379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
"nagyon helyesen hosszúível írod, szerintem is így lenne helyes"
Ez epic fail. :DDD Sosem írták hosszú í-vel és nem is úgy kell kiejteni. Csak azok ejtik hosszú í-vel, akik nem tudnak magyarul és azt hiszik a 'víz' szóhoz köze van. -
Tsityu #267365 -
Anonymusx #267364 Mégis röhögsz rajta / az xd alapján gondolom/ szóval már megérte belinkelni :) -
farok..
-
-
:)) Nocsak még az Mtv is adta anno..
-
Elég sokat ismerek onnan, ahogy így gyorsan végigfutottam. ;) Csak szeretem azért, ha van napi pörgés(akár flame).:D -
Linkelj bele, és majd jönnek mások is!
Egyébként meg az a mennyiségű zene egy életre elég.. :)
Ha még mélyebbre akarod ásni magad ebben akkor az előadókra rákeresgélve úgyis eljutsz olyan oldalakra, hogy egész nap ott fogsz lógni.
Anno így voltam én is az ambient zenékkel...
Kell hozzájuk még egy élet, úgy pluszban. -
-
-
Köszi. Csak kár, hogy kihalt. :\ -
Itt találsz még többet is. -
-
[Off]
Tegnap találtam nagyon kellemes game soundtrack. Hátha tetszik másnak is. :)
-
-
kár hogy a vége nincs rajta, a híres bean lakatot azért leveszi róla :D -
tudom, hogy vótmá, de annyira... ász 
-
clio1616v #267349 röviden összefoglalva:
attól független egy szakszerviz, hogy függetlenül attól, hogy szakértően bírnak foglalkozni a márkával, nem tudnak garanciát vállalni, hogy működni is fog az autó -
clio1616v #267348 nagyon helyesen hosszúível írod, szerintem is így lenne helyes, csak nem tudom ki volt az a idétlen, aki rövid ivel tetette bele a helyesírási szótárakba -
clio1616v #267347 független márka szakorvos
-
hátha ez segít..
független szakszervíz -
clio1616v #267345 a márkaszerviz=márka szakszerviz (de be is helyettesítheted, hogy márka=opel)
egy Opel kereskedésben általában van egy szakszerviz, akik hivatalosan részt vesznek(jobb esetben) Opel által szervezett trainingeken illetve a rendelkezésükre van bocsátva az össze információ a márka szervizeléséhez
egy független szerviz nem lehet márkaszerviz :D hiszen akkor mitől független?? független a szükséges információk biztoklásától vagy független az Opel, mint gyártó engedélyétől? -
szerintem ahol csak oplet szervizelnek az a Márkaszervíz
ahol opelben otthon vannak de mást is, az a független szakszervíz
-
úgy ahogy leírtam -
clio1616v #267342 azthittem beletolat a nézőkbe :D olyan lendülettel tolta -
clio1616v #267341 nem tudnak átverni, mert rendelkezek az autóm gyártójának elég kifinomultnak mondható rendszerével, amiben pillanatok alatt utána tudok nézni, az autóm alvázszáma alapján minden egyes csavar pontos cikkszámának és az alapján rendelek cserealkatrészt, amit egy ismerős a listaárhoz képest 75% kedvezménnyel szerez be nekem
a szerviz, ahol javíttatom az autót pedig nem a lehúzásról híres, hanem a megbízhatóságáról :)
a kérdésem csak arra vonatkozott amit írtam, hogy hogyan lehet egy OPEL SZAKszerviz független :D
opel szak...= opelre szakososdott, arra specifikus ismeretekkel rendelkező
a független szerviz az, amikor nem kötelezi el magát egyik gyártó típusai felé, hanem általánosan szervizel autókat típusFÜGGETLEN -
Erről ez jutott eszembe 

-
chuthulu #267340 ez fos xdd de nagyon xd nem vices hanem szar xdd -
nem kímélik :)
-
*úgy érted "lágszoroval" :D -
Mivel csak az opelhez értenek és opel alkatrészeket tudnak bontókból olcsón szerezni (vagy maguk bontják), ezért elnevezték magukat szakszerviznek. A független azt jelenti, hogy nem adnak számlát és természetesen ugrik a kocsid szervizgaranciája is ha hozzájuk viszed. Az már csak hab a tortán, hogy illegálisan letakartak hirdetésükkel egy reklámtáblát, természetesen nagy ívben kerülendő az ilyen szerviz, sőt, lángszóróval felgyújtandó, a pénzlehúzó-átverő szerelőkkel együtt.
De ha ezt kérdezed, akkor téged könnyen átvernek szervizekben. :) -
clio1616v #267336 hogyan lehet egy opel szakszerviz független? :D:D:D:D:D:D:DDD:::SD::D
attól függetlenül, hogy egy Hondát viszenk hozzájuk ők egy opel alkatrészt tesznek bele? :D:D:D__DD:D_:D:S:DSD:_D: -
Anonymusx #267335 Nesztek emo:
-
-
ha egy dal nem akar kimenni a fejedből:
-
bizony bizony -
ezek szerint csergőéknek bizony a kurva anyját? -
Blum #267330 Nagybátyámat is ezek húzták le. Kellett valami alkatrész a váltóhoz,77ezret kértek tőle,más szervízben meg 40-ért megkapta volna. (Ami persze utólag derült ki) -
Csergőékhez amúgy sem vinném azt tuti XXD a gyári szervizhez képest 2x-es áron dolgoznak és szar munkát csinálnak... -
BladeW #267328 És akik ilyen módszerrel élnek, azokhoz vajon mekkora bizalommal vinném a kocsimat szervizelni?