Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
I am on toppppp😉
gg
jó8
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Holnap este ráérek.....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Tudom mit gondoltok rólunk, még nem telt el elég idõ, hogy bizonyítsunk v.mit... Szal kérdés: van valaki, aki esetleg játszana velünk wart? Nekünk ugye elsõ lenne, szeretnénk kipróbálni magunkat. Ha érdekel v.kit keressen meg icun pls! (gyengébbek kedvéért: 151432428 :p)
Köszi!
Szeretnem ha a tobbiek sem neheztelnenek es gyertek minnel tobben DC-zni. Bar tudom, hogy most jo nagy negativ reklamot kapott itt, de erdemes 1x kiprobalni.
Persze SOF2 rulz...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Azt hittem már rég elvitt valami csúúúúnya nemibetegség 😊
(amit persze Eviltõl kaptál meg :Ð)
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Oszinte megrettenessel az Allat.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Éppen azért mert az ország fele még mindig nem érzi magát sikeresnek, nem elég a fuldoklókat kimenteni a folyóból, hanem valakinek el kell indulni felfelé a folyó mentén, segíteni, hogy az embereket beledobálják.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]