Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[DCF]SkipeR
bházz mekkora gyors felfogás uhhh😄DDDDDD

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

csabawarchief
Tibré csak 1 van 😄DD

ReTeK
4 tibre...

ReTeK
te is az ólban nõttél fel

fiatal vagy nem ismered, bocsi

Tibre
tessék?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

[HUN]PAStheLoD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

csabawarchief
jah megvan ://

csabawarchief
és az hogy jön ide.. ?

[HUN]PAStheLoD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ReTeK
speedy

ReTeK
szidi gonzálesz

csabawarchief
ez sem rossz 😛

csabawarchief
leesett vagy 5 perc után 😉

csabawarchief
jah, megvan bamme, ott van májkrém dzseksszon, lol, nagy poén 😊

csabawarchief
egyéként meg: 370

csabawarchief
õõõ meg kissé magassabb szellemi szinten vagyok napközbe azok után ezek a hülye poén kevesbé érthetõek, nézzd el ezt nekem 😄

csabawarchief
nem értem ténleg, irdd be mi történik itt

[DCF]SkipeR
Végre végre végre

Allatgoreny
Csaba inkabb aludjal, kisse faradt lehetsz😄

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
😄DD

Allatgoreny

csabawarchief
miez? LOL😄

LOLLER

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Allatgoreny

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hehe ez lyó bizony, meló helyett én is ezt olvastam

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

[DCF]SkipeR

GAthersw
Semmi gond, bepótoljuk

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Bocs Birka, de azért mentünk hun portra, azt hittük, Britney nem magyar. Szóval, sorry, nem rugdosnánk csak úgy az embereket...

01110000 01110010 00110000

Allatgoreny
Ugylatom nem vagod.

csabawarchief
396 <én már visszaszámolok>

csabawarchief
ja csak hosszu 😊

TocoManyus
Én kivégeztem 50 alatt.

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

Allatgoreny
Bazmeg Spigi, legkozelebb belovom a haboru es beket mer sztm az kurvajo.

Pupcika
76 és meguntam de lolka

Grave Digger
Index online közvetítés a 6-3-ról😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
lol. Off, de naon yo 😄DD

Anglia: Merrick - Ramsey, Johnston, Eckersley - Wright, Dickinson - Matthews, E. Taylor, Mortensen, Sewell, Robb

Magyarország: Grosics - Buzánszky, Loránt, Lantos - Bozsik, Zakariás - Budai II., Kocsis, Hidegkuti, Puskás, Czibor
Cserék: Grosics <> Gellér (83.)

Gólszerzõk: Sewell (14.), Mortensen (39.), Ramsey (57.) ill. Hidegkuti (1.), Hidegkuti (22.), Puskás (25.), Puskás (29.), Bozsik (50.), Hidegkuti (53.)

Szakkomentátor: Szily

szakkommentár:

Vidám délutánt kívánok minden kedves júzernek a Wembley stadion lelátójáról. Az idõ egészen kellemes, talán tíz fok is van és süt a nap. Száznégyezer-kilencszázkilencvenkilenc nézõ szorong körülöttem izgatottan, elõttem, az oldalvonal mellett pedig Szepesi, a rádiós álldogál. A hangulat igazán fergeteges, annak ellenére, hogy az arénát meglepõen öreg szurkolók töltik meg dugig. Saccra a legfiatalabb is erõs ötvenes, de nem ritka látvány a 120-130 éves drukker sem. Ahhoz képest igazán tüzesek. De hagyjuk ezt a gerontológiai oktatást, mert itt az Aranycsapat és a kijáróban megjelentek a félelmetes angolok is.

szakkommentár:

Hidegkuti melegít éppen elõttem. Úgy tûnik, nagy formában van az Öreg. A mellettem álló londoni drukkerrel fogadtam is száz fontba, hogy legalább három gólt fog lõni.

1. perc

Egyetlen perc sem telt el, és máris vezetünk! Egy elakadt magyar támadás után Bozsik szerzi vissza a labdát az angol térfél közepén. A középpályás Hidegkutinak paszol, aki egy csel után tizenöt méterrõl, nehéz szögbõl hatalmas gólt lõ a jobb felsõ sarokba!

szakkommentár:

Csak nem ellenünk fúj a bíró? Mire végiggondoltam volna, Hidegkuti rettenetes nagy gólt nyomott. Errõl az emberrõl egyszer stadiont fognak elnevezni. A jobbomon ugrándozó szurkoló eléggé le van törve.

