13
 • Supergamer_real
  #13
  En nem mondtam, hogy jobb-e a PC vagy nem.De a PC eredetileg egy jatekra is alkalmas munkagep mig a konzol egy jatekon kivul semmire sem (Ok , DVD, VideoCD, zenelejatszas). Az ilyen linuxot a PS2hoz dolgokat most nem emlitem mert igazsag szerint semmire sem jo.Eloszor megterveznek egy gepet ami NEM PC majd csinalni akarnak belole egy PC.Nagy itt a fejetlenseg.Masfelol minek linux egy konzolra?
 • Supergamer_real
  #11
  A teljes igazsaghoz meg az is hozzatartozik, hogy az Xbox megmutatja, hogy milyen jatekokat lehetne irni egy "also kategorias PC-re" ha nem az lenne mint most, hogy cserelheted az egesz gepedet 6 havonta.Csak hat mint tudjuk egyszerubb nem optimizalgatni mindent, hiszen majd kijon az uj proci meg vieokarty azon majd gyorsabb lesz.A videokartya meg ki kell, hogy jojjon, mert kulonben nem mennek jol a jatekok.Sajnos egy egy ongerjeszto folyamat.

  Mellesleg a proci az Xboxban nem normalis 733as p3 mert 2 utas cache van benne ami nem elhanyagolhato, a videokkartyaban meg plus egy vertex shader.Ezt a hardvert mar az uj arobol 79.900FT atszamitva nem nagyon hozod ki, meg akkor sem, ha eltekintunk attol, hogy kulon kulon nem veheted meg se a proci se a vidokartyat mert csak az Xboxba gyartjak.
 • Supergamer_real
  #10
  Az uj ar 199 Font es holmi 300 dolar vagy euro.
  Aki nem hiszi megnezheti itt
  dixons.co.uk

  Ja es a Microfos azoknak a tulajdonosoknak akik megvettek az elejen az eredeti aron a "konzolt" 2 ingyen jatekot es egy ingyen controllert biztosit.(ez nem reklam volt, csak a teljes igazsag)