4113
-
#3233 Azt meghiszem! -
#3232 ...Na és ezek a kifejezések, utolsó szemét , beköpni... -
#3231 mit fogok ezek után mondani a klubomban? -
#3230 Verekedés ,méghozzá egy rossz hírű lokálban.Fölfogtad mit jelent mind ez kuzin? -
#3229 figyelj oda az agyturkálóddal -
#3228 tudod mit? kezdjük holnap, én ma jól akarom érezni magam -
#3227 Az agyadat! -
#3226 Ez mindig boldog órákat mutat barátom. -
#3225 hm-hm...hány óra? -
#3224 És mimet analizálja? -
#3223 Kérdezd meg hány óra! -
#3222 Professzor Albert von Eisenburg (bocs, ha rosszul mondom a nevét), Dél-Amerikai legjelentőseb pszichoanalitikusa. -
#3221 Ez a majom meg ki? -
#3220 Angel a titkár. Elég sunyi képe van... -
#3219 Mi áll a bibliádban? -
#3218 Ja, hogy én mint Antonio, hát honnan tudjam? -
#3217 Nem te, mint te, hanem te, mint Antonio! -
Csaba #3216 - Hogy bírod az alkoholt?
- Hát, az első 5 liter még megy, a hatodiknál már kötöszködöm. -
#3215 méghogy én...hö...te viccelsz -
#3214 Te nős vagy? -
#3213 Mi ez ,tartósított hegyilevegő? -
#3212 Felettébb dúrva és agresszív, lefújom sprayvel... -
#3211 a wc csészékkel semmi...csak az olyan ganajtúrókkal mint Ti vagytok:)) -
#3210 Nekem személy szerint semmi bajom a mai wc-kkel, hát nektek? -
#3209 A wc csészékkel? A wc csészék az ipar remekművei... -
#3208 Szerintem meg a gyereknek gondja támadt a wc-csészékkel, vagy ti nem így látjátok? -
#3207 Fejezzétek be, itt senki nem kövez meg senkit, amíg és ezt jól jegyezzétek meg, amíg meg nem fújom ezt a sípot!
/Brian élete/ -
#3206 csak feldobtuk a topicot :) -
#3205 srácok nem értem miért jó az nektek hogy egymást baszogatjátok..... ez a topic nem erről szól... ha lehet intézzétek el ezt máshol....
köszi -
#3204 Ja, rajtad általába röhögnek - no nem azért mert poénos vagy. -
#3203 mindenkit valaki felidegesit -
#3202 Inkább nevess rajta... Én csak röhögök az ilyen gyökereken.
Engem meg a Tibhar szokott felb*szni. -
#3201 na, most ugyanúgy kérdezhetném én is, hogy te miért kötsz bele, hiszen neked is volt a 3200asban jópár hibád, de nem ez a lényeg. én nem írtam, hogy az én commentemben nincs hiba, ő viszont írta, és ezért kellett kicsit helyrerakni. amúgy az a bajom vele, hogy mindenkinek beszól, és faszságokat beszél. gondolom te is láttad már a ryan mckean fan clubbot. iszonyat felbassza az agyam állandóan. -
#3200 @ Gladiator:
Nem akarok szemét lenni, mert semmi bajom veled, de miért kötsz bele CE-be, és pont a helyesírási hibáiba, ha neked is vannak? (télleg hibátlan... -> Tényleg hibátlan...
@ CE
Látom ezt a kis szöveget ti kudtad erőltetni magadból, de szerintem nem te írtad, mert ahoz túl higgadt, és értelmes, egy NAGYBETŰS szöveg sincs benne. Amúgy 14 hibát számoltam az utolsó hozzászólásodban. -
#3199 ezt nekem írtad? nekem ne gyere azzal, hogy nem nagy betűvel kezdem a mondatot, mert ez kurva erőltetett. Egyszer, s mindenkorra takarodj el a fórumról. vili? kb. 5 percembe telik kideríteni hol laksz, és tőlem akár lakhatsz az ország másik felében is, lemegyek, és szétverlek. -
#3198 Én nekem kb. tőlük, 20-30 filmem van!
És nem rossz szereplők akkor se!
Nézd már meg ,hogy itt mennyien kedvelik őket!
Senkinek semi baja velük, én meg nem zavarom a fórumokat vedd már észre ejtek pár hibát néha de te rengeteget pl:egy a sok közül hogy a mondatot jó néhányan kisbetűvel kezditek vesszőket írásjeleket nem írtok!
A bazdmeg-et sokan így szokták írni meg még máshogyan !!!! -
#3197 Ő tipikus példája a kis hülyegyereknek, akinekinek a szülei beköttették a netet, és rábízzák, hogy nevelje föl a gyereküket. Mennyi, talán 12, vagy 13 éves, van kb. 6 reg.-je. Majd mikor 2-3 év múlva visszagondol miket csinált itt a fórumon el fog süllyedni... -
#3196 Csak szórakozik a topikokkal, nem érdemes foglalkozni vele, főleg válaszolni a hülyeségeire. -
#3195 na, még egy uccsó hiba, sry: bazsd meg külön kll írni. azl 6 hiba a hibátlan hozzászólásában. -
#3194 sőt, a nézz magadra után még kell egy vessző
azzal az utolsó sorral meg nem tudtam mit kezdeni, nem értem a jelentését.