Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS téged ki kérdezett.https://grentmedia.hu
És köze sincs a játékhoz.

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Kérem, hogy ezentúl nekem is küldjétek el az eredményeket, pl.: (x)klán vs. (y)klán, jor1-hk1, 28-20, köszi!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Egyedül nem fogok itt kószálni, akkor már megyek a LOD serverrre, ott stat is van
De maradjon normal port! Csak gyertek mindannyian nyomni a gámát.https://grentmedia.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ebbõl azt akartam kihozni, hogy ok legyen SOF2 ND, de akkor game is legyen rajta, különben mi értelme...?
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Ugye mivel a SOF2-magyarhonban nem igazán megy már, mindenki eltünik stb.. mi a Ti.E átálltunk normalra, és ottis a CTF ladderben indultunk. Ment is haladtunk szépen hol elõre hol hátra. Voltak könnyebb ellenfelek, és voltak nehezebbek is. Soha egy büdös szavunk nemvolt ha valakit elkalapáltunk és akkor sem ha mi szívtunk. De az utolsó két meccsen egyszerüen hihetetlen volt.
Az elsõ meccs. Jor 1 szépen tartották a frontot, támadtak is, és hát 3-1 re buktuk az egyik oldalt majd fordítva mi hoztunk 2 pontot. Mentünk az õ mapjukra ahol megint elhoztunk 2 pontot így már csak az utolsó map maradt. Ahol nemistudom hogy írjam de 18-1 et kaptunk. Olyan wh és életcsit+aimbot mozog megint közkézen ami már nem teheti fairplay-e ezt a játékot. Mondtuk majd a köv. meccsen jobb lessz, nemmindenki csíter. Tegnap este 9 kor elkezdtünk játszani.
Szinte alig támadtak, de jól löttek.. stb.. Eddig semmi gond mert letudtuk azzal hogy így nyomják már mióta a sof2-õt. Mi meg behozzuk csapattaktikával. De elkezdtek jönni a dolgok::: Eldobja a gránátot a 2 centire lévõ ember és amikor elmentem az ember mellett felrobbanok, õ nem. Az m203 közveteln közelrõl mint tudjuk halálos mindkét félre, a gyerek továbbsétál. Csapattársunk a jor1-es hid elötti piroszászlónál lévõ bejáratnál kezdett el lõni valakire aki felrohanta hidra. A csapattárs gondolva kihajolt legugolva a földre és onnan sasolt a hidra, az ellen kiugrott M60-al és meghalt a társam. 3-an láttuk. Tehát az új aimbot már nem headshootol. És életnövelõvel is rendelkezik vagyis nekik úgymond több életük volt. Mint tudjuk a Talon egy elég jó pisztoly. Épp ált az ellen 3x löttem rá belõle csak a felyére és nemhalt meg.
Ilyenkor egy olyan játék amivel itt játszunk és nem épp mozit nézünk, vagy mittudom én az ilyen kis buzik veszik el töllük a kedvünket.
És még egy ok, megnéztem ennek az utolsó klánnak a meccseit 2x játszott, az elsõ mecsen 112 pontot kaptak mert lenyomták a mostanra 12. helyezettet. Akik elég szépen nyomják már egy idelye tehát nem amatörök.
Szóval ha ilyen tünne fel akkor szó nélkül bannoljátok õket, vagy az épp adott meccsen legyen demótok amin ilyen jelenetek vannak. Mondanom sem kell hogy itthon is játszottunk és képeket csak azért nem tudtam csinálni mert nincs neki hova, törölték a srácok a könyvtárát.
Kár az embernek nincs kedve már játszani ilyenektõl és ellen.
https://grentmedia.hu
https://grentmedia.hu
Pls álljunk vissza eredeti állapotra már ami a servereket illeti mert szépen hallkan kivonulunk a köztudatból.
thx.
-FDI-Brutal-Hooligan

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Mellesleg a WL elleni eredménytörlés nem éppen korekt, mert volt olyan aki elpicsázta Õket és volt olyan csapat aki bakizott ellenük, igy csak Õk jártak jól, pfff.
-FDI-Brutal-Hooligan

Magyar Vietcong szervert!!!

Nem vagyok ám fanatikus.