4113
  • Gladiator
    Nézd már , most sem írok rosszul!!!!!!!!
    Nézz magadra baszdmeg!!!!!
    Mindörökre RYAN MCKEAN!!!!!!!!!
    az IGAZAT

télleg hibátlan...
  • ghost cb
    Ja otthon tükör előtt jó szereplők lennének biztos. De látszik hogy egy kis pöcs vagy hogy díjazod ezeket a primitív poénokat, amit ez a két gyenge színész előad.
  • CLINT EASTWOOD9
    tudod jaj de jó
  • Alien
    pfff Kemény legény vagy öcsi de ne off topicoljunk, mert van már rólad szóló topic és nem ez az
  • CLINT EASTWOOD9
    Nézd már most se írok rosszul!!!!!!!!
    Nézd magadra bazdmeg!!!!!
    Mindörökre RYAN MCKEAN!!!!!!!!!
    az IGAZAT
  • Alien
    semmi baj, már megszoktuk, hogy MINDIG előfordul :D
  • Alien
    Hűha :D
  • CLINT EASTWOOD9
    Bocs a hibákér!
    Csak néha fordul elő!
  • CLINT EASTWOOD9
    nem bazdemeg és még éjfélkor is felvagyok néha
  • Alien
    te még nem alszol? :D
  • CLINT EASTWOOD9
    Dögölj meg te szar ezek egy jó szereplők húzz innen a rákba te állat nem leszel soha a nyomukba!
    TE KIS SZARJANKÓ
  • Ramore
    "Danika" minden topikban hülyíti a közönséget.
  • ghost cb
    Ja csak hogy ne offoljak utálom mindkettőt, tök gagyi az összes filmjük, és a pojénok is elég gyengék, max egy előző generációnak tetszhet!
  • ghost cb
    Ja, biztosan te írtad, és a következő hozzászólásban már nem figyeltél az írásodra. Nevetséges, szánalmas, szerencsétlen hülyegyerek...
  • Bandee1987
    én is ezt mondom...
  • Ben C
    ez nem is a te szóhasználatod , és az NJ betűkapcsolatok is helyesen vannak.
  • Bandee1987
    Na persze...egyetlen helyesírási hiba sincs benne! Pedig ez nem egy rövid szöveg, szal' mást etessél
  • CLINT EASTWOOD9
    másolta a seggem meny a picsába
  • Bandee1987
    Ügyes vagy :) Látom, le tudtál másolni vhonnan ezt a szöveget :)
  • CLINT EASTWOOD9
    NEVEM SENKI

