Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-FDI-Brutal-Hooligan
Nincs már olyen keresztezõdés ahol nincs box!
Duda, kiszálok, leruglak, megöllek, lelölek powaaaaaaaa!
Ez megy.
-FDI-Brutal-Hooligan
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Itt mindenki szarik a másikra, közlekedni nem lehet,tegnap a szomszédom /már egy éve/megkérdezte mit keresek a házban, lol, szerinted?
Megyek vidére lakni, pöcsöm sem kiváncsi erre a lepratelepre!
-FDI-Brutal-Hooligan
Na ilyen vagy te,rád még haragudni sem tudok.
Pedig még berugni sem voltunk együtt!
Ami késik nem mulik!
-FDI-Brutal-Hooligan
Bocsi a balhéért, cseszett napom volt!
Veled van a legkevésbé problémám.
Sajna már szinte mindenkivel balhéztam már, de persze csak hirtelen harag,senkire nem haragszom igazán és remélem viszont.
Kivéve Rylandert, de csak azért mert szinte a fiam lehetne,és hát a tisztelet az nála nulla.
Felsorolni is sok lenne, ugyhogy SRY mindenkitõl.
Persze elõfordulhat még balhé de harag nincs 😊
-FDI-Brutal-Hooligan

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Tenyleg kibaszott idegesito az allando sirasuk ha valaki veletlenul leszedi omeltosagukat. A lexebb hogy pont a Blood rinyal mikor kepes volt loni egy 24/1-et 10 perc alatt majd miutan szoltak neki az adminok 40/25-tel zarta a meccset.
ne en ettol hanyok, pfffffffff....
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Addig ugyanannyin ment....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nagy gáz nincs, mivel ez egy szoftver ami méri, ezeknek meg én nem nagyon hiszek, szóval nézd meg BIOSban, hogy tényleg ennyi-e. Ha tényleg, ez sokgombócos fagyikat eredményezhet.
Az már viszont szar ügy.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ez annyit jelent, hogy az adott eszköz, amin ezt olvastad, a kommunikációhoz a többi eszközzel 3,3Voltot igényel.
Valószínûsítem, hogy ez egy RAM modul, esetleg egy régi P1es.
Mi a baj ???
Hova mész ???