Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huhh most inkább váltok zenét. Matrix 2 soundtrack powaaaa😄DD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Görkoris csajok a bárpultnál, ha látnád elájulnál, két mindenre képes szõke dög, olyanok mint az ördögök.... sáláláááláááááá TANKCSAPDA POWAAAAA😄DDD
írok én, hát hogyne irnék😄 A hétvégi sportelõzetest, hogy ne reggel, az utolsó pillanatban kelljen megcsinálnom😄DD
SZAR bizony!
Nem baj, két szám motivál engem jelenleg:
1.40 ezer 😊))
2.5 milliárd
aztán kalap!
Nem baj, két szám motivál engem jelenleg:
1.40 ezer 😊))
2.5 milliárd
aztán kalap!
-FDI-Brutal-Hooligan
a negyvenöt kilóst még én is leverem, a 120 kilos elõl elfutok, a nõkrõl meg ne is beszéljünk😄DD
jah most esett le. Igen néha amikor az aluljáróba kuporodnak csöviket zaklatni mert esik az esõ.
tudnék mesélni. Ahol dolgozom rendszeresen igazoltatnak a rendõrök és a közelben vagy egy mulató ahol a becsületes emberek dolgoznak. A rendõrök meg csak nézik ahogy az A8 audival kipörgõ kerékkel áthajt a csávó a piroson a wartburg-ost meg megállítják. Ja és köszönnek nekik a rendõrök intéssel. Röhej az egész banda. Nézd meg a rendõröket vagy 45 kilós, vagy 120 vagy nõ. Félelmetes.
Abszolut hianyzik belölem az agresszio😊))))
Nyugott természetem van, meg lusta vagyok kiszállni a kocsiból, nyáron ki a melegbe, télen a hidegbe,francnak van kedve😊)!
Nyugott természetem van, meg lusta vagyok kiszállni a kocsiból, nyáron ki a melegbe, télen a hidegbe,francnak van kedve😊)!
-FDI-Brutal-Hooligan
minek neked védekezni bae? Kiszállsz és az összeset eltöröd, mint a ropit😄DD

fiam péter