Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
[email protected] itt megtaláltok..
de baze ilyen képeket belinkelni lol 😄
Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D
Most szóljon az, aki nem akarja, hogy banoljuk mindenhonnan! Ha nincs válasz, eltávolítjuk...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
"ha mégegyszer vkire rosszat mondok bannolhattok örökre" vagy vmi ilyesmi, nah ez már többszörösen megtörtént.
Go out

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Mondd az neked valamit, hogy többet a büdös életben nem fox magyarokkal sof2-zni?
És én még azt tanácsoltam multkor, hogy kérj a többiektõl bocsánatot, ha tényleg komolyan gondolod, hogy abbahagyod ezt a primitím stílust.
Húzz a ****ba!
(és vidd magaddal peramost is
)Kojiro ergo sum.
Csak az a baj h. tényleg kurva fiatal és nem hinném h. felfogja h. mi a pálya.
Amikor ventrin meghallottam a hangját /meg a muterét 😄D/, visszaköszönt a saját hangom 91-bõl.

egy hét alatt leüritem vinyot, utána format all és visszaviszem a boltba majd ott kideritek mi a gond... én már meguntam, nem akarok még nagyobb galibát okozni.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Mivan akkor ha nem lehet egy particoval abszolute semmit kezdeni mert mindenre azt irja hogy 'Too few clusters'? Ha csak a kluszterméretet akarom megváltoztatni azt se lehet, mert arra is ezt az üzenetet vágja.
Emlékezzetek!!! Nincs egy hete, hogy itt könyörgött, hogy ne bannoljuk.
Ha Õ nem is emléxik, én IGEN!!!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Meg egy két más szaftos rylander hozzászólás.
Nem kell felvenni, hisz tudjátok h. ez a korral jár.
De ettõl független RYLANDER FEJEZD BE!!!!!!!!!!!

01110000 01110010 00110000
(Akinek a lelki világa sérülhet, kérem ne klikkljen a linkre. Gondolok itt: kiskorúakra, nagykorúakra, fiúkra, lányokra, egyszóval mindenkire. Evés közben pláne ne. Egyszóval : a kép megtekintését senkinek sem javaslom.)
BROÁF

- szottyadt f*sz <- sok rejsz az anyázásra és a kioktatásra
- munkanélküliség <- nem tanul, sof2-zik, anyázik
- bunkóság, illetlenség, trágárság (extrán) <- neveletlenség
- korai halál <- egyszer úgyis megtalálunk...
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
-Anyádba. (rylander)
-Ne anyázz te geci.
-Nem anyaztam, te láma és ne gecizz, ezek utan kb 3x mondta, hogy kuss, és még 3x hogy láma, szóval elegem van
Az a baszott féreg... Kh@oSz

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nem szép dolog Görény nõjét/fiuját (mi is tulajdonképpen? 😄) lepattintani a kezérõl 😄