Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibre
kivel mikó?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Mr.Grent
War van este Ti.E!!!!!!!!!!! Készülni!!

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Mert nem egyöntetû a vélemény, vannak még emberek akik megadják neki mindig az új esélyt és nem akarok a szemét diszében tetszelegni, így sem túl rózsás mostanában a magyar klánok közti helyzet. DE azthiszem nemhagy már más választást.

Mr.Grent
Én még most is mennék ilyenekre, de már csaka zárt szobák vannak.

[DCF]SkipeR
Jó reggelt scene.
részemrõl: bocsánatot szeretnék kérni mindenkitõl, akit érintett a tegnapi örjöngésem. "mától kezdve megígérem..."
nem akarok ígérgetni semmit. tegnap kiéltem magam, és kész. többet nem csinálom, rylander meg csináljon amit akar. az adminok úgyis elintézik, ha muszály.
és végül Grentnek: tõled speciális sorry, nem vagy szar admin, attól hogy éjjel-nappal a sof2-t nyomod, meg tiszta sof2 alakod van már, te attól még normál vagy!
tegnap kicsit elszálltam, és vége.
NNAH! Végre tiszta a lelkem.

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Mr.Grent
Eggyiket sem Delta, ha lehet akkor nevesebbet Chieftech vagy zalman vagy enermax. ÉS zalman hütõt rá az a legjobb. Hidd el, vagy kérdezd meg a Dali-t. Neki ez volt, vagy van.

[DCF]SkipeR
Vízhûtés?

csabawarchief
sztem nincs értelme, egy évben van 2 áramszünet azok is délelõtt

csabawarchief
még egy OFF:

P4 2,4Ghz es procira létezik-e halk ventilátor és milyet javasoltok!?

Pano
Szerintem szünetmentes tápot érdemes venni, de azok kb 10-15 ropik 😊. De én a Codegen-re szavazok.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
OFF:

Codegen 350W silent tápot érdemes venni?
vagy Mercury 400W ?

Pano
Hmm, most jöttem rá mennyire igazad van, azok a régi szép idõk, jahj de jó volt. A jó poénok 😄DDDD elég csak visszagondolni és fexek a röhögéstõl 😄. Emléxem nem egyszer volt olyan, hogy játszottunk és rengetegszer akkora röhögés tört ki, hogy szinte senki semmit nem hallodt a játékból 😄.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
így van, az nagyon jó lenne

Pano
Kedves emberek!

Engem nagyon elszomorított a tegnap esti veszekedés és egymás fikázása a hun porton. Itt nem csak rylanderre gondolok, sokan veszekedtek egymásal. Az adminok helyesen tartották fent a rendet, igyekeztek a kedélyeket csillapítani. Nem értem, hogy miért kell egymást marni? Semmi értelme! Mindenki ölelje meg egymást és pííísssz van bazzeg 😊

Rylanderrõl meg annyit, hogy annyira nem rossz srác de néha télleg túlfeszíti a húrt. Rá kell hagyni, majd benõ a fejel lágya, a káromkodásairól majd az admin intézkedik, mute-lja, de ha ez megtörtént nem kell állandóan visszaanyázni neki hagyni kell megszólalni már úgy se tud. Részemrõl ennyi és téma lezárva

[HUN]PAStheLoD
legalább nem poshadt állóvíz lettünk 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
de cshatbe lehet 😊

Dud [OBI]
Igazat írsz öreg barátom! Csak azt nem értem, ha a scene 1 ember miatt forrong, akkor mi a tökömért nem teszitek ki a szûrét???!!! Kap mindenhol egy ban -t (ventin is) és el van intézve. Nem lesz több vita és idegesség.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

miért ne tudnál? amúgymeg semmi értelme, mert az obi servereken úgysincs engedélyezve a színes név...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

még igen, szerencsédre levágtak a kötélrõl
ellenben te is jól eltûntél vázz

ev1l FlOwEr
te még élsz ????

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

[HUN]PAStheLoD
hello

[HUN]PAStheLoD
ventrillo szvsz jobb mint TS messze... de gyere jáccani azt kész 😊

Csá Kron, wolfscene-bõl ismerõs a neved . Csipával meg Olival vótá egy csapatba ugye?

Mr.Grent
Személyeset szerintem senki nem használ, mi eggyet használunk a Ventrilot. obi.servegame.com -ról letölthetõ.
A passt meg inkább majd ha már játszottál, egy ideje. Vagy nem??

Mr.Grent
Skiper neked meg a Hooligan tette fel jól a kérdést, " Mióta lettél te ekkora pöcs?" Ha utálod akkor lõdd le de ne csapattársként.

