Grand Prix Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
Ja, és a liga ingyenes.Jelentkezni meg nálam priviben lehet.
Tomo15
Hello! Aki ki akarja magárt próbálni egy gpl ligában, de nincs meg neki a teljes játék az most indulhat a mi ligánkban,a gpl 2004-es demoval. a pályákat már külön összesgyüjtöttük hozzá az autok pedig benne vannak a demoban.
GPL 2004 DEMO
Pályák(simán a GPL 2004-es demo mappájába kell kitömöriteni)
Ez a progi meg a netes játékhoz szükséges
Istencsászár
<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Egy eleg szarul sikerult video-bemutato. De azert kiteszem😉 Reg mentem mar "komolyabban" vele, ez nagyon erzodik es latszik is😉))
GPL, Honda, Laguna Seca (AVI, DivX6, 6,5Mbyte)
Alexease
De jot mentem Lagunaban vele;P Hiaba, ezt sosem lehet megunni, ha az ember "beleul" ott ragad egy idore😊
Istencsászár
királyság le is szedem<#eljen><#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HPt
o_O

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Alexease
b-type
háát mostani gépekhez annyira nem lehet igazítani, mert bár nekem még mindig ok beülve a grafika, de a pálya, és a replay, már néha kicsit gáz, de ez van, nem fiatalodhat a játék.
viszont refreshlock-ot, vagy valamit kellene használni, mert nekem 75hz-en frissít sajna...mondjuk már inkább játszom más szimekkel.
De nagyon szól a GPL, és 'olajszaga' van 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

asszem hogy visszaolvastam meg is válaszolódott... 😊

b-type mi ez a 2004-es demo?
Mostani gépekhez van igazítva a game?

De lenne, de nekem nem megy, hiába indexeltem a sierra és az az alatta levõ mappákat.
oneal1
nincs kedve valakinek gpl ezni??😊

!Forza Ferrari!

Alexease
Igen, kell neki az indexeles, mert regi a file rendszere. En sem hasznalok indexelest, dem semmi csicsat.
Hát a pipa az ott van. De én alapból kikapcsoltam az indexelést az egész wincsire, ugyanis nem az explorert hasznáom, hanem a TC-t :-D És a kereséskor is alt+f7 re áll a kezem.
Gondolod, hogy az indexelõ szolgáltatás hiánya miatt nem megy a GPL?
Alexease
Valoszinuleg: megkeresed "Explorer-ben" a konyvtarat, jobb gomb, Tulajdonsagok, "General/Advanced", es felulrol a masodik box (talan: "Gyors kereseshez engedelyezni, hogy az Indexelo Szolgaltatas indexelje a konyvtarat"😄D).
Magyarnál kb. ez merre van? 😊
Alexease
Ha XP-d van, es ki van kapcsolva az Indexing Service, akkor kapcsold be (eleg csak a GPL konyvtarara!).
b-type
oké megoldódott!!
<örül mint gép>
tesztelés....

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
próbálkozom erõssen a TC moddal..
a gondom az hogy nekem a GPL 2004 Demo van meg, ami sokak szerint teljes értékû GPL 2004-re aktuáll patch-elve...nem tom, sajnos az eredeti prog. nincs meg.
A lényeg, hogy alapból arra gondoltam, mennie kell vele, és felraktam.
semmi.
olvasok most a Gem-rõl, de nem vagyok egy nagy GPL tudor, szal ha vki félkézbõl tud segíteni, akkor légyszi...thxa. 😊

XP alatt nekem nem akar menni :-(
oneal1
ha megtudom csinálni addig a pedálomat persze

!Forza Ferrari!

oneal1
hi!
nem akar valaki délután gpl ezni picit???
3 hónap után mennék prá kört😄D
csak még fel kell tennem a progit!!
aki akar jönni szoljon!

!Forza Ferrari!

DannyL
Üdv!

Egy kis OFF, ne haragudjatok érte <#felkialtas>

A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdõívet. Az emberek motorolaj és kenõanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)

Kérdõív

A kitöltött kérdõívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.

Elõre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért <#felkialtas>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Alexease
<#vigyor3>
Persze, olyan mint a biciklizés. Nem lehet elfelejteni. 😊

GPLRank: -51|GTRank: -30

oneal1
te tudsz még menni vele?😊)

!Forza Ferrari!

