4113
-
#2130 Te is az dvdabcből rendelted meg? 5 napon belül igérik, ha jol olvastam, igaz? -
#2129 nem, én a westendben mancsomban fogtam az És megint-et, de 3700 pénz volt.....de már megrendeltem a neten :) -
#2128 Film címe: Különben dühbe jövünk
Letöltési hely: pl. DC++
Címe a dalnak: Choir Song -
#2127 igazam van, mint mindig, de a westend mm-ban csak a nyomás van meg a jupitertől. az aluljáró szinten viszont megvan az összes, de drágábban. -
#2126 Talán valamelyik Piedone részben volt (lehet hogy nem nemtom már pontosan), hogy Bud Spencer egy kórusban volt és ott énekelt miközben valami spanyol manus megpróbálta megölni. Na nem tudja valaki hogy le lehet-e szedni azt a dalt amit énekeltek valahonnan? :D -
#2125 persze annyit értenek az ottaniak ezekhez a művekhez, mint én a magfúzióhoz :))
megkérdeztem, hogy hol lehet a többi jupiteres cucc, azt mondta vannak Bud Spencer filmeink......nem akartam mondani, hogy mondd, te süket vagy...:) -
#2124 sikerült westend mm-ben rátaláltam 2200 pénzért, ez szép ár, ahhoz képest, hogy multikurvaanyjában árulják
ott volt a Különben dühbe jövünk is, de az vmi 3500 körül volt, otthagytam...inkább netről hozom össze -
#2123 majd üzenj, hogy szerencsével jártál-e, de vigyázzál mert ott bent nagyban megy a játék! :) -
#2122 kisporolta belőle a pisztáciát, igaz? -
#2121 megtörtént :))
egyébként tegnap voltam tuskóban és nyomtam fagyit --> tisztacsokoládét egy kis pisztáciával....csak nem értette a poént :) -
#2120 privát üzeneted érkezett, csekkold le -
#2119 NYOMÁS UTÁNA!
-
#2118 nem tudsz vmi ilyesmit nekem is hinteni (vagy ötlet vagy bármi)? -
#2117 hmmm......és mi lesz a ti édes jó apátokkal? -
#2116 a másik hármat pedig megrendeltem a neten, ha minden igaz pár napon belül teljes lesz a jupiter féle sorozatom -
#2115 eredeti példány, kéz alatt -
#2114 és jó minőség, nincs vágva? mert ennyit bőven megérne nekem.....honnan? honnan van? -
#2113 és ez a te műved? igazán megmondhatnád, honnan van :) -
#2112 Amúgy megvan az első DVD-m, a Nyomás utána 1500-ért! :)) -
#2111 a westend pincében emlékeim szerint az rtl-es Bulldozert 3900Ft-ért vesztegetik. -
#2110 hidd el nem drágább ott se mint a tescoban...ált 2500 ft körül mozog mindenhol.... -
#2109 nem ártana akkor feltölteni kedves kuzin -
#2108 persze a westendben van, nade 10-et 5 centért, nagy koponya vagy! tuskó rulez! -
#2107 tuskóban tényleg kifogyott -
#2106 jól tudod.... ezek vannak kiadva a Jupiter filmtőől...
én sima DVd boltokban láttam...még vhsen is.... pl westenden a pince szinten.... de sztem nagyobb helyeken van.... -
#2105 csak annyit tudtam mondani, hogy a pék rakja tele -
#2104 én voltam ósenben és teszkóban is ma, de egyik helyen sem voltak :( -
#2103 én csak négyről tudok, nincskettő, nyomásu, ésmegint, kincsami
rtl-esből a Bulldozer kéne csak, de az nagyon -
#2102 jó kérdés......viszont rtlklubost nem veszek az tuti -
#2101 hát....őőőő....BUMM -
#2100 neten keresztül vagy üzletben? az általam felsoroltak közül hány filmet adtak ki, gondolok a fehér alapú boritósakra. -
#2098 kincs, nincskettő, és megint-re -
#2097 melyekre gondolsz?
én az rtl klubosok kivételével megvettem mindet... -
#2096 és különben mi lesz? -
#2095 én meg fogom....nyugalom...elbánunk velük, ha kell -
#2094 senki nem vette meg az eredeti DVD-ket? -
#2093 kérsz pezsgőt? -
#2092 kérem én Svájcban nevelkedtem -
#2091 ezek közönséges állatok, nemgondolod kedves Qzin? -
#2090 látom a legjobb úton haladok hogy tönkre tegyem a reputációmat:)