Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is szeretlek. Mit csinálsz holnap este ?????
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Kezdõ csapat jobban nyomta volna.
1., Kis bemelegítés elõtte nem árt. Ilyenkor a hedsütit lehet osztani, nem csak gyûjteni.
2., Vór alatt a venti kommunikációs csatorna. A csevegést nem kéne erõltetni, mert az életben maradt cimbora nem hall semmit.
Ha valaki elkúr valamit, nem lebaszni, mert csak leblokkol tõle.
A résztvevõk jelezzék ha lemészárolták õket. (Hol volt, honnan kapta az áldást) Különben hátulról befedezik a a túlélõket keményen. (Én nem szeretem)(_MINDENKI_ szóljon, ha meghalt, nem olvasgatom a konzolt folyamatosan)
3., HK1-re némi taktika nem ártott volna. Bár a tapsztalatok is hiányosak voltak. (Pályaismeret, idõzítések, mikor-hova a gránátot, mikor ér az ellenfél az adott pontra)
Ennyi a negatívum.
Amúgy a vór király volt. Hál istennek azé' a TIE sem ért még össze, volt ott is homály rendesen. Ha skillben mindenki hozta volna, amit igazán tud (köztük én is) sokkal szorosabb eredmény lett volna. ( Mintha a lémbotom megfertõzte volna az egész csapatot.)
Gratulálok a táj fájtereknek, megérdemelten gyõztek.
Viszzavágót akarok a közeljövõben !!!!!

látom a sör megtette a hatását öszinteségi rohamod van😊)
Most az OBI használja.
Ezért lehetek admin.

Na nem baj, a sörök bejöttek !!!
Flowa Powa !!!

azért örülök, hogy ilyen jól el tudjuk magunkat foglalni😊)
2k Pano
3k Dud
4k Radical
5k Pano
6k Pano
7k Qnosi
8k t.Füly
9k Kim
10k DayWalker
11k Taptarap
12k Pupcika
13k Ford Fairlane
14k Dud
15k LSC
16k Rain
17k PAStheLoD
18k harczos
19k harczos
20k Dali
21k Pano
22k Rommel
23k Pano
24k Pilu
25k Pano
26k Stoto
27k Dud
28k Taptarap
29k Warchief
30k Pilu
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D