Bud Spencer & Terence Hill

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
és a nagy lófaszt mire használod?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
ajándék plakát... nagy lóf*szt kaptam, nem ajándék plakátot...örültem, hogy végre megkaptam a filmeket, futér srácot majdnem megütöttem, hogy hol a francba voltak eddig

Ramore
Na végre, ajándék plakát járt Neked?
zaki
az lesz holnap

Buddy
akkor izzítsad

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
áááá, megjöttek a filmek

Buddy
ment egy priv. üz.

Buddy
hát igen, filmek terén én is igényes vagyok, de pl. a zenemegosztás nagyon jó ötlet, mert még lassabb kapcsolattal is lekabkodhatsz párat

Buddy
persze, hisz a valuta konvertibilis, csak megfelelõ mennyiséget kell rárakni....osztani-szorozni ott is tudnak 😊)

oda-vissza mennyiséget kell rápakolni, ezt itthon ellenõrzik, és az olaszok kedvéért biztos ráírják, vagy pecsételik, hogy állva van a visszaköltség is

de a helyedben inkább személyesen kérnék autogrammot 😊 az biztosabb

Ramore
tudod a wareznek a lényege pont az lenne, hogy megosszad mondjuk a filmjeidet, hogy másoknak azért ne kelljen fizetniük, még ha aránylag nem is olyan drága, persze ez eleve ritka dolog, de ez más tészta. tehát ez a hub ellent mond ennek az elvnek, ezért írtam én, hogy így semmi értelme sincsen. a filmekrõl meg itt a fórumon is lehet beszélgetni.
amonserrano
hát azért van mit letölteni...igaz kicsit lassan jönnek a dolgok de van mit.... én is kicsit furinak tartom hogy egy hubon tiltva vannak dolgok..de azért az is érthetõ hogy aza három négy film ami tiltva van abszolút nem drága és elérhetõ....
amúgy én elég sokat szoktam ott lenni és eddig összesen két filmet szedtem le (de két olyat amit eddig sehol se találtam, szóval van fent egy két ritka dolog is...és ez jóó.amúgy is nem tom miért lenne jó ha letudnám tölteni és meglenne 120. verzióban is a kincs ami nincs)....szinte sose töltögetni járok, hanem beszélgetni..új infokért ezért azért.. vagyis nem csak filmeket lehet cserélni....zenét képet infot is...

szal szerintem mindenkinek más és más a jó...van akinek tetszik van akinek nem....

Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub www.spencerhill.hu

amonserrano
hát azért van mit letölteni...igaz kicsit lassan jönnek a dolgok de van mit.... én is kicsit furinak tartom hogy egy hubon tiltva vannak dolgok..de azért az is érthetõ hogy aza három négy film ami tiltva van abszolút nem drága és elérhetõ....
amúgy én elég sokat szoktam ott lenni és eddig összesen két filmet szedtem le (de két olyat amit eddig sehol se találtam, szóval van fent egy két ritka dolog is...és ez jóó.amúgy is nem tom miért lenne jó ha letudnám tölteni és meglenne 120. verzióban is a kincs ami nincs)....szinte sose töltögetni járok, hanem beszélgetni..új infokért ezért azért.. vagyis nem csak filmeket lehet cserélni....zenét képet infot is...

szal szerintem mindenkinek más és más a jó...van akinek tetszik van akinek nem....

Ramore
szerintem semmi értelme a bh&ts hubnak, hiszen szinte nulla minõségi film van rajta, és ezek a tiltások, hogy xy filmet xy ideig nem lehet feltölteni, hát elég gyenge egy hub.
Buddy
létezni létezik, csak most nincs itthon a tulaj...addig nem mûködik

Buddy
tévedsz....újat kérdeztél 😊
de szerintem elég lesz

zaki
kira még mindig nem jöttek meg a dvd filmek

Buddy
csak jókor voltak jó helyen 😊.....csoda történt

Ramore
nálam is késtek, és a bocsánatkérés helyett még a grátisz plakátot sem adták oda, Buddy puncsos volt a cégnél, hiszen nála korrektek voltak.
zaki
kíváncsi vagyok mikor jönnek a filmek, már 1 ete megrendeltem õket

BADE
Szuperzsaru az RTLklub-on!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

-Ki hiányzik?
-Wilbur Walls uram!
(rohan)
-Itt jön!
-Csak nyugodtan Walls, elõttünk az egész nap!
(elkezd sétálni)
-Köszönöm uram!
-HELYEDRE!

😊
Mit tettél Walls?
Buddy
Ez itt egy......szép nap nem igaz?....használhatom a....
Hé, az ajtó (akárcsak a Nincs kettõben - itt is egy ajtós poén)

Mnemomic
igen ez nagyon jó rész volt 😊

Ja az a poén se rossz-te mondd hogy rabalótámadás.... a te hangod mélyebbb...- aztán mikor szívtak mindig ezt mondogata neki 😊

MOST JÖN MINDJÁRT A PIEDONE AFRIKÁBAN!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

amonserrano
te mondd hogy rabalótámadás.... a te hangod mélyebbb...

milyen érdekeset mondasz....amúgy tuti hogy nagyon sokan akik azt mondják hogy láttam vagy 100000 szer azok se láttak egy két nagyobb mûvet....

de a bûnvadászok a legnagyobbak közé tartozik...szal tessék sûrûbben nézegetni😊)) tuti hogy a fele poén lese esett az elsõ nézés alkalmával....

Guest
Fõnök, azt kérdi, hogy hova...
Ramore
hova?
Mnemomic
Bocs, Bûnvadászok

Mnemomic
Mennyi italt bírsz:

-Hát 5 liter simán a 6.-nál elkezdek kötekedni..

Ez rohadt jó volt 😊 Ezt a bûvadászokat még nem is láttam pedig az összes többit vagy 5x 😊

zaki
azért, mert a kamion a miénk, és el akarunk menni vele

KISZÁLLÁS a kamionból! Mért?
zaki
BUNKÓ VAGY BÁKSZI

Ramore
ki az a corporation?
zaki
-ööö, azok meg mit csinálnak?
-bákszi, megmondjam mi vagy?
-tudom, bunkó

Adam II
Ezek teljesen új szinészek még csak 1000000000000000000000
láttam a filmjeiket!

Ramore
mire gondolsz?
Punker
ennek is új a szinkronja?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

amonserrano
van friss halad?😊))

15 kilót adj.....

zaki

Ramore
és te mivel kerested meg a hambugerre valódat?
hen-tes
mikor lesznek ???

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zaki
én majd holnap nézem meg azt a retekklubbon, meg az összeset, amit lenyomnak, úgyse láttam õket elégszer

zaki
hogyne rendeltem volna meg õket 😊 kb 1 hét múlva kapom meg õket, ha minden igaz

Buddy
én ma a Nincs kettõt néztem meg

De ha nem hasonlítanánk rájuk én még mindig a felhõk közt röpködnek, te meg a szemeteskukákban kotorásznál 😊))

Ramore
végülis megrendelted a triót? hiszen tudod, csak a Puffin adhat erõt és mindent elbíró akaratot!
zaki
haverral megnéztem ma házimozin dvd-n a nyomtás utána c. filmet, jó volt

Ramore
oké, állom a fogadást.
Ramore
hé Bájgúnár, egy mesterlövést!
Buddy
te, ha megpróbáltok átverni a papival én lecsaplak titeket