4113
  • Punker
    internetes rendeléssel nem is lenne baj, de a postával annál több én már rendeltem pár dvd/cd-t net-n de a rohadt posta eddig csak 1-t hozott ki rendesen időben, volt olyan is hogy még értesítőt se dobtak be....
  • Ramore
    azt rtl-en is jók a nézettségi mutatói a BSTH filmeken, nem véletlenül játsza gyakran őket a tv.

Ha nem teljesitik karácsonyra a küldetést, akkor még a bonusz plakát sem fog annyira meghatni, hogy átvegyem a dvd-ket. Ez lenne a Mission Impossible?
  • amonserrano
    igen ám de én egy másik sráctól is azt hallottam hogy még nem kapta meg... ő is tőlük rendelt....ráadásul már megrendelte múlthéten ő is.... szal így elsőhallásra ez a dvdabc nem tűnik valami túl korrektnek...
    az xpressen meg kivannak fogyva ezekből a filmekből...a top10 en a gyűrűk ura dvd után a nincskettő négy nélkül a második..és a kincs ami nincsa negyedik.... nagyon kapósak ezek a filmek...

• Buddy
    azt írják, hogy a máig leadott rendeléseket mindenképp teljesítik karácsony előtt
  • Buddy
    én sem bízom benne, nem kell félni, de most kivételesen bejött
  • Ramore
    siesenek csak, mert csusziban vannak. hát nálam nem lesz szerencséjük a kari után, persze ezáltal nekem sem, de akkoris elöbb-utóbb megszerzem még olcsóbban is valószinüleg.

Nekem egyenlőre csalódás az internetes rendelés, nekem is az első eset egyébként.
  • Buddy
    egyébként azt mondta a srác, hogy sietnek, hogy minél többet ki tudjanak szállítani így karácsony előtt
  • Buddy
    13-14 környékén rendeltem meg, postával kértem, de szerencsém volt, mert ma pont itt a XX.-ban futárkodtak, és így egyben letudtak engem is....a telefon csak pontosítás és egyeztetés
  • Ramore
    Postán keresztül szállittattad, vagy futárral? Miért telefonáltak? Mikor rendelted meg pontosan? Én 13-án rendeltem meg. Ha karácsonyig nem jön meg, nem veszem át az biztos. Hamarosan ugyis 2000-ért adják majd a MM-ben.
  • Buddy
    megjöttek a cuccok.....adnak egy szép nagy plakátot is pluszban....korrekt.....most rendeltem így neten keresztül először.....szépen működik
  • Buddy
    és, hogy hogyan....pööö
  • Buddy
    hát azt, hogy felhívtak ma a dvdabc-ből és ma érkezik meg a három csoda....már várom
  • Ramore
    hát mit is mondtál meg nekünk?
  • Ramore
    a dvd-d menüjében keresgéljél, ott a megoldás.
  • Buddy
    ez eddig oké bájgúnár, de hogy kell ilyen könyvjelzőt csinálni......adj már nekem is egy tippet
  • Buddy
    én sem kaptam meg, valaki itt csúnyán megfizet.....nem a mi emberünk vezet
  • Ramore
    hát azt, hogy a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
  • amonserrano
    mit is mondtál már meg nekünk??:)

hát a könyvjelzőt úgy képzeld el mint egy igazi könyvjelzőt...beszúrod valahova és bármikor oda lapozhatsz utána..:))) meglepő mi?:) bár nem tudom asztali lejátszók is csinálnak e olyat de nekem a gépen megy:)
  • Ramore
    Te megkaptad már a jupiter csomagot? Én még nem, pedig a teljesített rendelések között tüntetik fel. Ki tette ezt?
  • Ramore
    ha olyan okos gyerek vagy tudhatnád, hogy velem nem tanácsos ujjat húzni!
  • Buddy
    ha köztünk marad, mondok valamit....mondjam?
  • Ramore
    te, még az éjjel el fogják lopni a dvd-det. ezt olvastam ki a tenyeredből!
  • Buddy
    mi az a könyvjelző bájgúnár?
  • Buddy
    én a médiamarhában vettem, de 2200-ért és vasárnap...ha azóta leárazták, akkor valaki csúnyán megfizet

így jártam a Sas leszállt-al is....megvettem 1990-ért, rá nem sokkal (és most is) 990-ért osztogatják
  • Buddy
    de hiszen már megmondtam.....még én sem tudom, majd kiderül, ha meglesz....és ha meglesz, személyesen fogom elmondani, ez biztos
  • Ramore
    Na, nem akarod elárulni, hogy (hol a kamionom) milyen kiadású dvd-n lesz meg a bulldozer?
  • Ramore
    amig meg nem vesszük 3300-ért, már másnap le fogják akciózni!

Tudod mi lesz, ha tényleg 999Ft a Nyomás utána?

Dühbe jövök!
  • amonserrano
    jah és egy jó hír... (lehet valakinek rossz:)))

állítólag a media marktban a NYOMÁS UTÁNA DVD 999 Ft!!!!!
    sztem még a hülyének is megéri...akár kettőt is....legyen inkább 4 !!! legyen inkább 8!

azt várom már hogy az rtl-esek mikor lesznek hasonló áron.....
  • amonserrano
    reklámokat úgy tudod átugrani hogy csinálsz egy könyvjelzőt és legközelebb már áttudod ugrani...
  • Buddy
    tudom, hogy arra gondoltál, de az enyém nem az lesz.....ezért is vagyok kiváncsi rá
  • Buddy
    naná....vannak még banánültetvények is, abból jól megvagyok
  • Ramore
    és mond csak Csücsöri, honnan megy ilyen jól neked, eladtad a szállodáinkat, vagy a hajógyárunkat?
  • Ramore
    rtl alatt én az rtl kiadású dvd-re gondoltam, a sárga piros boritós sorozatból. 3300Ft a teszkóban.
  • Buddy
    nekem meglesz a héten és nem rtl-esen....majd megmondom milyen, szólok és eldöntöd kell-e....(Bombajó bokszoló is meglesz)
  • Buddy
    de nagyon gyönyörű minőségű a film, mind képben, mind hangban....megérte.....előre a jupiter filmekkel......szartlklub elbújhat
  • Buddy
    nem volt a dobozban más, de érdemes megnézni a doboz belsejét, szépen meg van rajzolva belül is...és a korong is szép színes lett

telj. lista --> bejelentkezel, jelszó, minden, majd kosár, majd teljesített rendelés
  • Ramore
    erre a kérdésedre én csak karácsony után tudok válaszolni, mivel el van rakva.

a dvd lemezen kivül volt még valami a dobozban a Nyomás utánánál?

"nekem mára már a teljesítettek listájára írták a filmeket"

ezt honnan lehet tudni?
  • Buddy
    ja....és film közben hogy jutok vissza a főmenühöz?
  • Buddy
    hogy lehet a Nyomás utána dvd-nél átugrani az elején a reklámokat, hogy egyből a főmenü jöjjön be?
  • Buddy
    annyit mondtak.....és mibe, hogy késnek :)

nekem mára már a teljesítettek listájára írták a filmeket