Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
teljes mértékben egyetértek vele
Rylander
aki rendszeresen direkt TK-al hagyja el a szervereket szvsz nem odavaló
Rylander
aki rendszeresen direkt TK-al hagyja el a szervereket szvsz nem odavaló
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Szevasz doki, mi van veled, egyébként a honlaupunkon be van linkelve, ejnye bejnye, nem látogatod??? 

01110000 01110010 00110000
codoznak :S
Való igaz ez engem is szokott borzolni. De új ventripass-t már nem lehet csinálni. Mert a boy már Posse-tag. Tehát marad a szoba. Sajnos. Bár egy közös szoba jól jönne. Szoba a szobában. 😊)
https://grentmedia.hu
Engem személy szerint már nem idegesit rylander. Jól körberöhögöm, aztán ha már nagyon unom, akkor szimplán lemutézom a ventrin, és akkor magyarázhat felõlem egész nap. Inkább az szokott zavarni, amikor kedves skiper belép a csatira, és 1000-el elkezdi nyomatni az épp aktuális slágerét, amire mondjuk nem igazán vagyok kivácsi, fõleg ugy nem hogy 5x olyan hangos, mint a sof-om, és kiesik tõle a maradék hajam bazze. Két megoldás: 1. jelszavas szobák, 2. uj ventri pass.
Bevallom, engem iritál, jó ha nemírogat akkor elmegy de, szószerint undorodom tölle, és ebben igazad van GSXR hogy ez gusztustalan hogy szobakat nyitottunk, és csak miatta.
A jelszót, bármelyik szobáét, aki kiadja ez elmehet a bús büdös p..ba. Kinek képzeled magad hogy kiadsz olyan dolgot amihez az égvilágon semmi közöd, sõt még jogod sincs. Ez egy tulajdon te farok, annélkül hogy egy öreg GBS-s jogot adna rá soha senkinek nemadhatod ki a jelszót. És ez vonatkozik a többi szobára is. Jahh és a kedves illetõt (azthiszem a Fülöp volt, ha nem akkr sorry) azóta is szidom mint a bokrot hogy kiadta a venti jelszavát.

A jelszót, bármelyik szobáét, aki kiadja ez elmehet a bús büdös p..ba. Kinek képzeled magad hogy kiadsz olyan dolgot amihez az égvilágon semmi közöd, sõt még jogod sincs. Ez egy tulajdon te farok, annélkül hogy egy öreg GBS-s jogot adna rá soha senkinek nemadhatod ki a jelszót. És ez vonatkozik a többi szobára is. Jahh és a kedves illetõt (azthiszem a Fülöp volt, ha nem akkr sorry) azóta is szidom mint a bokrot hogy kiadta a venti jelszavát.

https://grentmedia.hu
nagyon yó lesz, köszoike. az a baj, hogy acímet sem találom ahonan le tudnám tölteni, na meg azért igy egyszerûbb
Élni vagy égni???!
nekem csak EZ van.
Nos nem nagy egítség kellene csak egy EYE ha lenne valakinek azt szivesen venném.... pls
Élni vagy égni???!
Ez másnál nem adna kick-re okot csak már télleg annyiszor felbaszta az agyam meg sokszor azért nem tudok játszani mert azt kell figyelnem ki kezdi a balhét és kit kéne mutolni. Mostanában ritkábban hálisten.
de egy a lényeg,ha nincs rylander nincs annyi flame
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Arról nem beszélve hogy nemegyszer elindul a flame ha megjelenik. Megjegyzem nem mindíg õ kezdi.
Megnyitom a szavazást maradjon vagy menjen rylander.
F2
F2
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
hát csak annyi hogy faszozik meg hasonlók ha épp lelövöm a tetõrõl mert õ épp azt próbálgatja hogy lehet oda felmenni. De ez már nem az elsõ eset hogy idegeli az embert.
Hát nemcsodálom hogy kiakadt szegény Alpha.
Tegnap beszéltem Piluval a *GBS* ventri szobájának jelszócseréje miatt (gondolhatod ki jutott be akinek nem kellett volna) és mondta hogy nemtetszik neki ez a sok jelszavas szoba ami végülis 1 ember miatt van.
Nekem sem hiszen jókat szoktunk dumálni hentelés közbe mert végülis bárkivel eltudok dumálni.
Dehát sajnos egyszercsak megjelenik a nagy Õ (most nem a Noszályra gondoltam😊 )és vége mindennek szóval kell egy biztonságos szoba ami Rylander mentes övezetnek lehet minõsíteni.
Az meg teljesen röhejes hogy a Posse(akikkel semmi gondom) felkarolja ezt a kis szart ahelyett hogy ez a scene már rég kivethette volna magából....
Tegnap beszéltem Piluval a *GBS* ventri szobájának jelszócseréje miatt (gondolhatod ki jutott be akinek nem kellett volna) és mondta hogy nemtetszik neki ez a sok jelszavas szoba ami végülis 1 ember miatt van.
Nekem sem hiszen jókat szoktunk dumálni hentelés közbe mert végülis bárkivel eltudok dumálni.
Dehát sajnos egyszercsak megjelenik a nagy Õ (most nem a Noszályra gondoltam😊 )és vége mindennek szóval kell egy biztonságos szoba ami Rylander mentes övezetnek lehet minõsíteni.
Az meg teljesen röhejes hogy a Posse(akikkel semmi gondom) felkarolja ezt a kis szart ahelyett hogy ez a scene már rég kivethette volna magából....
Nekem semi problémám nincs a játékkal (kopp-kopp), de ha ATI kártyátok van, akkor próbáljátok meg a 2.7-es Catyt, azzal tökéletesen mûxik😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Mitõl pöccentél be ennyire?
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Hmm tegnap nekem is kifagyott indításkor a játék.
Ugye a játék indításakor egy pillanatra lekapcsolja a monitort és onnan semmi tovább.....
Mi ez valami sofos vírus?!

Ugye a játék indításakor egy pillanatra lekapcsolja a monitort és onnan semmi tovább.....
Mi ez valami sofos vírus?!

Végülis nem tud senki megoldást a dologra?
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Rylander bazdmeg legközelebb nem kicket kapsz. Te vagy a lepofátlanabb kis fasz akit valaha láttam.
heh, SZVAT.
ird be májkroszoft szemnek 😛PP
megh a szvat filmben is ugy monnyáék hogy SZVAT😛P

ird be májkroszoft szemnek 😛PP
megh a szvat filmben is ugy monnyáék hogy SZVAT😛P

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /