Bud Spencer & Terence Hill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
az orrodnak, meg a bátyám ismerõs!
hen-tes
ezek nagyak filmek !
tecnek
legjobb a kincs ami nincs
nincs kettõ 4 nékû
különben/megin dühbe jövünk

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Buddy
nicsak....váratlan vendég 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
ok, már beszéltem Buddy-val, azért thx nagyon.

Ramore
590Ft, ha a postával kéred, futárral valamivel többe kerül
zaki
na megjött a jelszó, már rendelem is meg a filmeket

zaki
na, sorry az elõzõ kérdésért visszaolvastam, asszem meg is rendelem a Kincs, ami nincs+és megint dühbe jövünk+nincs kettõ négy nélkül triót, már regisztráltam is, csak arra a mocskos jelszóra várok. ja, a postaköltség az mennyi kb?

zaki
DVD magazinban láttam egy olyat, hogy: Kincs, ami nincs+Nincs kettõ négy nélkül+Nyomás utána+És megint dühbe jövünk össz. 7990 ft (+ postaköltség). na már most ezt meg is rendelném, csak hát megvan már a nyomás utána, és ezért nem rendelem +

zaki
nem tudtok vmi olyan helyet, ahol olcsón (😛) lehetne hozzájutni Bud&Terence filmekhez? mondjuk kapásból van 6-7 film, ami jó lenne ha meglenne dvd-n (is), csak hát nem vagyok milliomos

Ramore
üdv a csapatban, nem Te vagy az elsõ, aki a hetekben hozzájutott ilyen-olyan módon a nyomásutánnához 😊
zaki
jaaa, és kaptam egy Nyomás Utána DVD-t, belenéztem angol nyelven, hááát elég érdekes volt mit mondjak 😊

zaki
jeee, szilveszterkor 3 filmet is lenyomnak 1más után, igaz, hogy mind1iket vagy 20X láttam, de nem baj, sohasem elég õket látni

Ramore
hogyan lehet összekeverni egy petárdátdörrenést egy pisztollyal?
Buddy
-elnézést.....vááááá......
-mikor megy a legközelebbi gép?

nekem ez is tetszik 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
Te, ha tudod tartani a szádat akkor én is!
amonserrano
hééé kislány? melyik a legközelebbi gép csattanúgába?😊)

😊))) ez a kedvencem😊))

Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu

Ramore
Na gyerünk Perry!
Buddy
igen én vagyok steinberg, õ pedig perry mason

Ramore
Figyelem! Mr. Steinberg és Mr. Mason átveheti a Miami-ba tartó repülõgépre a jegyét!
Ramore
Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!!!
Buddy
Ezennel mindenkinek boldog Bud & Terence filmekben gazdag ünnepeket kívánok

Szerezzetek be minél több Bud & Terence DVD-t 😊

Buddy
lesz Bûnvadászokból DVD-s verzió?

amonserrano
akkor egy kis pontosítás...

tehát az ünnepi menü a tálalva:

December 26 --- TV2 ----- 16:35 --- Bunyó Karácsonyig
December 30 --- TV2 ----- 13:20 --- Fekete kalóz
December 31 --- RTL K -- 12:30 --- Bûnvadászok
December 31 --- RTL K -- 14:30 --- Nincs kettõ négy nélkül
December 31 --- RTL K -- 16:25 --- És megint dühbe jövünk
Január 1 -------- TV2 ----- 16:30 --- Piedone Afrikában
Január 2 -------- TV2 ----- 16:35 --- Piedone Egyiptomban

ha már felhoztad az álomcsapdát.... abban a filmben van egy kis srác..akinek olyan baseball sapkája van mint Terence Hillnek a Nyomás utánában ...tudjátok aza B betûs😊

jah és Kellemes ünnepeket nektek !!! sok DVD-t a fa alá!