2. perc

Czibor kiugorhatott volna a tizenhatosnál, de Ramsey gyorsabb volt és szerelt.

4. perc

Letámadjuk az angolokat, akik eddig alig jöttek át a félpályán.

szakkommentár:

Feszülnek az angolok, de egyelõre prímán védekezünk. Mi lesz ebbõl? Egyelõre Bozsik a legjobbunk, minden támadás tõle indul. De Hidegkuti is félelmetesen kezdett, két jó passzal, a gólról ugye nem is beszélve

5. perc

Mégis átjöttek. Ha Mortensen gyorsabban kapcsol, akkor Taylor kiugratásával egyedül fordulhatott volna kapura.

7. perc

Kocsis labdájával Budai II mehetne el a jobbszélen, de túl hosszú az indítás.

szakkommentár:

Budai II. igen fürge, annyira, hogy most egymás után többször is lesre futott. Lantos a meccs elõtt elterjesztette róla, hogy tegnap ivott életében elõször Coca-Colát.

8. perc

Az angolok már a saját térfelükön kirúgják a labdát az oldalvonalon. A bedobást Puskás veszi le, aki egy testcsel után lõ a jobb felsõ sarokra, de Merrick látványos vetõdéssel véd.

10. perc

Hidegkuti hatalmas lövése fölé megy.

11. perc

Kocsis átadása után Budai II. nagy helyzetben, néhány méterrõl lõ a rövid felsõre, de Merrick óriási reflexszel véd.

12. perc

Puskás a baloldalról egészen precízen ad be Kocsis fejére, aki bólint, de a labda egy pattanás után pár centivel a kapufa mellett megy ki.

szakkommentár:

Ramsey a Csillebérci Útörõtábor képével díszített csikóbõrös kulacsot vásárol Bozsiktól a kezdõkörben, így létszámfölényre teszünk szert.

szakkommentár:

Jaj, megkontráznak!

14. perc

Johnston szereli Kocsist, és Mortensent indítja, aki Sewellhez játszik. Az angol támadó két jó cselt csinál és a bal alsó sarokba gurít.

szakkommentár:

Mindenki támadni akart, a középpályát tök üresen hagytuk, ráadásul három emberünk toporgott egy csomóban, lazán ki tudtak passzolni minket. Mi lesz, ha fordítanak a házigazdák és ránk kényszerítik az akaratukat? Sós vízben fõtt tõkehalat kell ennünk nap mint nap, a Fõvárosi Tanács elnöke pedig rizsporos parókában jár majd? Rossz belegondolni.

17. perc

Kocsis lövését üti szögletre Merrick.

18. perc

Matthews nem ér el egy meredek indítást, pedig veszélyesen egyedül léphetett volna ki a jobboldalon.

szakkommentár:

Kocsis annyira egyedült marad az angol védõsor mögött, hogy unalmában Lukács Györgyrõl kezdeményez beszélgetést Merrick kapussal.

szakkommentár:

Merrick a terméketlen filozofálgatás helyett egy Superman-képregényt ad át Kocsinak, aki elhajítja a Lukács-kötetet, de ezzel el is rontja a helyzetet.

19. perc

Budai remek labdát ad jobboldalról a középen egyedül érkezõ Kocsisnak. A középcsatár azonban hatalmas helyzetben rosszul veszi át, ezért már csak rácsúszni tud a labdára, ami mellé megy.

22. perc

Puskás kap nagyszerû labdát Czibortól az angol tizenhatos baloldalán. A magyar csapatkapitány vitatható körülmények között szereli Wright, a labda azonban Hidegkuti elé kerül, aki megtólja a labdát, majd fordulásból, a tizenegyes pont környékérõl a léc alá lõ.

24. perc

Kocsis bombája kivágódik a védõkrõl.

szakkommentár:

Egy kipattanó labdára három csatárunk ugrik rá, de Ramsey elvonja a figyelmüket egy önmûködõ kávéfõzõvel, így nem lesz 3:1.

