Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Virág voltam...
Örülök, amikor meglátom a fórum üzenetét :
"Bejelentkezés sikerült !" .
Csak ki kéne azt is írni, ki az a szerencsés, akinek a nevében !!!!
Örülök, amikor meglátom a fórum üzenetét :
"Bejelentkezés sikerült !" .
Csak ki kéne azt is írni, ki az a szerencsés, akinek a nevében !!!!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Na vonszoljad innen a csattogós lepkédet.....

Ha ez nem segít, akkor töltsd le ezt, másold be a Sof2/pb mappába, futtasd le.
Ezt nekem is irta már ki, és asszem a pb-t kellett frissíteni.
A legkényelmesebben ugy tudnád megcsinálni (én igy csináltam), hogy elinditod a multiplayert miközben a neten vagy, s a konzolba beírod:
/pb_sv_enable
/pb_sv_update
elvileg sárga üzeneteket fogsz kapni a pb-tõl. ezután connectelj az OBI-ra, és remélhetõleg nem basz ki. Gl
A legkényelmesebben ugy tudnád megcsinálni (én igy csináltam), hogy elinditod a multiplayert miközben a neten vagy, s a konzolba beírod:
/pb_sv_enable
/pb_sv_update
elvileg sárga üzeneteket fogsz kapni a pb-tõl. ezután connectelj az OBI-ra, és remélhetõleg nem basz ki. Gl
Posse ma este is jó lenne warozni de elötte taktikai dolgokat kéne megbeszélni
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
np, épp szólni akartam, hogy ne lépj ki, néha én is rossz helyen voltam, szal semmi gond 😉
Ez tény. Ez jellemzõ a SOF2 scenere. Valóban (majdnem) mindenki jól áll a dolgokhoz és nincsenek balhék. De ez ettõl még túlzás volt.
SOF2 POWAAA!
SOF2 POWAAA!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Harczos: Sorry hogy ma négyszer kaptál TK-t tõlem.
Nemtudom mi volt velem (vagy veled😄) máskor 1 hónap allatt szoktam ennyit kiosztani.
Mindent elkövettem hogy ezt abbahagyjam igyhát leléptem.
Nemtudom mi volt velem (vagy veled😄) máskor 1 hónap allatt szoktam ennyit kiosztani.
Mindent elkövettem hogy ezt abbahagyjam igyhát leléptem.
Nah, akkor én most lezárom ezt a DC-s témát itt a SOF2 topicban, ha a továbbiakban valakinek véleménye van ezzel kapcsoaltban akkor kérem privátban, vagy ventrilon!!! Köszönöm!
Lehet hogy minket is minõsít...
De nememlékszem olyanra hogy ha itt valaki "idegen" normálisan normális kérdést tett fel ellett küldve a picsába.
De nememlékszem olyanra hogy ha itt valaki "idegen" normálisan normális kérdést tett fel ellett küldve a picsába.
a véleményemet viszont továbbra is tartom SOF2 POWAAAAAAAAAAAA😄DD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
ehhhhh.... ezt talán nem kellett volna, de megharagudtam rájuk nagyon, hogy szegény, szerencsétlen, szellemileg fogyatékos Gugger barátunkkal hogyan beszéltek

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Teljesen igazad van Dud, de nem láttad a tegnapi anyázásokat, amiket már moderáltak...
Egyébként én valóban lesüllyedtem a szintjükre... Sorry azoktól a SOF-osoktól, akiket érintett a DC fórum...
De ezeket a niemandokat egy picit sem sajnálom...😊
Egyébként én valóban lesüllyedtem a szintjükre... Sorry azoktól a SOF-osoktól, akiket érintett a DC fórum...
De ezeket a niemandokat egy picit sem sajnálom...😊
Egyetértek. Akármi is lesz, mindenki higgadt marad.
(De eleve nem kellett volna ilyen szinten felvenni a kesztyût...)
(De eleve nem kellett volna ilyen szinten felvenni a kesztyût...)

Srácok!
A sérelmek jogosak és mint korábban is írtam én is Gugger mellé állok, de ettõl még nem kell péppé flémelni a DC topikot. Ok, mindenki megmondta a magáét, de szerintem legyen elég ennyi. Mi sokkal okosabbak és szebbek vagyunk, nem kell lealacsonyodni az õ szintjükre.
A sérelmek jogosak és mint korábban is írtam én is Gugger mellé állok, de ettõl még nem kell péppé flémelni a DC topikot. Ok, mindenki megmondta a magáét, de szerintem legyen elég ennyi. Mi sokkal okosabbak és szebbek vagyunk, nem kell lealacsonyodni az õ szintjükre.

pra2 2 pont oda(ctf), a hk2 2-3, a hk1 hmmm arrol inkabb ne beszeljunk

Csak két isten van: a pénz meg a baszás
3 mapot nyomtunk, volt ctf is+inf. minden mapon jobbak voltak. pontos eredmeny nincs, sajna.

Csak két isten van: a pénz meg a baszás
Na most akkor mi is lett a PS vs GBS osszecsapas vegeredmenye ? mert szamomra meg mindig nem derult ki... 😄
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

Hahó mirõl maradtam le?