Buddy
na ott a privi 😊

Ramore
nekem még az ördög jobb és bal keze kellene, szigoruan az elsõ rész, najó, azért a másodikat is elfogadnám. csak ezek az rtl-es dvd-k drágák 😞
Buddy
tényleg, dvd-n nem adják ki jupiteresen a Bûnvadászokat?

ezek a jupiteres filmek megérik a pénzüket....csodás munka, elég jó áron

Buddy
Stephen King - Álomcsapda

vidd polgárira a dolgot és vasald be a jussod (úgy mint a minap a Molnár az mtk-t.....ugye a legjobb védõnek jár az az 5 milla)

amonserrano
annyira jó hogy állítólag szilveszterkor egymás után hármat nyomnak:

ésmegint dühbe jövünk
Nincskettõ
Bûnvadászok...

kisebb maraton

Ramore
végre megérkezett. milyen plakátot kaptál, amit nekem elfelejtettek odaadni? már irtam egy panasz e-mailt a késés és a plakát miatt egyébként.
Buddy
akkor nekem szerencsém volt? mert nekem lehet futár hozta, igaz postát kértem és postát is fizettem......pont erre jártak, így bedobták hozzám is

Ramore
te, azt nem mondtad, hogy nem is a postával küldik, hanem futárral, mivel a posta biztosan nem tudja kari elött kiszállitani.
Punker
internetes rendeléssel nem is lenne baj, de a postával annál több én már rendeltem pár dvd/cd-t net-n de a rohadt posta eddig csak 1-t hozott ki rendesen idõben, volt olyan is hogy még értesítõt se dobtak be....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ramore
azt rtl-en is jók a nézettségi mutatói a BSTH filmeken, nem véletlenül játsza gyakran õket a tv.

Ha nem teljesitik karácsonyra a küldetést, akkor még a bonusz plakát sem fog annyira meghatni, hogy átvegyem a dvd-ket. Ez lenne a Mission Impossible?
amonserrano
igen ám de én egy másik sráctól is azt hallottam hogy még nem kapta meg... õ is tõlük rendelt....ráadásul már megrendelte múlthéten õ is.... szal így elsõhallásra ez a dvdabc nem tûnik valami túl korrektnek...
az xpressen meg kivannak fogyva ezekbõl a filmekbõl...a top10 en a gyûrûk ura dvd után a nincskettõ négy nélkül a második..és a kincs ami nincsa negyedik.... nagyon kapósak ezek a filmek...

Buddy
azt írják, hogy a máig leadott rendeléseket mindenképp teljesítik karácsony elõtt

Buddy
én sem bízom benne, nem kell félni, de most kivételesen bejött

Ramore
siesenek csak, mert csusziban vannak. hát nálam nem lesz szerencséjük a kari után, persze ezáltal nekem sem, de akkoris elöbb-utóbb megszerzem még olcsóbban is valószinüleg.

Nekem egyenlõre csalódás az internetes rendelés, nekem is az elsõ eset egyébként.
Buddy
egyébként azt mondta a srác, hogy sietnek, hogy minél többet ki tudjanak szállítani így karácsony elõtt

Buddy
13-14 környékén rendeltem meg, postával kértem, de szerencsém volt, mert ma pont itt a XX.-ban futárkodtak, és így egyben letudtak engem is....a telefon csak pontosítás és egyeztetés

Ramore
Postán keresztül szállittattad, vagy futárral? Miért telefonáltak? Mikor rendelted meg pontosan? Én 13-án rendeltem meg. Ha karácsonyig nem jön meg, nem veszem át az biztos. Hamarosan ugyis 2000-ért adják majd a MM-ben.
Buddy
megjöttek a cuccok.....adnak egy szép nagy plakátot is pluszban....korrekt.....most rendeltem így neten keresztül elõször.....szépen mûködik

Buddy
és, hogy hogyan....pööö

Buddy
hát azt, hogy felhívtak ma a dvdabc-bõl és ma érkezik meg a három csoda....már várom

Ramore
hát mit is mondtál meg nekünk?
Ramore
a dvd-d menüjében keresgéljél, ott a megoldás.
Buddy
ez eddig oké bájgúnár, de hogy kell ilyen könyvjelzõt csinálni......adj már nekem is egy tippet

Buddy
én sem kaptam meg, valaki itt csúnyán megfizet.....nem a mi emberünk vezet

Ramore
hát azt, hogy a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
amonserrano
mit is mondtál már meg nekünk??😊

hát a könyvjelzõt úgy képzeld el mint egy igazi könyvjelzõt...beszúrod valahova és bármikor oda lapozhatsz utána..😊)) meglepõ mi?😊 bár nem tudom asztali lejátszók is csinálnak e olyat de nekem a gépen megy😊

Ramore
Te megkaptad már a jupiter csomagot? Én még nem, pedig a teljesített rendelések között tüntetik fel. Ki tette ezt?