25. perc

Budai II. fut végig a jobbszélen, Eckersley azonban az alapvonalnál szereli.

szakkommentár:

„Ramsey megeszi Puskást reggelire” – mondja a balomon ágaskodó drukker. Fogadok vele ötven fontba, hogy a Sváb egynél több gólt fog nyomni. Jobboldali szomszédom olyan savanyú arccal nézi a tényleg remek meccset, mint az egyszeri lelkész, aki egy reggel arra ébredt, hogy Baja Ferenccé változott.

25. perc

Budai Ii indításával Czibor elhúz a jobbszélen, majd Puskás elé játszik. Puskás az ötös sarkánál leveszi jobbal, közben a kapufelöli (bal) oldalán nagy lendülettel érkezik a menteni próbáló angol hátvéd. Puskás ballal rálép a labdára és visszahúzza. Angol védõ lendületbõl elszáll, Puskás felnéz és továbbra is ballal a rövid felsõ rarokba lõ. Az a gól.

27. perc

Matthews beadását Grosics csak nehezen tudja lehúzni.

szakkommentár:

Grosics, a Fekete Párduc gyanús dolgokat mûvel a labdával, bár a végén mégsem lesz öngól. Remélem, sohasem fog politikával foglalkozni.

29. perc

Budait szabálytalanul állítják meg az angolok. A szabadrúgást huszonnyolc méterrõl Bozsik lövi kapura, de a lövésébe a kaputól 15 méterre álló Puskás véletlenül beleteszi a labdát, így a labda az angol kapu jobb alsó sarkába vágódik.

30. perc

Hidegkuti mellel veszi le a labdát az angol tizenhatoson belül majd hatalmas erõvel lõ, Merrick azonban véd.

szakkommentár:

Bal oldali szomszédom felhördül, az arca elzöldül, aztán lassan összeroskad, de közben korrekt módon a kezembe csúsztatt egy ötvenfontos bankjegyet. Másik szomszédom rosszat sejtve figyeli Hidegkutit.

33. perc

Merrick kapus többször egymás után hosszú kirúgással próbálja indítani az angol csatárokat, de a magyar védõk jól zárnak.

szakkommentár:

Kocsis rengeteget fejel, bár nem érteni, miért erõlteti ennyire. Bozsik és Budai uralják a középpályát. Hidegkutival egyáltalán nem tudnak mit kezdeni. Az a trükkje, hogy úgy mozog, mintha lassú lenne, pedig nem is az.

35. perc

Egy szöglet után Kocsis fejesét védi az angol kapus.

37. perc

Nyomnak az angolok. Matthews jobbról érkezõ beadásából Robb nagy erõvel fejel vissza a jobb sarokra, Grosics azonban látávnyos vetõdéssel véd.

39. perc

Az angol csatárok most könnyedén törhetnek a magyar kapura. Robb keresztpaszából Mortensen kerük gólhelyzetbe, és a vetõdõ Grosics mellett, tizenkét méterrõl a jobb sarokba lõ.

40. perc

Nagyon nyomnak az angolok. Matthews szép cselekkel tör be a magyar tizenhatosra, aztán Mortensen elé játszik, aki a bal felsõ sarokra lõ, Grosics azonban bravurral véd.

41. perc

Robb veszélyes lövésébe Bozsik lép be jó ütembe.

42. perc

Budai nagy helyzetben, három méterrõl az oldalhálóba lõ.

szakkommentár:

Kedvencünk, Budai úgy elfut, ahogy ötven évig senki, de a végén nagy meglepetésünkre az oldalhálóba nyomja.

45. perc

A holland bíró lefújja az elsõ félidõt. Két góllal vezetünk, és érezhetõen jobbak vagyunk. Szünet után folytatjuk. Szenzációs gyõzelem körvonalazódik, de még hátra van egy félidõ, bármi megtörténhet! Ne mozduljanak a monitorok elõl!

46. perc

Az angolok kezdik a második félidõt.

szakkommentár:

Az az érzésem, hogy fogunk mi még itt gólt lõni. A félidõ elején mindenestre vadul préselnek az angolok.

47. perc

Veszélyes angol támadások rögtön az elején.

47. perc

Puskás kap kiváló indítást, de Johnston könnyedén szereli.

szakkommentár:

Matthews egy az egyben általában kicselezi az embereinket, Grosics most egymás után háromszor nagyot védett.