Jack Beauegard 1848-1899. Senki gyorsabb volt nála. Kedves Senki! Nem a halál a legrosszabb, ami egy emberrel történhet. Nézz csak rám. Már 3 napja halott vagyok és végre békében élhetek. Többször mondtad, hogy nem sok esélyem van. Most viszont én figyelmeztetlek, hogy neked sincs sok.
    Egynek vége. Jöhet a másik.
    Azt hiszem, elég sokan vadásznak rád. Te már akkor tudtad, hogy ez lesz a vége, amikor belefogtál. Ez a különbség kettőnk között. Én mindig megpróbáltam kikerülni a bajt, te viszont állandóan keresed. De el kell ismernem, hogy eddig egész jól elboldogultál. Bár az is igaz, hogy olykor másokkal végeztetted el a nehezét, hogy névtelen maradhass. Meg kell hagyni, okos húzás. Most azonban túl nagy kockázatot végeztél és sok embernek hoztad a tudomására, hogy mégis vagy valaki. Talán nem sok időd marad, hogy tovább játszd a kis játékaidat. Egyre többen erednek majd a nyomodba, amíg véletlenül akad valaki, aki téged is be akar juttatni a történelemkönyvekbe. Akkor majd rájössz, hogy csak úgy válhatsz újra Senkivé, hogy ha meghalsz. Mostantól te léptél az én helyembe, és ezzel véget értek a vidám gondtalan napok. De egyvalamit még megtehetsz. Őrizd a régi értékeket és próbáld meg felrázni az én korosztályomat. Az eredmény szempontjából mindegy, hogy ezt a magad mulatságos módján teszed vagy másképp. Ha visszagondolok a történtekre, az az érzésem, hogy mi romantikus hülyék vagyunk. Azt képzeljük, hogy egy jó pisztollyal és gyors reflexszel minden megoldható. Az én időmben a nyugat más volt. Kevés esély volt arra, hogy kétszer összetalálkozz ugyanazzal az emberrel. Aztán hirtelen minden megváltozott. Szűkebb lett a hely, megnőtt a népesség és az emberek úton útfélen egymásba botlanak. Csak azért tudsz békésen legyekre vadászni a vadnyugaton, mert én és a hozzád hasonlóak voltak itt először. Azok a fickók, akikkel te a történelemkönyvekben akarsz találkozni. Ahogy mondtad, az embereknek tényleg szükségük van arra, hogy higyjenek valamiben. De nem maradhat minden úgy ahogy régen volt, mert ez az ország sem a régi már. Én is idegennek érzem magam a saját hazámban. És ami még rosszabb, már az erőszak sem a régi. Kiszélesedett és szervezetté vált. Igy aztán egy jó pisztoly ma már nem ér semmit. Feltételezem, hogy ezt mind te is tudod, hiszen ez a te időd, nem az enyém.
    Közben rájöttem nagyapád történetének tanulságára is. Tudod, amikor a tehén rácsinált a reszkető kismadárra, hogy melegben legyen, aztán jött a prérikutya, és megette a madárkát. A mostani időkben nagyon hasznos a történet lényege. Nem biztos, hogy rosszat akar, aki a fejedre tolyik. És nem biztos, hogy jót akar, aki kihúz a szarból. De a legfontosabb az, hogy aki nyakig ül a szarban, az fogja be a száját.
    Hát emiatt kell a hozzád hasonlóaknak elmenni.
    Ezért rendezted azt a párbajt, hogy becsülettel távozzak ebből a világból. Az évek elmúlásával az ember nem egyre bölcsebb lesz, hanem csak egyre öregebb. Ifjúkorod ellenére több eszed van, mint sok idősebb honfitársadnak. Úgy beszélek, mint valami prédikátor, de te tehetsz róla. Mi mást várhatsz egy nemzeti hőstől? Maradj ilyen, mint amilyen most vagy. Talán egyszer találkozol valakivel, aki szintén a ritka példányok közé tartozik, és akkor nem leszel olyan magányos. A távolság állítólag erősíti a baráságot. Lehet, hogy tényleg így van, mert 3 nap telt el azóta, hogy egyedül járom tovább az utamat, te már hiányzol.
    Most már tényleg be kell fejeznem. Annak ellenére, hogy egy kotnyeles bajkeverő vagy, köszönettel tartozom neked.
    Utóirat: Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg, hogy kinek a kezében van a borotva.
  • Bandee1987
    De hogy lehet az, hogy nem védted meg magad?
  • Ramore
    Egyszer megtámadtak az utcán fényes nappal.
  • Bandee1987
    -Mr. Wonder, én Svájcban nevelkedtem fel...
    -Én csak egyszer emeltem fel a hangom, az is pár szem eper miatt volt 6 éves koromban...
  • Buddy
    lehet, hogy használnotok kell az öklötöket
  • Ramore
    álljanak félre, még eltalálják magukat!
  • Buddy
    csak a levegőbe....ezek szerint élve akarnak elfogni...

ismerem ezeket
  • Ramore
    Ezek lőnek!!!
  • Buddy
    hogy mondod?
  • Ramore
    Nem félek se tőled, se pedig a pincsijeidtől!
  • Bandee1987
    Titeket Coimbrák...gyertek ki, vagy a véremebeim szétmarcangolnak titeket!
  • Ramore
    Mit akartok?
  • Buddy
    itt Van der Wosh parancsnok....és vérebei (gúnykacaj a háttérben)
  • Ramore
    azt mondja eltörli a föld színéről a dinasztiánkat!
  • Bandee1987
    eltörlöm a föld színéről a dinasztiátokat!
  • Ramore
    beszélj hangosabban!
  • Vándorsólyom
    -Honnan tudta, hogy én vagyok Travis?
    - Hát onnan, hogy ő Mózes.
    - És honnan tudtad én Mózes vagyok?
    - Hát onnan, hogy maga az ő bátyja.
    - És honnan tudtad, hogy testvérek vagyunk?
    - Hát ide van írva...

Bunyó karácsonyig :)
  • Buddy
    átkozott Coimbrák
  • Shodan
    Köszi Amigó!!!! Igen erre a polóra gondoltam
  • amonserrano
    nyugalom hé....
    ne pazaroljuk az energiánkat.....

nah szal megvan az info..
    smokerz delight

még elég kezdetleges az oldal...

amúgy a piedone kvízre meg nem tudok válaszolni, mert nem én vagyok az illetékes... én is várom az eredményét...

üdv
  • Alien
    nyugi már