379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • LasDen #265013
  • qetuol
    a harmadik inkább obamára hasonlít
  • rage
    Szerintem ennek a topicnak nem arról kellene szólnia, miért jó drogozni.

A téma tegnap le lett zárva, a mai napon a 264980-as hozzászólással kezdődött elölről.

Szerintem nyissatok egy külön témát ennek, ahol lehet egymást meggyőzni arról, hogy drog nélkül lehet-e élni, vagy sem.
  • Gordon Gekko
    Nem igaz, hogy vagy 150 kurva üzenetet kellett ebbe a topikba írni egy marhára nem ide tartozó témáról!
    Nem értem ilyen hogy történhet meg, vagy zárjuk be a topikot, vagy osszon már ki valaki pár jegyet a banamákra, az eszem megáll.
  • zöldeshányás

#265007: Ha solt nem ugatna akkor már be lenne fejezve a téma.
    #265006: Bebizonyítottad, nem kell drogosnak lenni hogy nagy tahó legyen valaki.Szerintem te is szívsz csak nem füvet, arra gyanakszok hogy hiába szívtad nem kaptad meg az ondóadagodat.A barátnőm is ingerül ilyenkor.Keress magadnak egy nagy négert hátha vele majd be tudod pótolni a hiányodat.Te .
  • 7131
    háááát ménemkapasssa
  • morcosqtya
    "Old school" humor Móriczka stílusban:

• HTS s3rg1nh00
    zárjuk már be a topikot vagy 2 napra,HTXBAI
  • Solt
    Ne haragudj, hogy egy olyan kedves hozzászólásra reagáltam. Engem meg az nem lep meg, hogy egy drogos csípőből ekkora tahó. Szívjál jó sokat, hogy a maradék agyad is elszálljon...

A képmutatáshoz meg annyit, hogy a te beszólásod, tán nem olaj a tűzre nullácskám?
  • morcosqtya
    Na.
    Kész is!
  • dronkZero
    Engem ugyan nem lep meg, hogy mekkora egy képmutató kis köcsög vagy, de azért hadd említsem meg, hogy miután nyolcszor leírtad, hogy szeretnéd abbahagyni ezt a vitát, TE jössz vissza, és kelted megint a feszültséget, és veszed fel a fonalat ott, ahol abbamaradt a dolog.
  • Solt
    Most mik vannak, nekem egészséges, nem drogos emberkének kéne szégyellnem magam, mert a lelki beteg pótcselekvéses szerencsétleneknek a képükbe mertem mondani, hogy evolúciós zsákutcák! :D

De tudod mi van... a drog egészséges, csak én hülye szűk látókörű vagyok, és fogalmam sincs, hogy miről beszélek! :D:D
  • Solt
    Ó micsoda világlátott okos ember, emelem kalapom. Köszönöm, hogy hozzám szóltál és felnyitottad a szememet. ( te szerencsétlen! :D )
  • nearo
    Ha már Star Wars rap...
  • artschi
    lol :DDD

szerk.: ja, ték :P
  • Renjike
    SuckerPunch .

Zöldeshányás : ez nagyon állat :D szó szerint :)
  • SD456
  • masoma
    kötelet neked...
  • Robol360
    Voltmár a véderes fos?

• Looooser
    "hozz egy celofánt azt tekerjük bele" BAZD [#idióta]
  • daeemoon
    Rég nevettem ennyit XD
  • Ulvar
  • wander01
    +18 nyelvezet!!! ennek a palinak én kiosztok egy oscar-t XDDD
  • dronkZero
    Ha az "azt sem tudom, miről pofázok, de osztom az észt magas lóról" nem szegénységi bizonyítvány, akkor nem tudom, hogy mi az.
  • artschi
    ez zsír :)
  • zöldeshányás
  • FalseHeLL
  • FalseHeLL
    jah igen sry
  • Fresh Duke
    valamijük
  • FalseHeLL
    Effects of cannabis
    Tessék egy kis olvasnivaló. Amúgy meg tudósok folyamatosan azon dolgoznak, és lassan sikerrel is járnak, hogy kiszűrjék a cannabisból a káros mellékhatásokat, ugyanis akkor a legjobb fájdalomcsillapító lenne pl azoknak akik a falat kaparják, mert annyira fáj valamilyük. Sokkal egészségesebb lenne, mint az algopirin meg mittomén milyen más gyógyszerek.
  • jazzy
    Na beindult a sok drogos énjóembervagyokatekurvaanyádat nagyfiú :)
    Az aktívban hallottam!
  • Sml
    Azt hiszed, hogy aki drogellenes az remete? Hogy nincsenek barátai, ismerősei? Azt sem hiszem el, hogyha valaki nem tudja, melyik drog mire való, az szegénységi bizonyítvány lenne.
    Magyarországon illegális, és mert néhányotoknak volt benne része, még nem kell itt mások alá adni a lovat.
  • jazzy
    Nem volt még fent..
  • ManoNegra
    Felhúztad magad a sok drogoStohl.

Én kérek bocsánatot.
  • wander01
    megkeseredett szánalmas kicsi ember, cúnya cimborák régen kiközösitettek és most vered a nyáladat? borzalmas lehet :)) még szerencse hogy a sok cúúnya füves-drogos őrült még nem nézett rád csunyán, tett rád affektáló megjegyzést és erőszakolta meg a kiscicádat... ne a nyálad verd te szerencsétlen balfasz hanem menj ki az utcára és nyisd ki a szemed :) mikor a spangliszag dől a köruton elrobogo rendőrautobol, akkor hol vagy a nagy tudományoddal? polgári kötelességed lenne az ilyeneket belökni a dunába! XDD ugyanmár.
  • Ferenc4
  • zöldeshányás
    Én is megyek.Sok volt mára a drogból(meg a hülye drogellenesből)Elálmosodtam.Pápá.
  • zöldeshányás
    Jajj de kis aranyosak.Nah ők tuti fűfüggők.A mi 2 nyuszink is nyomatja a kerben állandóan be vannak füvezve.
  • Solt
    Nem venném a lelkemre, én befejeztem... jó éjt mindenkinek. ( drogosoknak is! :D )
  • Lyukasbogrács
    szerintem zárható a topik, amíg le nem nyugodnak