Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ev1l FlOwEr
Te nem érsz rá ????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

csabawarchief

csabawarchief

Allatgoreny
Gyere at nyugodtan, van egy par szopatni vagyo haverom, garantaltan jobb napod lesz

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

[HUN]PAStheLoD
szebb reggelt nektek mint amilyen nekem van.. 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

csabawarchief
thx sis, qno: idõvel kiderül mûxik-e a dolog.

Sáska
okt 1-én szeretnénk kezdeni, addig még várunk 1-2 klánra.

Sáska
Tedd irasvédetté a cfg file-t, talán az segírt, mert nem tudja felülirni magát akkor😉

LSC
azért ott lettem volna 2-3 helyen😊.

rohadtgec
pedig jól nyomtad puttacsitter...😉 nem tudtalak behozni... dehát megoldottad a problémámat😉)

I am on toppppp😉

gg

jó8

LSC
Bocs Pac.

Dud [OBI]
Jó 8! Akkor beszéljük majd meg az idõpontot. Mi mapunk kam3.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

R@in
Multkor vmi önbizalmat emlegettél.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Mr.Grent
Na jó éjt!!

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Persze gyakwar mehet!!

Mr.Grent
Már megint, bazz nemakarunk mindig kikapni

Dud [OBI]
És a TIE vs OBI -val mi lesz?

Mr.Grent
PS vs Ti.E Mikorra lenne jó?

A jövõhéten pedig :

Ti.E vs UDT!! ???

Dud [OBI]
Na mi lesz a GBS ligával?

Dud [OBI]
Én is, csak a Magyar szervereken nem érzem jól valamiért...

Kono
Péntek 20h? Szerintem jó, de sajna max 6 fõ van jelenleg, aki játékképes (azaz 5 tuti) Játékstílus? 😊 Aztán esetleg kérnék v.mi elérhetõséget, hogy megbeszéljük majd nyugisan
LSC
akkor egyezzünk meg péntek 20h.

ev1l FlOwEr
Mivel most részben =SL= tag lettem, te is megkaphatod, Kolin....

Holnap este ráérek.....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kono
Szal most péntek estére gondoltunk, max 10h befejezéssel...
LSC
Utálom az ICQ-t.

LSC
Érdekelne.Mikor?

Kono
Hmm, postásnak használnak, ezt hogy utálom... Üdv!

Tudom mit gondoltok rólunk, még nem telt el elég idõ, hogy bizonyítsunk v.mit... Szal kérdés: van valaki, aki esetleg játszana velünk wart? Nekünk ugye elsõ lenne, szeretnénk kipróbálni magunkat. Ha érdekel v.kit keressen meg icun pls! (gyengébbek kedvéért: 151432428 :p)

Köszi!
Qnosi [OBI]
Persze ezt erdemes minden (lenyegesebb) valtoztatas utan megcsinalni

Qnosi [OBI]
a sof2/osp/sof2mp.cfg-det masold be a base/mp/sof2mp.cfg helyere .. es szerintem hozz letre az osp-ba egy delta.cfg-t is kopival, es akkor ha megint elallitodna (bar ezutan sztem nem fog), akkor csak exec delta.cfg ...

Danny
Majd beszelek Borgal, vagy irok neki emilt, mert Nemetorszagban van.

Szeretnem ha a tobbiek sem neheztelnenek es gyertek minnel tobben DC-zni. Bar tudom, hogy most jo nagy negativ reklamot kapott itt, de erdemes 1x kiprobalni.

Persze SOF2 rulz...

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

csabawarchief

Pilu OBI
Mi is sajnáljuk, bár én nem szálltam be. Ki kéne nyittatni a Topicot, mert én szeretem azt a gámát!

csabawarchief

Kolin Mekré
francba te még élsz :<
Azt hittem már rég elvitt valami csúúúúnya nemibetegség 😊
(amit persze Eviltõl kaptál meg :Ð)

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet&#8230; Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere&#8230; \"

Allatgoreny
Bar nekem fogalmam sincs mi tortent a 2 scene kozott, minositeni igy nem fogom se a BF scene-t, plane nem a sof2 scene-t, igy csak azt tudom mondani, HOGY SZOPJATOK LE MIND. 😄

Oszinte megrettenessel az Allat.

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Tibre
Megint beszívtál? 😄

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

csabawarchief
Kedves Barátaim! Arra kérlek benneteket, hogy soha se feledjétek, hogy másként illatozik a széna a döglött lónak, és másként a döglött halnak!

Éppen azért mert az ország fele még mindig nem érzi magát sikeresnek, nem elég a fuldoklókat kimenteni a folyóból, hanem valakinek el kell indulni felfelé a folyó mentén, segíteni, hogy az embereket beledobálják.

Danny
Szevasztok! Sajnalom, hogy elmergesedett ez a dolog a SOF2 es a BF scene egy resze kozott. Gugger hibaja a turelmetlenseg volt, az enyem pedig, hogy a nyakanak ugrottam egybol ezert. Reszemrol sajnalom a dolgot, kar a DC forumert. Ez alapjan ne minositsetek a BF scenet. Semmi szukseg nincs ellensegeskedesre. 2 oldali turelmetlenseg volt. Bye!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

csabawarchief

[HUN]PAStheLoD
errõl lemaradtam! :o

[HUN]PAStheLoD
azt jelenti hogy paranormális tevékenység történt! 😄DD

ev1l FlOwEr
Dodge this !!!!

ev1l FlOwEr
Már alig várom.

csabawarchief
Nem tudjátok mitõl lehet az, hogy egyik nap még nyugodtan játszom, csak OBI servereken, másnap meg belépek és tavaly novemberi bindek és billentyûzetbeállítások jelennek meg, amikor semmilyez konfighoz nem nyúlok?

ev1l FlOwEr
Kis ellentmondást érzek.

Dud [OBI]
Pláne az, aki az.

R@in
LoL

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Tibre
only human 😉

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

ev1l FlOwEr
OK, klasszikusokat pontosan......

ev1l FlOwEr
Bár lehet, hogy a LAMEbot-om terjeszkedik, és már a bejelentkezéskor is mellélövök......