379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Kindred Blades #268284 Mindet hülyegyerekeknek csinálják. -
G_ArchAngel #268283 En sem ertem a 'macska beszelget a nyullal' reszletet
-
G_ArchAngel #268282 Gondolom Te soha nem voltal kozossegi portalokon. Vagy amelyiken Te vagy, azt nem hulyegyerekeknek csinaltak. -
WTF?
-
Anonymusx #268280 -
Nagyon nagy a reklámja, remekül csinálja a gugli. Ez a sok poénkép is arra van, hogy az ilyen nagyobb oldalakon mint a reddit meg ilyesmik reklámozzák azt a szart. Tuti lesz belőle valami, mert trendy lesz és az összes hülyegyerek megy kipróbálni. :c -
ez a baj ha túl tiszta az üveg :D -
Tudom, hogy tudatlanka vagyok de mi a szösz ez a G+? -
G_ArchAngel #268276 Megertem.
Akinek fontos tudja az email-em es telefonszamom, legyen az mar eleg.
Ez a kozossegi portalozas kicsit olyan, mintha mindenki egy kicsit onmaga vilagat akarna a kozeppontba helyezni es e-celebet jatszani. -
Tmac #268275 OFF:
Elvileg már lehet rá jelentkezni (tesztelni) de egyelőre szerintem fölösleges is az üzleti profil mivel még a G+ csak field trial, majd ha nyílt lesz és bárki regisztrálhat akkor szerintem az üzleti profilok is bekerülnek és lesznek alkalmazások is, hozzá. -
Rengeteg Google fanboy van, aki az egyéb szolgáltatások miatt szereti. De szerintem amíg nincs benne üzleti profil eléggé esélytelen, hogy lesz belőle valami komoly. -
Nekem aztán mindegy, mert igazán egyik közösségi oldalon sem aktívkodok, csak kérdeztem hogy vajh mi az igazság mert hol ezt mondanak a G+-ról hol amazt. -
G_ArchAngel #268272 elofordul:) -
vótmá -
de gecc a nyitott ajtó nem tűnt fel neki ?? -
-
G_ArchAngel #268268 Nem kell atmenni, mukodik parhuzamosan:)
Mondjuk en tobb, mint egy (talan ketto?) eve toroltem a Facebook accountomat az atlathatalansaga miatt.
Itt nagyon jo a csoportositas, igy aki nem erdekes, megy a leszarom korbe:)
En is csak 3 napja hasznalom aktivan, de ezt igyekszem melokkal kapcsolatos networkingre epiteni, Facebooknak azt rontottam el, hogy azt is hagytam az ismeroseim kozott, aki csak a buszmegalloban egyszer zsepit kert. PZS-t adtam, de csak kolcson
-
(Kelet) Európában ráraknak egy Google Ads-et simán a videóra, de USA-ban videó előtt van reklám. -
Amúgy mi az igazság ezzel a google+ -al? Néhány helyen azt állítják be hogy lenyomta a facebook-ot, máshol meg azt hogy 2 ember fityeg rajta. Még nem tudok ismerősömről aki G+ -ra átment volna. -
Gmail, youtube, android megvan, és semmi reklámra nem emlékszem:D -
G_ArchAngel #268264 azért a hosszú ú sem kellene oda:) -
Én se szeretem a magyarra fordításokat de: 1. Ez a dantés kép nem meme csak egy sima poénos kép 2. a kör=circle mindkét értelemben -
Ha #268248-as hozzászólásban nyilvánúl meg a jelenlegi magyar nyelv, akkor helytálló ez a kijelentés:) -
G_ArchAngel #268261 Nem is kell, eleg, ha ertik;) -
de nem mindenki beszél angolul. -
Steve Mighty :) -
Ennyi. -
G_ArchAngel #268257 Nem az, de magyar mém maradjon magyar, az angol meg angol.
Az Erős Pista sincs lefordítva Steve Mighty-ra. -
ja tök szánalmas a magyar nyelv -
mindig is tudtam h az sg-nek köze van a földönkívüli élethez:)
-
tévedtem, nem azé, de egy másik, külföldi oldaléra hasonlít. -
És ami mégjobb, hogy olyan a vízjele, mint a 9gags.com vízjele, csak magyarul. Szánalom felsőfokon. -
Nemtom én csak így találtam, ez van :D -
G_ArchAngel #268251 Miert kell ezt magyarul?
-
-
hype az egész. és fogadnék, hogy ezeket a képeket is max 10 ember csinálja a google-től. nem kell mindent bevenni. -
nemtom nekem nem jön be a g+ fogalmam nincs ott minden kapcsolatom ott van rángatom be körökbe, közben meg lehet nem is használják :D -
:D nemtudom én kb 10hónapja fészbukozok,azt hittem h mekkora úttörő lettem vele.csak mikor naponta 30an jelöltek be akkor szembesültem a dolgokkal h nem:D -
mi a fasz ez a g+ mánia? éppen kezdtem megszokni a facebook-ot erre másik őrület? mondjuk szarok rá, a facebook-hoz is évekkel később csatlakoztam mint a nagy hullám :) -
G_ArchAngel #268245
mindig is tudtam h az sg-nek köze van a földönkívüli élethez:)