Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg megprobaltunk elerni, de csak a mikrobusznyi negert ajanlgatta nalad otthon valaki ... :}
+ szeretnénk még sok ilyen wart, tehát ha ráér az idiot, állunk elébe a megpóbáltatásnak (remélem telje létszámban😉
Komolyra fordítva a dolgot. Jó ötlet a 12-es limit, de sztm 14-16 lenne az optimális.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Multkor a saska, meg a geci felvetett egy olyan otletet, hogy esetleg feldobhatna a szervert az, hogyha lekorlatoznank a CTFen a jatekosok szamat 12re( ebbol ketto lenne), mert akkor jobb lenne a jatek(nem mennenek annyian a fragra szvsz) , es lennenek infen is valszeg.
Mi a velemenyetek rola ?
Minel elobb, minel tobb velemenyt plz!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Biztos sokan nem így látják, de az új ATI kártyát vásárolók nem sokkal a hardver behelyezése után jönnek a kérdéseikkel (miért fagy a gépem? miért nem megy a refreshlock?, miért nem megy a minimizer?, miért látok forcsa szineket, pöttyöket a monitoron játék közben wallhacker vagyok?, miért van ilyen ruhája a csávónak a sof-ban? lsd:#36574, miért van az, hogy amikor valaki bejelentkezik az MSN-en akkor átlátok a falon? miért füstölt el az alig fél éves csúcs ati kártyám? miért? miért? miért? stb...
Biztos az ATI kártyák is kinövik majd idõvel ezeket a bug-okat, de most még elég sokat kell szarakodni velük!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Végülis igazad van bekell lássam hiszen ha megy akkor tényleg jó de ez az esetek nemtúl meghatározó részében van.
Mert gondolom te is többször találkoztál olyannal hogy ATI & AMD patch mint INTEL & Nvidia. Azmeg hogy estenként az ár/teljesítmény arány a te javadra billen engem nemigazán érdekel mert se idõm se enrgiám még meló után infót gyûjteni hogy hogyan tudnám normálisan használni a csodavasamat. Inkább hozzácsapok párezret és nyugodtan üldögélek és osztogatom a heccsátokat az ilyen atibugos emberkéknek

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

és legalább jót tett a kv?? 😛😄DD
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nyomtatok anno az OnRush klán ellen egy inf-wart, és gáz volt rajta, majd dumáljunk plzz.
Ez milyen már.
Saját mapunkon pirosban 5-2 nekik.
majd kékben 7-6 nekünk.
az õ mapjukon kékben csináltunk 7-3 at.
És eze után õk kékben 18-2 õt nyomtak. Olyen wh és aimbot volt hogy öröm volt nézni. rconnal nyomtak rólunk pb-shotokat, és azzal pingeltek minket, harzzcos folyton elszált, az õ emberük is folyton elment a ping miatt, majd utána neki volta legjobb pingje. Elég érdekes volt.
Szal nállatok mi volt a gond???
https://grentmedia.hu