Grave Digger
Dud, írjál privátot, mert nincs mikrofonom és így nem tok ventrire menni.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mr.Grent
Mindig lehet, de nem érdemes. Inkább várd meg mig a klán megkeres téged, és ha sokat játszol és jól akkor hiddel secperc alatt bekerülsz.

Mr.Grent
Hi, new player?? vagy régi??

Mr.Grent
Gugg az m203-at hány másodpercnél engedted el és honnan ezt plz mutasd meg nekem is. Thx

Mr.Grent
Figy ry, ha úgyérzed sarokba vagy szorítva és ilyan fasok a társaid több dolgot tehetsz, vagy szólsz valamelyik adminnak, vagy vagy átálsz a másik oldalra, vagy elmész másik portra játszani, vagy nemjátszol. De az hogy nyomod a bindjeidet, meg nekiállsz késsel rohangálni stb. A SKI éjjel jött meg épphogy mentünk egy vagy 2 kört (épp specben voltam egy fagyival és néztelek) odamentél és lekéselted, pedig még nem tett semmit. Akkor ez mi. Az adminnak nem az a dolga már megne sértsem õkelmét hogy téged védelmezzen, hanem az hogy a mások játékát óvja. A mások játékában te is benne szerepelsz. Sokan látták hogy nemcsak téged de skipert is kirúgtuk, sõt cyrrus-t is.
Elég jól felment mostanában az infen játszók létszáma, nehogymár egy ilyen kis péló miatt szenvedjünk. Rohadtúl szar mindig irogatni, figyelni meg ilyenek. Gyere fel játszani, nemkell színes bindeket nyomni észnélkül, szövegelni stb. Ha elkezdik a játékot és téged basztatnak hiddel õket is mutel-juk és stb..

Gondolj bele itt játszanak ezek a srácok már kb mennyi is kb 2-2,5 éve. Nézd meg a fórumot hol tart, ezt mind õk mind a scene csinálta. Ott a ventrilo minden este összejönnek a srácok, jobb napokon egy szobában volt 20 ember is. És mivan most??? Külön kódolt szoba kell hozzá hogy ne halljuk a nemkívánatos szövegeidet, és a társaidét.
Van aki elvisel én pl kapásból mute-llak. Mindig ha kapsz egy ban-t akkor sírsz hogy jó leszel meg ilyenek. Na ezt felejtsd el, töbtet nem lessz ilyen.

Én pl imádtam mikor felmentem a ventrilóra és a szobába belépve egy rakás ember átkozta a másikat egy jó lövésért vagy egy eseményért. Jó poénok repültek fun volt minden. És jöttél te és azóta hangos zúgolódó a a scen.

Sorry srácok hogy ennyit irtam.

csabawarchief

Gugger
Én senki nem akarok bántani, de egyvalami van ami k.rvára fet tud idegesíteni. Adott ugye két csapat kék-piros, ez gondolom senkinek sem új! Szal a két csapat egymásnak esik és megy a harc, és amikor már az 10-bõl 7-8 embert kilöttek akkor az a 7-8 ember nézegetheti ahogy a maradék 2-3 ember még mindíg a születési pont-nál szórakoztatják egymást. Közbeugrálják egymást, meg lövöldöznek egymás mellé, vagy csak nézegetik egymást, vagy a tököm tudja mit csinálnak, a lényeg, hogy nem harcolnak. Gondolom senkinek nem kell neveket mondanom, mert mindenki látta már ezeket az urakat, és talán õk maguk is tudják, hogy róluk van szó! Szal tisztelettel kérem, hogy ha csak ez az álltaluk annyira kedvelt szórakozást szeretnék csinálni akkor legyenek szivesek egy üres porton mûveljék és csak akkor jöjjenek be arra a port-ra ahol a többiek játszanak, ha részt akarnak venni a harcban is! Köszönöm!

GAthersw
Skip akkor tényleg teljesen véletlenül lõtt le. Ez 100%. Ha direkt lõtt volna le, akkor nekünk mondta volna, meg röhögött volna. De teljesen véletlen lõtt le. Egyébként + mindenki szerint a hun porton is csak azóta van a nagy para, mióta te játszol. Nézz már magadba, vagy olvass egy kicsit vissza, mivel van tele a fórum?
Segítek: A te hülyeségeddel bazd+ .

01110000 01110010 00110000

[HUN]PAStheLoD
hát tudod ki fogja elolvasni

csabawarchief

[HUN]PAStheLoD
nem igaz rylander hogy ennyit kell írni már korán reggel!

