Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

azert annyira szerintem nem fogunk kikapni, habar ha igy belegondolok van ra eselyetek 

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nah a következõ helyzet: gépem KO. Namármost, a gép 350 000 forintra van biztosítva, tehát a monitort levonva kapok kb 300-320-at. Már össze is írtam az új konfigomat: asus alaplap, P4 3.6 GHz, ATI Raden 9800 Pro 256 MB, 512 MB kingston ram, cd író, dvd olvasó. 80 gigás vinyó. Tehát, még kb egy fél vagy 1 hónap mire újra leszek, de akkor kaptok az arcotokba, bitang gép rulez!
<b>*GBS*! Ügyeskedjetek ma a waron! Alázzátok le õket!
Bár még kicsit szétvagyok csúszva az este miatt de
kb annyira fogtok kikapni tõlünk mint a Code tõletek
*GBS* BitanGPower
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

https://grentmedia.hu
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.