Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ezt nem én szoktam intézni. A warról is csak itt olvastam szóval még 1 gbs-el se beszéltem ma.....
A Geci feszül össze-vissza és szervez mindenféle wart
A Geci feszül össze-vissza és szervez mindenféle wart
Én csak azt nemértem kedves szüleid miértnem hagyták hogy a hajszárítóval játszál a fürdõkádban

Akkor lessz este war oke!! HA nincs meg minden Ti.E-s akkor valaki jönne? Valószínûleg 3 fõ kellene!!
https://grentmedia.hu
nah hogy ha így lesz akkor az idõpontal semmi gond az jó nekem meg asszem joey-nak is! majd írok hogy megyünk-é.. 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Valszínû áramkimaradás történt, mert egy port sem futott, a szerver OK volt.
Indítva.
Indítva.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
az még mindig nincsen megeszélve kié a felelõsség a mûv.házban mert arra nehéz embert találni. A szervezésben én ha kell nagyon aktivan részveszek de ott már csak jáccani akarok meg okádni.😊)
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
nem fun war halál éles lesz és ha kikapunk feloszlik a SWAT.

sáska este mehet a war tudsz szervert szerezni???
En itt rendes ember modjara szolok hogy nem tudok jonni, hogy ne szamitsatok ram biztosan, amugy ugy is nezett ki, erre hazaerek idoben, elso utam a SOF es itt meg jon a megjegyzes a fonoktol...... 

mondtad hogy OBI ellen gyakorlas, de mikor lattam hogy nem vagy akkor mar lemondtam rola, erre Qnosi szolt hogy menjunk at Mapo-val a CB portra gyakni 1et, ezert voltam csak ott...amugy eltuntem volna. RENDBEN ? Nincs harag ?

mondtad hogy OBI ellen gyakorlas, de mikor lattam hogy nem vagy akkor mar lemondtam rola, erre Qnosi szolt hogy menjunk at Mapo-val a CB portra gyakni 1et, ezert voltam csak ott...amugy eltuntem volna. RENDBEN ? Nincs harag ?Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
PavlovpowaMit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Phanta!
Jelezzémá nekem vissza, hogy akarsz e menni lanra, mer én szivesen mennék, de egyedül nem akarok. (meg kocsim sincsen
)
Ui: =SL POWA=
Jelezzémá nekem vissza, hogy akarsz e menni lanra, mer én szivesen mennék, de egyedül nem akarok. (meg kocsim sincsen
)
Ui: =SL POWA=

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
nah, máris 3. vagyunk 😊
Skacok !
Szombat este kötetlen témájú sörfogyasztáshoz mit szóltok ????
Szombat este kötetlen témájú sörfogyasztáshoz mit szóltok ????
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Meló van. b+ !!!
Majd este leszaggatom a fejed 😊))) !
Majd este leszaggatom a fejed 😊))) !
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
sajna most nemtok bemenni, mert mindjárt megyek órára :/
lan party?? 

mégeccer:
1. GBS Team / 3 fõ (PacMan, Sis3, Gugger)
2. SWAT /Zulu,Omega,Ulrabéna/
3. harczos & DayWalker (jelenleg 1 géppel, így egy helyet foglalunk)
4. Spigi
5. OBI team /7 fõ
6. Hooligan
7. Mr.Grent
8. a DCF virágja
9. Penge + Kaszi + ZBF
10. joey the man, pasthelod (hátha...)
-------------
23
sl? többiek?
szerintem vagy okt 17-19 vagy 2 héttel késõbb okt 31-nov 2. lenne jó idõpont, de ha az elõbbi, akkor sürgõsen el kell kezdeni szervezkedni...helyszín akkor maradjon a múltkori

mégeccer:
1. GBS Team / 3 fõ (PacMan, Sis3, Gugger)
2. SWAT /Zulu,Omega,Ulrabéna/
3. harczos & DayWalker (jelenleg 1 géppel, így egy helyet foglalunk)
4. Spigi
5. OBI team /7 fõ
6. Hooligan
7. Mr.Grent
8. a DCF virágja
9. Penge + Kaszi + ZBF
10. joey the man, pasthelod (hátha...)
-------------
23
sl? többiek?
szerintem vagy okt 17-19 vagy 2 héttel késõbb okt 31-nov 2. lenne jó idõpont, de ha az elõbbi, akkor sürgõsen el kell kezdeni szervezkedni...helyszín akkor maradjon a múltkori
kívánok! 

zuhanuunk.......