4113
  • zaki
    ajándék plakát... nagy lóf*szt kaptam, nem ajándék plakátot...örültem, hogy végre megkaptam a filmeket, futér srácot majdnem megütöttem, hogy hol a francba voltak eddig
  • Ramore
    Na végre, ajándék plakát járt Neked?
  • zaki
    az lesz holnap
  • Buddy
    akkor izzítsad
  • zaki
    áááá, megjöttek a filmek
  • Buddy
    ment egy priv. üz.
  • Buddy
    hát igen, filmek terén én is igényes vagyok, de pl. a zenemegosztás nagyon jó ötlet, mert még lassabb kapcsolattal is lekabkodhatsz párat
  • Buddy
    persze, hisz a valuta konvertibilis, csak megfelelő mennyiséget kell rárakni....osztani-szorozni ott is tudnak :))

oda-vissza mennyiséget kell rápakolni, ezt itthon ellenőrzik, és az olaszok kedvéért biztos ráírják, vagy pecsételik, hogy állva van a visszaköltség is

de a helyedben inkább személyesen kérnék autogrammot :) az biztosabb
  • Ramore
    tudod a wareznek a lényege pont az lenne, hogy megosszad mondjuk a filmjeidet, hogy másoknak azért ne kelljen fizetniük, még ha aránylag nem is olyan drága, persze ez eleve ritka dolog, de ez más tészta. tehát ez a hub ellent mond ennek az elvnek, ezért írtam én, hogy így semmi értelme sincsen. a filmekről meg itt a fórumon is lehet beszélgetni.
  • amonserrano
    hát azért van mit letölteni...igaz kicsit lassan jönnek a dolgok de van mit.... én is kicsit furinak tartom hogy egy hubon tiltva vannak dolgok..de azért az is érthető hogy aza három négy film ami tiltva van abszolút nem drága és elérhető....
    amúgy én elég sokat szoktam ott lenni és eddig összesen két filmet szedtem le (de két olyat amit eddig sehol se találtam, szóval van fent egy két ritka dolog is...és ez jóó.amúgy is nem tom miért lenne jó ha letudnám tölteni és meglenne 120. verzióban is a kincs ami nincs)....szinte sose töltögetni járok, hanem beszélgetni..új infokért ezért azért.. vagyis nem csak filmeket lehet cserélni....zenét képet infot is...

szal szerintem mindenkinek más és más a jó...van akinek tetszik van akinek nem....
  • amonserrano
    hát azért van mit letölteni...igaz kicsit lassan jönnek a dolgok de van mit.... én is kicsit furinak tartom hogy egy hubon tiltva vannak dolgok..de azért az is érthető hogy aza három négy film ami tiltva van abszolút nem drága és elérhető....
    amúgy én elég sokat szoktam ott lenni és eddig összesen két filmet szedtem le (de két olyat amit eddig sehol se találtam, szóval van fent egy két ritka dolog is...és ez jóó.amúgy is nem tom miért lenne jó ha letudnám tölteni és meglenne 120. verzióban is a kincs ami nincs)....szinte sose töltögetni járok, hanem beszélgetni..új infokért ezért azért.. vagyis nem csak filmeket lehet cserélni....zenét képet infot is...

szal szerintem mindenkinek más és más a jó...van akinek tetszik van akinek nem....
  • Ramore
    szerintem semmi értelme a bh&ts hubnak, hiszen szinte nulla minőségi film van rajta, és ezek a tiltások, hogy xy filmet xy ideig nem lehet feltölteni, hát elég gyenge egy hub.
  • Buddy
    létezni létezik, csak most nincs itthon a tulaj...addig nem működik
  • Buddy
    tévedsz....újat kérdeztél :)
    de szerintem elég lesz
  • zaki
    kira még mindig nem jöttek meg a dvd filmek
  • Buddy
    csak jókor voltak jó helyen :).....csoda történt
  • Ramore
    nálam is késtek, és a bocsánatkérés helyett még a grátisz plakátot sem adták oda, Buddy puncsos volt a cégnél, hiszen nála korrektek voltak.
  • zaki
    kíváncsi vagyok mikor jönnek a filmek, már 1 ete megrendeltem őket
  • BADE
    Szuperzsaru az RTLklub-on!
  • Kunyik2
    -Ki hiányzik?
    -Wilbur Walls uram!
    (rohan)
    -Itt jön!
    -Csak nyugodtan Walls, előttünk az egész nap!
    (elkezd sétálni)
    -Köszönöm uram!
    -HELYEDRE!

:)
  • Kunyik2
    Mit tettél Walls?
  • Buddy
    Ez itt egy......szép nap nem igaz?....használhatom a....
    Hé, az ajtó (akárcsak a Nincs kettőben - itt is egy ajtós poén)
  • Mnemomic
    igen ez nagyon jó rész volt :)

Ja az a poén se rossz-te mondd hogy rabalótámadás.... a te hangod mélyebbb...- aztán mikor szívtak mindig ezt mondogata neki :)
  • RYAN MCKEAN
    MOST JÖN MINDJÁRT A PIEDONE AFRIKÁBAN!!
  • amonserrano
    te mondd hogy rabalótámadás.... a te hangod mélyebbb...

milyen érdekeset mondasz....amúgy tuti hogy nagyon sokan akik azt mondják hogy láttam vagy 100000 szer azok se láttak egy két nagyobb művet....

de a bűnvadászok a legnagyobbak közé tartozik...szal tessék sűrűbben nézegetni:))) tuti hogy a fele poén lese esett az első nézés alkalmával....
  • Guest
    Főnök, azt kérdi, hogy hova...
  • Ramore
    hova?
  • Mnemomic
    Bocs, Bűnvadászok
  • Mnemomic
    Mennyi italt bírsz:

-Hát 5 liter simán a 6.-nál elkezdek kötekedni..

Ez rohadt jó volt :) Ezt a bűvadászokat még nem is láttam pedig az összes többit vagy 5x :)
  • zaki
    azért, mert a kamion a miénk, és el akarunk menni vele
  • PedoPedroPondro
    KISZÁLLÁS a kamionból! Mért?
  • zaki
    BUNKÓ VAGY BÁKSZI
  • Ramore
    ki az a corporation?
  • zaki
    -ööö, azok meg mit csinálnak?
    -bákszi, megmondjam mi vagy?
    -tudom, bunkó

• Adam II
    Ezek teljesen új szinészek még csak 1000000000000000000000
    láttam a filmjeiket!
  • Ramore
    mire gondolsz?
  • Punker
    ennek is új a szinkronja?
  • amonserrano
    van friss halad?:)))

15 kilót adj.....
  • zaki
  • Ramore
    és te mivel kerested meg a hambugerre valódat?