Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérem a többi résztvevõ klánt, hogy az eredményeket küldje majd el nekem email! (klán1-klán2, map1-map2, score1-score2). Köszönöm!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Igazoltan voltam távol.....

észrevették hogy valamit rosszalkodik vagy mi? 😛
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
tuti megérdemelte! vagy ilyesmi...
ha esetleg kifejtenéd 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Tûzfalamat csak 1 pillanatra kapcsoltam ki, máris lecsapott rám az msblast... kb. FÉL perc mulva már nyomta is a resetet a hálóba kötött gépre (is).
A blekkájsz defender az olyan betörés jelzõ féle ha jól tudom, valami olyasmi mintha kapnál 1 sms-t mikor ellopták az autód
"Az ön autóját és vagy házát kirabolták és vagy ellopták"

jó éjszakát a fejeknek! a cw eredményt nem tudom, sztem még belökik ide😛
yo8
Kam3
7-9 az sl-nek
hk2
6-7
és ittnemtudom de 3-7 megint nekik?? a Screenshot nem lett jó!
CSak ne ilyen késõn kezdtük volna.
https://grentmedia.hu
/ Látod Kaszi, mondtam h. érdemes volt eladni a GBS elleni warunkat...! /

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Playground
81.225.233.5:20100
Ma kötötték be nálam az ADSL-t és gondjaim vannak a Sof2 MP-vel (alap verzió). Estig szuperül ment a dolog, de utána iszonyú lag hullám fagyaszt le a szerveren ahol játszom.
Úgy tünik a többi szerveren csak simán nem az igazi a pingem, de a "fõszerveren" totál shit.
Mi lehet a probléma? A haverjaim gond nélkül játszanak vele.
Van vmi tippetek?
Köszönöm
tegnap igen nagy meglepetésben volt része a posse nak, ugyanis mélyentisztelt Pano testvérünk megajándékozott minket egy honlappal!!! ugyhogy itt mindenki elõtt szeretném ill. szeretnénk kifejezni köszönetünket Pano-nak, és a gbs-nek!!!!! KÖSZI THX DÁNKE HVALA
kell még rajta dolgozni de nagyon nagy segítség volt nekünk!
nem is szaporitom aszot íme:
régi:
régi enyhén szolva lol😊)
és az új made by Pano 😊
amugy szerintetek lecseréljük?

*Posse*T.W.D*
Szép a vinyód tartalma, muahahah
(a fenti írás csak illusztráció, izé vicc, nem kell komolyan venni.... 😛)

)