Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baszott féreg... Kh@oSz
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
EZÚTON KÉREK MINDENKIT, AKI TUDJA BIZONYITANI S TANUSITANI, HOGY BIZONYOS PLAYEREK CSALNAK, PLS IRJANAK MAILT, ÉS KIBANNOLOM ÕKET. Mármint a csalokat

.
Ja, pb-shotot, vagy más bizonyitó-erejû dolgot mindenképp kérek.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

<<-- teszek smiley-t hogy neköthessenek belém NYIHhhAhahaA

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Igen, néha még az elején megkérdezted, de egy idõ után már választ nem is várva lökted a muzsikot. Mind1, én soha nem szoltam be neked ezért, hanem szerényen áthúzodtam inkább egy másik szobába, gondolván, hogy biztos én vagyok egyedül, aki szivesebben hallgatja a SOF2 csodás hangeffektjeit, mint a Te remekbeszabott mûveidet. Szóval a véleményemet hagy írjam már le anélül, hogy bárki besértõdne, mert azt hiszem, nem voltam paraszt. (vagy igen
?) Ja, és ha már ugyis lelépsz, akkor ne csak mondd, hogy vannak csíterek, hanem akkor ird is le, hogy szerinted ki csiter. És mi volt az a nagyon gyanus eset? I am ralyy curious. 

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
01110000 01110010 00110000
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
HK1 inf: 14-0 ide
JOR1: 22-2 asszem szinten ide (ja, és itt csak 1 oldalt jatszottunk)

(Amadeus, te kurva gyanus vagy, egy egész klán tanusit egy nadjo furcsa eseted az uj pb-vel...)
és hát az meg végképp kész hogy engem is belekevernek negativ hQsként ebbe a sztoriba, háááháá kurva anyjukat😄\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

na tilcsatok ki minden portrol elég volt belQletek (fQleg grentbQl, behlQle kurvára)kockafeju kis buzi, fapoenokkal nekem erre nincs szuksegem.
PFHFHFH: "maradjon vagy menjen?" "F2" LOOOOHL

nekem ugyanez volt asof2vel (csak azzal mer kihasznalja a mittoménmibQl sokat). ezért nem birja za alaplapod a tulterhelest
legalabbis nekem az alaplapom volt rossz.
huzd le a procid, downgrade to alapkonfig.
Még nem tudtam kezelésbe venni.
Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
rylanderbõl megpróbáljuk ezt a visszataszító faparaszt magatartást kinevelni oder kiverni
, és minden patent lesz.
Ha nem ,akkor marad a másik version.
THX!!

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D