Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] itt megtaláltok..
www.clanbase.com és keress magyar zászló és ott vagyunk!
Hajár OBI
HAJRÁ Id!ot
Hajrá mi!
<---- Ti.E
Hajár OBI
HAJRÁ Id!ot
Hajrá mi!

<---- Ti.Ehttps://grentmedia.hu
Sis már megint túl sok okosságot szívtál és azt elfelejtetted odírni hogy ez a levél már 3*or körbejárta a földet

este kéne egy kis HUN portos gyilok kérem kedves játékosainkat szállingozanak majd arra fele./8-9 körül/
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
mi az hogy szombaton, este 6kor alig vannak a szervereken? 

Hiszel a Mikulásban is ????
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Az apokalipszis itt liheg a nyakunkban muhehehee

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
KÖZÉRDEKÛ INFORMÁCIÓ!!
Minden mobilos elõfizetõ figyelmébe!
Ha hívást kap mobiltelefonján, és közben a kijelzõn "ACE-?" látható,
NE
VÁLASZOLJON A HÍVÁSRA, HANEM SZAKÍTSA MEG A HÍVÁST AZONNAL! Ha fogadja a hívást, a telefon vírusfertõzést kap. A vírus töröl minden
IMEI és IMSI adatot a telefonból és a SIM kártyáról, ami miatt a készülék nem fog tudni a hálózathoz kapcsolódni. A telefonkészüléket csak cserélni lehet.Ezt az információt megerõsítette a Motorola és a Nokia, megtalálható a CNN weboldalán is. Mára hárommillió készüléket tett tönkre a vírus. Kérjük, küldje tovább ezt az információt barátainak.
Minden mobilos elõfizetõ figyelmébe!
Ha hívást kap mobiltelefonján, és közben a kijelzõn "ACE-?" látható,
NE
VÁLASZOLJON A HÍVÁSRA, HANEM SZAKÍTSA MEG A HÍVÁST AZONNAL! Ha fogadja a hívást, a telefon vírusfertõzést kap. A vírus töröl minden
IMEI és IMSI adatot a telefonból és a SIM kártyáról, ami miatt a készülék nem fog tudni a hálózathoz kapcsolódni. A telefonkészüléket csak cserélni lehet.Ezt az információt megerõsítette a Motorola és a Nokia, megtalálható a CNN weboldalán is. Mára hárommillió készüléket tett tönkre a vírus. Kérjük, küldje tovább ezt az információt barátainak.
Nahh üdvözlet megint, irány a munka, de ne sajnáljatok, este hétkor mát adom a fejeseket😄DD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
öööööööö lol😊
hi there! hol lehet megnézni a ezeket? mármint a nemzetközi eredményeket. és még valami: ###$null$###
Nahh fexem vissza aludni😄 Alvás powaaaaaaaaaaaa. Utána meg mehetek melózni:I
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
de folyamatosan kiírja, hogy *WARNING* Punk Buster...bla bla...
[...] Te romboló állat! Te sátán!
igen, és le is futtattam. Bemásoltam a pb könyvtárba, és lefutott végig.
Na mivan lusta bagázs, kell öt ember ma estére. Lövöldözne a Ti.E egyet real-en. Senki nem lessz ithon szombat este???
https://grentmedia.hu
Jóóóóóó reggelt, estét délutánt meg a faszom pupákok! 

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
nekem elsõ inditásra kiakad és nemtok minimizerni, viszont az alatta levõ programok megmaradnak (ventri) emiatt kénytelen vagoyk resetet nyomni. utána jó😊
nekem egy tippem az új pb lenne, mert kb azóta csinál ilyet, majd kipróbálom egy nem pb-s szerveren, akkor van-e ilyen (mert nekem is csinálja....)
Ha valaki rájön miért basz ki bármelyik szerver a konnektálás után desktopra, (második nekifutásra minden OK mindíg.)annak fizetek pár sört a LAN-partyn.
Szombat estére kellene egy ellenfél! Lécci mailozzatok rám.
Inf-realdamage! Csakhogy itt is játszunk!

Inf-realdamage! Csakhogy itt is játszunk!

Mozgalmas este, de mint latom mindekét hazai csapatunk nyert nemzetközi porondon. GG-vol a gáma nagyon!
THX Pilu az S.O.S szerverportért!
THX Pilu az S.O.S szerverportért!
Nincs miért szégyenkezni volt pár jó húzásotok is😊.Ami nem tetszett az a játék fikázása a mohaa-s tagtól és a csalásra való utalgatások, bár ezek lehet nem voltak komolyak de nekem annak tûnt.
És bemásoltad oda ahova kell és ott futtattad le?
(sof2 pb könyvtára)
(sof2 pb könyvtára)
Segítsetek légyszi!
Letöltöttem az OBI-ról a pb updatert, vagy mit, de még mindig valami régi verzió miatt sír a progi. Mit csináljak?
Letöltöttem az OBI-ról a pb updatert, vagy mit, de még mindig valami régi verzió miatt sír a progi. Mit csináljak?