48. perc

Mortensen tízméteres csukafejessel veszélyeztet, Grosics nagyot véd.

szakkommentár:

Budai lassul, jobb oldali szomszédom szemébe visszaköltözik a remény.

50. perc

Kocsist szabálytalanul szerelik az angolok a kapujuktól 25 méterre. A szabadrúgást Puskás Hidegkutinak paszolja, aki azonban elveszti a labdát.

szakkommentár:

Puskás a legfurcsábban forduló focista - mondja Razzia, aki idõközben feltûnt a lelátón.

50. perc

Puskás precíz beadását fejeli kapufára Kocsis. A kipattanó labdát Budai Bozsik elé teszi, aki megtólja és tizenkilenc méterrõl jobbal a jobb felsõ sarokba bombáz!

szakkommentár:

A magyar csapat sportorvosa dévaj tekintettel narancsos Fantát nyit ki az oldalvonal mellett és After Eighttel dobálja Sebes Gusztáv szövetségi kapitányt.

52. perc

Puskás kiváló indítását Kocsis kapásból teszi vissza Hidegkúti elé. aki az angol tizenhatosnál középre cselezi magát, de az angol védõk szerelik mielött lõhetne.

szakkommentár:

Egy nézõ a közelben az oxford kifejezést használja és senki sem csodálkozik.

53. perc

Egy felívelést Czibor fejjel Kocsis felé csúsztat, aki a tizenhatosról visszafejel Puskás elé. A magyar csapatkapitány mellel leveszi, kettõt dekázik úgy, hogy a labda nem esik le, majd a túlszélen egyedül hagyott Hidegkuti elé emel, aki kapásból a jobb alsó sarokba lõ!

szakkommentár:

A világ legszebb gólját lõttük. Czibor, Kocsis és Puskás hosszú ideig a levegõben tartották a labdát, aztán Öcsi – még mindig a levegõbõl – a lendületbõl érkezõ Hidegkuti elé ívelt, aki közelrõl büntette a népet, amely a villa túlfelét használja étkezésre. Jobb oldali szomszédom a "komcsi" szót sziszegi a foga között, de leperkálja a százast.

55. perc

Puskás egyedül törhet kapura, Merrick azonban felszedi elõle a labdát.

56. perc

Hidegkuti remek indításával Czibor futhat el a baloldalon, de rosszul ad be.

szakkommentár:

Érkezik a hír, hogy Balmazújvárosban kombájnokat borogat a nép és egész brigádok fürdenek az erre az alkalomra épített, csillag alakú szökõkútban.

57. perc

Mortensen rosszul kezeli le a labdát, amit Grosics könnyedén szedhetne fel, de késve lép ki a kapujából, így az angolok elöbb érnek oda. A kétségbeesett Grosics két kézzel húzza el a támadó lábát - jogos tizenegyes.

57. perc

Ramsey a bal alsó sarokba lövi a bûntetõt.

58. perc

Ajaj

szakkommentár:

Hajaj

60. perc

Puskás cselei után már a kapus is fekszik, a magyar cséká középre adja Budai elé, aki az nyolc méterrõl lõhet az üres kapura, de mellé bombázza a labdát.

szakkommentár:

Ó jaj, kedvencünk, Budai hagy ki százszázalékos helyzetet. Puskás cselezte ki a védõt a bal oldalon, átívelt, az üresen álló Budai pedig jobbról, pár méterrõl valahogy mellélõtte.

63. perc

Puskás lõhetne vagy beadhatna, de csúnyán eltöri a labdát.

szakkommentár:

Érdekes összefüggés, hogy a Gyûrûk Ura egyik szereplõje csatárt játszik az angoloknál, bár rajtuk már azt hiszem Aragorn sem segít.

64. perc

Nyomnak az angolok.

66. perc

Dickinson távoli és gyenge lövését fogja könnyedén Grosics.

szakkommentár:

Furcsa érzésem van: mintha a fiúk megelégedtek volna ezzel az eredménnyel

68. perc

Budai jól megy el a jobboldalon, majd Puskás elé paszol, akit azonban egy angol védõ megelõz.

szakkommentár:

Grosics, mint a tigris vetõdik a labdára - kiabálja felettem Szepesi, a rádióriporter.