Rylander
Igen beirom hogy menyi a hp-ém miért ne irnám be!! lássák hogy ki lött belém és az iylenkeet tegyék ki mint te!! Aki nem haggyja jáccani a töbieket!!! Nem csak engem basztattál! Hanem az adminokat hogy mindig figyelniük kellet arra hogy most mit csinál ez a kishülye ryl!! Õk se tudtak jáccani.. szted neked jó abba ha valakibe bele lösz? Az utána hogy tud jáccani? Percdijas internete lenne akkor nem érne semmi! mert 10hp nem egyenlõ a százzal!!! és10-ersen kevesebb eséllyel indul! jáccál te 10hp-val öcsém.. majd meglátod milyen jah és téged dobjanak ki és basztassanak!!

[email protected] itt megtaláltok..

Rylander
Engem idegesítenek és nekik ál fejjeb!! Skiper ha te nem jácottál volna akkor nem lett volna EZ! >>>>>>>>Tetteted itt a hülyét. Ne csináld, mert ha egy idióta hülyének tetteti magát, szörnyû látvány. Fogf vissza magad szépen - ahogy harczos is tanácsolta -, mert elfajulhat a téma 😞( . Mint ahogy ma este is történt: véletlenül leöltelek gránáttal, erre te vádaskodtál. Egy rendkívül "rendes" admin (remélem, tudja az illetõ, kire gondolok) engem némított le legjobban. Én voltam néma a leghosszabb ideig, Gather írt helyettem. 😛 Amúgy meg amikor te lõsz, én nem írom be, mennyi hp-m van. De ha vki még VÉLETLENÜL IS beléd lõ, te már kurva-anyázol és dicsekedsz a kevés hp-dal. Én azt mondom: rohadjon le a 10 ujjad a kezeden, férgesegyjél el belülrõl, és zabálják fel a belsõ részeid.<<<<<<< Skiper nem volt kurva anyázás...

Rylander
Tegnap estérõl!! Nem én kezdtem az egészet!!! Jáccotunk cyussal mint a jobarátok és erre beöttek vagy négyen akik elkeztek késsel dobálni! (dfs,skiper) Köztudottan ha belém vágjákk a kést akkor 10hp-ém maad!! Ez ment fél óráig! Szltam az adminnak, hogy léccives tegyen már valamit!! MOndom figyeld meg midnig belém vágja a kést!! Erre õ: haggyam abba mert egy hülye kis takonyvagyok és õt nem érdekli!! Vissza löttem neki Skipnek meg dfs-nek és erre engem rakot ki a szerverrõl!! Feljöttem de még ugyan ez ment... Türtem és nem löttem vissza mikor neki adtak kicket és nem jöt vissza.... Tudtunk értelmesen jáccani, de mikor feljött megint akkor egybol engem ölt meg elsõnek!! ÉS ILYEN VÉLETLEN NINCSEN! engem egybõl értitek? és jo bocsánatot kért al irom el ios fogadtam, de szándékosan tette szerintem!! Utána mikor belém lött dooki=csola'ny vagy ki õt is kirakta!! nagyjából igy ment estéig!! UItána fordult a kocka Cyrus beszoritot nem engedett jáccani õ lött belém mindig ki is irt a bind-em!! Megtelt a pohár!! Vissza Fordult ugy láttam, hogy õ volt de pedig nem😞,hanem Sky volt... És ezt még ma napig nem vettem észre, csak amikor kidobott Sis3re..lol😞.. De még anyit HOgy M.grent a legrosszab admin.. vissza él vele mert midnig engem basztat és ha engem bántanak akor nem tesz semmit, mert engem utál és hagy báncson a többi.. IGAZ?>>-=és ez az igazság amit leyrtam=-<<

ev1l FlOwEr
niggaz

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Tibre
Sztem banolhatjátok a picsába eljátszotta az utolsó lehetõségét is.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

LSC
Work SUX

[DCF]SkipeR

[DCF]SkipeR

[DCF]SkipeR

csabawarchief

csabawarchief
Toco, ma még 3kor is 17/16 a CTF 1en ;-)

csabawarchief
nálam látszik, érdekes... játékba is látszott, meg visszanézve is... valszeg nálam a hiba

[DCF]SkipeR
A sig-es már nem látszik 😛
A rácsos lol 😊

csabawarchief
Csekk disz áút:
----------------

Italy: Kék Spawn a rács másik oldaláról
SIG Fegyver Bug: nem látszik a tûz és nagyitáskor fagy

{Internet Explorerben jobb klikk, majd Cél mentése más néven}