaya #264967
  • tviktor91
    Ervek nelkul nehez vitazni..200 oldalon keresztül nyomhatnank neki barmit,ö akkor is a kola fü temaval jön amit a tenyekben rosszabb esetben az aktivban hallott:DDDD
  • Lacee
    az, hogy egyes emberek rossz választás(oka)t hoztak életük során, még nem jelenti azt, hogy általánosíthatsz belőle. Ez ugye alap, témától függetlenül, legyen az fű, autóvezetés, alkohol, extrémsport, bármi. Ez még önmagában nem érv valami ellen (de mellette sem). Amúgy kérdezzetek meg egy addiktológust és/vagy pszichológust a dologról, meglepőeket fog mondani, hogy mennyire veszélyes is a fű ;)

és hogy valami ontopic is legyen:

• Solt
    Majd egyszer elviszlek bulizni, és akkor megtudod, hogy kezdődik a nap, és, hogy végződik. Addig legyen neked igazad! Ha délig kibírod, még fizetek is...
  • Lyukasbogrács
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993498781
    itt folytassátok
  • Frosty01
  • chhaya #264962
  • tviktor91
    Jáááj de olyan szinten hülyeségeket beszélsz hogy az nem igaz:DDD KÓLA FÜ KÓLA FÜ:DDDDDDDDD
  • Solt
    ( felhívás keringőre, csak ugye ész kéne hozzá, hogy ez leessen! ;) )
  • zöldeshányás
    Ne mondd hogy bogaram te tetü!
  • Solt
    Nem is csúsztak le... anyagilag bírták, emberileg nem. Kóla fű, kóla fű, kóla fű... esetleg kóla fű... mind fűvel kezdte, ma már gyakorlatilag zombik... zéró életcél ( 35+ évesen ) stb...

Ezek egyéni tragédiák, amik 2x évesen olyan messze állnak az embertől, hogy, ha valaki ilyet mond, azt csípőből kiröhögik...

Nem kívánom nektek, hogy megtudjátok miről beszélek, és ezzel tényleg lezártam. Szórakoztatott egy kis flém, de már a többieket is zavarja...
  • Prank
    van egy humorérzéked...
  • zöldeshányás
    "fejezzük ezt itt be.." LOL :D Megnevettetsz ezzel a papagáj stílusoddal.
  • tviktor91
    Idiota füves csalad...kötelet nekik.
  • SHADOWEYES7
    Qss legyen már!
  • Frosty01
  • Solt
    Bogaram, összesen kevesen vagytok baszki. :D Sok füves hülyegyerek, akik azt hiszik övék a világ... szánalmas! :D
  • Frosty01
    tetszik a logód
  • tviktor91
    Szar környezetben voltal akkor..mert a többseg nem lesz lecsuszott drogos.
  • chhaya #264949
  • tviktor91
    Édes istenem..olvasgass
  • Solt
    Látom átment amit mondtam! Örülök neki, hogy ennyi intelligens drogossal társaloghatok. Majd, ha lesz ebben 1x éves tapasztalat a hátatok mögött, szóljatok. És nem, nem én drogozom 1x éve, hanem ennyi ideje látom, hogy a környezetemet miképpen alakítja.

Nem kell nekem hinni, csak tényleg fejezzük ezt itt be..
  • Frosty01
    ki nem szarja le h füveztetek, vagy hogy ellene vagytok... légyszi kuzsé már

• zöldeshányás
    Ő is szarik a véleményedre nyugi.Csak dolga volt azért nem oltja a hülye fejed. :) Itt sírsz hogy fejezzük be ahelyett hogy a témával kapcsolatba lenne egy értelmes hozzászólásod.Csak nyomatod hogy a drog rossz és fejezzük be a témát.Jajj de szánalom.(Gondolom mostmár csak ctrl+v-vel nyomod hogy "fejezzük be") :)
  • Solt
    Na az újabb okos! :D Hányan vagytok még? :D Vagytok összesen annyi amennyi én? Gondoljátok a drog valami pár éves találmány? :D Segítek... nem...
  • cement
  • Solt
    Így van, biztos fogtad a kezem 14 éves korom óta, és tudod, hogy milyen fiatalságom volt... meg se forduljon a fejedben, hogy esetleg van valami halvány lövésem róla, hogy miről pofázok.
  • zöldeshányás
    Esetleg egy kis spangli?Az megnyugtat.Jajj de inkább nem mert akkor már nincs megállás és egyből kőkemény drogos állat leszel. és majd viszed eladni a tv-det, és éces leszel a 10x használt tűtől. :) Jujujj.
  • ronesz
    javaslom nyugodj meg, mert látom nagyon ideges vagy
    többiek meg nézzék meg ezt a kisokost nyugodtan, ilyen amikor valaki minden szart beszop amit mondanak neki, és visszaböfögi mint egy papagáj anélkül, hogy utánanézne bárminek, és utána még nagyon okosnak is érzi magát
    ha ennyire vitte 40 évesen, akkor nagyon nem jött be neked az élet aszthiszem :(
    sok sikert a gyerekverő életedhez te kis proli
  • Solt
    Ha már így tudod, hogy mi baj velem, és, hogy mit gondolok, akkor miért nem találod ki, hogy most arra gondolok, hogy végre fejezzük ezt be? Leírtam már párszor, egy valaki fel is fogta...
  • tviktor91
    ,,hogy megváltoztál, meg, ha majd jön a kóla ( már, ha lesz rá pénzed ) és társai..."

Ebböl latszik hogy mennyire segg vagy a temahoz..
  • LasDen #264937
    nah....cure da bunny
  • zöldeshányás
    A baj veled az hogy úgy gondolod hogy mi védjük a drogosokat, miközben nemis róluk volt szó hanem a drogról.Mellesleg te folyamatosan támadsz.Unszimpatikus egy ember lehetsz.