69. perc

Egy elõreívelést Mortensen fejjel maga elé tesz, egyúttal lerázza magáról Lorántot és egyedül törhetne kapura, de a kifutó Grosics felszedi a labdát.

70. perc

Kocsis nagy helyzetben lép ki a védõk között, aztán nagyszerüen ad vissza Puskás elé, aki tizennégy méterrõl keresztbe lõ, de pár centivel a jobb kapufa mellé.

71. perc

Mortensen lõhetne nagy helyzetbõl, de Lóránt az utolsó pillanatban szereli.

szakkommentár:

Egy közelemben szurkoló angol hölgy udvariasan megkérdezi, hogy mi Puskás beceneve Magyarországon. "A Száguldó Õrnagy más néven Sváb vagy Öcsi esetleg Öcsi bácsi" - felelem az igazsághoz híven. A hölgy azt hiszi, ízléstelenül viccelek vele, és sértetten visszavonul.

73. perc

Kocsis kap remek labdát a baloldalon, de nem tud beadni.

77. perc

A magyar játékosok az angolok tizenhatosán belül cicáznak, négy egyérintõs pasz után végül Puskás lõ nyolc méterrõl, de a labda visszapattan a gólvonalon álló angol hátvéd mellérõl.

szakkommentár:

Most már önfeledten lazáznak a fiúk. Az elõbb öt csatárunkból négy körbepasszolta a labdát az angol tizenhatoson belül, mindenki rálõhette volna a labdát, de inkább nevetve tovább tolták, hogy a végén a leendõ Öcsi bácsi gyorsan felskiccelje rá a népköztársasági címert, majd Merricknek ajándékozza azt.

82. perc

Puskás ismét az angol tizenhatos elõtt dekázgat, aztán keresztbe ível, mint a hatodik gólnál, de ezúttal felszabadítanak az angolok.

83. perc

Puskás tizenhatról ballal mellé csavar.

szakkommentár:

Puskás kiugrás közben interjút ad és elvállal két filmszerepet, talán ezért hagyja ki a végén, pedig a védõk rémülten összebújnak a Sváb láttán.

83. perc

csere Nem tudjuk, hogy Grosics hogyan sérült meg, de le kell cserélni. Jön Gellér.

85. perc

Megint támadnak az angolok, de nem jutnak el a magyra kapuig.

szakkommentár:

Az angolok egészen úgy játszanak, mint 50 évvel késõbb, mi a legkevésbé sem. Most például Puskás ugratta ki Hidegkutit, aki lerázta a védõkat, õk bosszúból felrúgták, de nem kaptunk tizenegyest.

87. perc

Puskás a felezõvonalnál elképesztõen pontos labdával indítja Hidegkutit. Az MTK csatára majdnem elfut két angol védõ mellett, akik azonban végül utolérik és - éppen ahogy lövésre lendül a lába - hátulról szerelik.

88. perc

Eléggé elfáradtak a játékosok, egyúttal sûrû köd száll le a pályára. Keveset látunk, de már egyik csapat se támad túl komolyan.

89. perc

Eléggé elfáradtak a játékosok, egyúttal sûrû köd száll le a pályára. Keveset látunk, de már egyik csapat se támad túl komolyan.

90. perc

Leo Horn lefújja a meccset, nyertünk 6-3-ra.

szakkommentár:

Remélem jól szórakoztak, találkozunk ötven év múlva, amikor az Index várhatóan a magyar-észt mérkõzést dolgozza fel dramatizált formában.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

TocoManyus
http://www.jabcomics.com/juegos/aidale.html

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

Pupcika
Köszi

ev1l FlOwEr

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
jelszó:
mákostészta

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
152.66.93.30:3784

Pupcika
hi hi.
mi a ventrilo címe?

Tibre

Tibre
Ez egy negatív diszkriminációjú hozzászólás volt 😊.
Egyébként egyetértek 😊

ev1l FlOwEr
baze, gyorsan cserélsz alsónemût.....

ev1l FlOwEr
nem akarok nyelvészkedni, fõleg nem anglikánul, de szerintem az everybody után IS áll....

ev1l FlOwEr
te nigger 😊

Tibre
only flower 😊

ev1l FlOwEr
ez ilyen VOTEolásos játék ????