4113
-
#2172 internetes rendeléssel nem is lenne baj, de a postával annál több én már rendeltem pár dvd/cd-t net-n de a rohadt posta eddig csak 1-t hozott ki rendesen időben, volt olyan is hogy még értesítőt se dobtak be.... -
#2171 azt rtl-en is jók a nézettségi mutatói a BSTH filmeken, nem véletlenül játsza gyakran őket a tv.
Ha nem teljesitik karácsonyra a küldetést, akkor még a bonusz plakát sem fog annyira meghatni, hogy átvegyem a dvd-ket. Ez lenne a Mission Impossible? -
#2170 igen ám de én egy másik sráctól is azt hallottam hogy még nem kapta meg... ő is tőlük rendelt....ráadásul már megrendelte múlthéten ő is.... szal így elsőhallásra ez a dvdabc nem tűnik valami túl korrektnek...
az xpressen meg kivannak fogyva ezekből a filmekből...a top10 en a gyűrűk ura dvd után a nincskettő négy nélkül a második..és a kincs ami nincsa negyedik.... nagyon kapósak ezek a filmek...
-
#2169 azt írják, hogy a máig leadott rendeléseket mindenképp teljesítik karácsony előtt -
#2168 én sem bízom benne, nem kell félni, de most kivételesen bejött -
#2167 siesenek csak, mert csusziban vannak. hát nálam nem lesz szerencséjük a kari után, persze ezáltal nekem sem, de akkoris elöbb-utóbb megszerzem még olcsóbban is valószinüleg.
Nekem egyenlőre csalódás az internetes rendelés, nekem is az első eset egyébként. -
#2166 egyébként azt mondta a srác, hogy sietnek, hogy minél többet ki tudjanak szállítani így karácsony előtt -
#2165 13-14 környékén rendeltem meg, postával kértem, de szerencsém volt, mert ma pont itt a XX.-ban futárkodtak, és így egyben letudtak engem is....a telefon csak pontosítás és egyeztetés -
#2164 Postán keresztül szállittattad, vagy futárral? Miért telefonáltak? Mikor rendelted meg pontosan? Én 13-án rendeltem meg. Ha karácsonyig nem jön meg, nem veszem át az biztos. Hamarosan ugyis 2000-ért adják majd a MM-ben. -
#2163 megjöttek a cuccok.....adnak egy szép nagy plakátot is pluszban....korrekt.....most rendeltem így neten keresztül először.....szépen működik -
#2162 és, hogy hogyan....pööö -
#2161 hát azt, hogy felhívtak ma a dvdabc-ből és ma érkezik meg a három csoda....már várom -
#2160 hát mit is mondtál meg nekünk? -
#2159 a dvd-d menüjében keresgéljél, ott a megoldás. -
#2158 ez eddig oké bájgúnár, de hogy kell ilyen könyvjelzőt csinálni......adj már nekem is egy tippet -
#2157 én sem kaptam meg, valaki itt csúnyán megfizet.....nem a mi emberünk vezet -
#2156 hát azt, hogy a kamion a miénk és el akarunk menni vele! -
#2155 mit is mondtál már meg nekünk??:)
hát a könyvjelzőt úgy képzeld el mint egy igazi könyvjelzőt...beszúrod valahova és bármikor oda lapozhatsz utána..:))) meglepő mi?:) bár nem tudom asztali lejátszók is csinálnak e olyat de nekem a gépen megy:) -
#2154 Te megkaptad már a jupiter csomagot? Én még nem, pedig a teljesített rendelések között tüntetik fel. Ki tette ezt? -
#2153 ha olyan okos gyerek vagy tudhatnád, hogy velem nem tanácsos ujjat húzni! -
#2152 ha köztünk marad, mondok valamit....mondjam? -
#2151 te, még az éjjel el fogják lopni a dvd-det. ezt olvastam ki a tenyeredből! -
#2150 mi az a könyvjelző bájgúnár? -
#2149 én a médiamarhában vettem, de 2200-ért és vasárnap...ha azóta leárazták, akkor valaki csúnyán megfizet
így jártam a Sas leszállt-al is....megvettem 1990-ért, rá nem sokkal (és most is) 990-ért osztogatják -
#2148 de hiszen már megmondtam.....még én sem tudom, majd kiderül, ha meglesz....és ha meglesz, személyesen fogom elmondani, ez biztos -
#2147 Na, nem akarod elárulni, hogy (hol a kamionom) milyen kiadású dvd-n lesz meg a bulldozer? -
#2146 amig meg nem vesszük 3300-ért, már másnap le fogják akciózni!
Tudod mi lesz, ha tényleg 999Ft a Nyomás utána?
Dühbe jövök! -
#2145 jah és egy jó hír... (lehet valakinek rossz:)))
állítólag a media marktban a NYOMÁS UTÁNA DVD 999 Ft!!!!!
sztem még a hülyének is megéri...akár kettőt is....legyen inkább 4 !!! legyen inkább 8!
azt várom már hogy az rtl-esek mikor lesznek hasonló áron..... -
#2144 reklámokat úgy tudod átugrani hogy csinálsz egy könyvjelzőt és legközelebb már áttudod ugrani... -
#2142 tudom, hogy arra gondoltál, de az enyém nem az lesz.....ezért is vagyok kiváncsi rá -
#2141 naná....vannak még banánültetvények is, abból jól megvagyok -
#2140 és mond csak Csücsöri, honnan megy ilyen jól neked, eladtad a szállodáinkat, vagy a hajógyárunkat? -
#2139 rtl alatt én az rtl kiadású dvd-re gondoltam, a sárga piros boritós sorozatból. 3300Ft a teszkóban. -
#2138 nekem meglesz a héten és nem rtl-esen....majd megmondom milyen, szólok és eldöntöd kell-e....(Bombajó bokszoló is meglesz) -
#2136 de nagyon gyönyörű minőségű a film, mind képben, mind hangban....megérte.....előre a jupiter filmekkel......szartlklub elbújhat -
#2135 nem volt a dobozban más, de érdemes megnézni a doboz belsejét, szépen meg van rajzolva belül is...és a korong is szép színes lett
telj. lista --> bejelentkezel, jelszó, minden, majd kosár, majd teljesített rendelés -
#2134 erre a kérdésedre én csak karácsony után tudok válaszolni, mivel el van rakva.
a dvd lemezen kivül volt még valami a dobozban a Nyomás utánánál?
"nekem mára már a teljesítettek listájára írták a filmeket"
ezt honnan lehet tudni? -
#2133 ja....és film közben hogy jutok vissza a főmenühöz? -
#2132 hogy lehet a Nyomás utána dvd-nél átugrani az elején a reklámokat, hogy egyből a főmenü jöjjön be? -
#2131 annyit mondtak.....és mibe, hogy késnek :)
nekem mára már a teljesítettek listájára írták a filmeket