Szép pálya, azt hiszem ki is próbálom.
Köszi 😊

Alexease

Alexease

Alexease
Na ezt jol betoltam, sorry😞((
Alexease
Bar nem a legfrissebb info, de en csak most leltem ra, kicsit lemaradtam😊)
- Megjelent a Népliget Park palya, eleg kemyeny es szepen ossze van rakva. Ha masert nem is, de erdemes kiprobalni mert Magyar😊) Nepliget Park 1936
- Megjelent a DUNDROD palya is. Hosszu (~11 km) es nagyon szep. A "hires" IOM keszitojetol! Dundrod

Errol be is tolok jonehany kepet, kicsit szettolva a topic-ot, de ugy sincs nagy forgalom...

b-type
megjelent a Thunder Cars BETA Mod.......senki megse?

amint lesz idõm, bogarászom. Nagyon köszi
Ch_Slater
+ ez nem tudom, hogy az elöbb beszurt forum linken ott van-e (nem volt kedvem átnézni), de itt is vannak dolgok: dolgok ám

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
nekem xp alatt most az alább említett demo2004 + pályák hi-color grafikával, tökéletesen müködik. itt egy link hogy hol találod a dolgokat: dolgok
érdemes megcsinálgatni mert igy nagyon tuti lesz...
de régebben ment a sima régi gpl is xp+ati párosítással.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

piSTUKA
Van magyar bajnokság:
Hungarian GPL Masters

Ök valszeg tudnak segíteni. Én win98 alatt nyomom, de olvastam hogy WinXP alatt a filerendszerrel van probléma, de ha az NTFS indexelést beállítod a GPL folderre, akkor mennie kell.

Van egy egyszerübb megoldás is: win98 alatt komplett install, CD-re kimásolni, és winXP alá bemásolni. Állítólag simán megy így is.

b-type
sajna közvetlenül segíteni nem tudok, nekem a GPL demo 2004 van meg, amibe ha pályát pakolsz állítólag teljes értékû játék, nem tudom, mert az alapjáték nincs meg...sajnos késõn kapcsolódtam be, addígra már szétkergették az összes pályát, bajnokságot.😄 😞
Viszont a hsw fórumon van egy linkgyûjtemény 😊 hsz.

nézzen ide aki megoldotta a problámát XP , és ATI alatt GPL nem indul.
b-type
más lehet a baj, cerka kivételével(barton) nekem ue.
sajnos több ötletem nincs, de csak idenéz vki okosabb.

okok , olvasom vissza, de itt egy barátom s neki szerettem volna megmutatni :-) milyen egy szimulátor
sziasztok kétségbe vagyok esve, gpl elindít, egy pillra feljön menü s utána vissza megy windowsba. WinXP, 2,4C, ATI9600XT a konfigom
JuanG
ez jónak tûnik, megnézzük, kösz...én még nem hallottam róla...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

arty

nemtom régi cucc e, de jött ki uj trackset a gplhez, 7.0-7.1 by steve life!

innen le töltheted

Forza.

"FF nélküli USB-s Sidewinderhez" ...

A gameport-os, FFB-es verziót nem támogatja az XP, de felismeri és FFB nem lesz rajta. Nyilván nem lehet a gombjait sem programozni, csak az adott game beállításainál.
A két pedál külön tengelyként mûködik.

Breki33
ff-b Sidewinderhez van driver XP alatt simán használható
és van separate.........
Zola NFK
Na végül mégsem kell Win98-as partíció, elég volt a legújabb Omega driver a vga kártyámhoz.

1024*768 minden fullon röccenésmentesen fut vele...

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Az MS Sidewinder FF game portos változatát nem ismerem, viszont azt tudom, hogy pl. az FF nélküli USB-s Sidewinderhez sincs gyári XP-s driver támogatás. Az XP tartalmaz hozzá drivert, de az nem támogatja a pedálok külön tengelyen történõ kezelését, tehát gyakorlatilag GPL-hez XP alatt használhatatlan.

Hasonlóan oldottam meg én is, és miután jól "beállt" a Win98, gyorsan le is nyomtam Ghost-al az egész partíciót image fájlba... 😊