Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shogun
hát pedig ki kell hogy ábrándítsalak mivel amadeus osztársam és a nyakamat teszem rá hogy nem csal szóval errõl ennyit😊

Az a baszott féreg... Kh@oSz

[DCF]SkipeR
Szóval, ha nem veletek van abaj, akkor velem. Vannak jofejek is, velük tarotm a kapcsolatot. De már sokan vannak számomra uj/idegen/vagy pöcs alakok akiket nem kedvelek. Én már nem illek ide, kösz a játékokat. Csö

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Sáska
"kurvasokan csalnak itt magyar klánokból. és nevetek is tudnék mondani -mondok is, má mindegy, és ezeket bizonyos emberek tanusítják is"
EZÚTON KÉREK MINDENKIT, AKI TUDJA BIZONYITANI S TANUSITANI, HOGY BIZONYOS PLAYEREK CSALNAK, PLS IRJANAK MAILT, ÉS KIBANNOLOM ÕKET. Mármint a csalokat.
Ja, pb-shotot, vagy más bizonyitó-erejû dolgot mindenképp kérek.

[DCF]SkipeR
oki. szoval csak tudod vagy mák vagy csalás nem tom, de multkor vagy az SLR vagy SWAT elleni cw-n volt egy pb-s kaland, és a GBS nem válaszolt, amikor mekkérdezték hogy mi volt az. Én nekme is mesélték, és én nekme ez atta a lendületet hogy most beszojak,, szonokojjak, és véggyem akik velem együtt gondojják eztet. Amugy téllegh nem fogok sof2zni, már rég abba akartam hagyni, háh most vége.

Tibre
Sztem ránk gondolt,amikor azok a pb shotok készültek,amik ide a fórumba is bekerültek,de az már tisztázódott,hogy radeon hiba.Szóval oláh richárd tiszta 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Amadeus
Különben skip nem értem hogy most azért emeltél ki a "sok csaló" közül mert vmi bajod van velem vagy mert télleg csiternek gondolsz,mert az az igazság hogy veled semmi bajom nincs,és az is érdekelne hogy melyik klán az amelyik tanusitani tudja,mert sztem nem sok mindent tudnmak tanusítani

Mr.Grent
én nemakartam, nekem csak wara kell.

https://grentmedia.hu

Sáska
Ja, és most ennek az egésznek a kapcsán még az jutott eszembe, hogy megragadjam a lehetõséget, és ezúton szeretnék üzenni azoknak a kedves ventri-usereknek, akik elõszeretettel nyomják be a commentet hanggal 1000x egymasután, hogy: COPJATOK LE

Amadeus
Szal engem is érdekelne az az igen GYANÚS eset skip!

Sáska
Ja, és ez a "jaj, megsértõdtem nem játszok veletek" szöveg meg elég lol, mert ugyis fogsz játszani, ha nem is skiper, akkor valami más álnéven. Szóval nem kell mártírkodni. <<-- teszek smiley-t hogy neköthessenek belém NYIHhhAhahaA

szerintem mindenkinek vannak unszimpi emeberek akiket nem bír és azzal nem szívesen van egy szobában vagy ha valami olyan dologról akar beszélni amit nem akar hogy más hallja jelszó nélkül általában mindig odajön valaki és nem lehet nyugodtan beszélni

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Taptarap
lol ez egy kicsit erõs volt

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sáska
Amugy nekem veled személy szerint semmi bajom, mert kb két mondatot ha beszéltunk.

LSC
akko nem lépsz be a SWAT-ba?

Sáska
Kedves Skiper!

Igen, néha még az elején megkérdezted, de egy idõ után már választ nem is várva lökted a muzsikot. Mind1, én soha nem szoltam be neked ezért, hanem szerényen áthúzodtam inkább egy másik szobába, gondolván, hogy biztos én vagyok egyedül, aki szivesebben hallgatja a SOF2 csodás hangeffektjeit, mint a Te remekbeszabott mûveidet. Szóval a véleményemet hagy írjam már le anélül, hogy bárki besértõdne, mert azt hiszem, nem voltam paraszt. (vagy igen?) Ja, és ha már ugyis lelépsz, akkor ne csak mondd, hogy vannak csíterek, hanem akkor ird is le, hogy szerinted ki csiter. És mi volt az a nagyon gyanus eset? I am ralyy curious.

Grent asszem nem feltétlen miatta nyíltak új szobák

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Col. Rommel
Na lesz war meg ma GBS?

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

GAthersw
Skiper, nyugodj meg, gondold végig a dolgot, ha valaki nem bír azzal beszéld meg a dolgot, de sztem nem errõl van szó! Éppen ezért nem hagyhatod abba, gondold végig, hány emberrel vagy nagyon jóban. Csak számolgass! És hánnyal rosszban? Sztem 1 el sem, Ilyen marhaságért nem hagyhatod ott az egészet...

01110000 01110010 00110000

Col. Rommel
Muahahaha

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Sáska
GBS-SLR:
HK1 inf: 14-0 ide
JOR1: 22-2 asszem szinten ide (ja, és itt csak 1 oldalt jatszottunk)

TocoManyus

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

TocoManyus

Tibre
anarchia na 😊

Tibre
ANARCIHA

Mr.Grent
Te kis szopotök mibajod van velem. Olvasmár vissza te debil.

[DCF]SkipeR
és akkor már ideje megemlítenem, hogy szerintem kurvasokan csalnak itt magyar klánokból. és nevetek is tudnék mondani -mondok is, má mindegy, és ezeket bizonyos emberek tanusítják is, akiket nem emlitek, engedélyt nem kaptam ráh.
(Amadeus, te kurva gyanus vagy, egy egész klán tanusit egy nadjo furcsa eseted az uj pb-vel...)

[DCF]SkipeR
de sajna. túl sok faszkalap van itt és hát az meg végképp kész hogy engem is belekevernek negativ hQsként ebbe a sztoriba, háááháá kurva anyjukat😄

csabawarchief
És neked is kellemes ünnepeket!

csabawarchief
Bye-bye barátom!

TocoManyus
Nyugi Skiper!
Ne vedd túl komolyan ezt a dolgot sztem.

[DCF]SkipeR
A normálisaknak pedig (tudják kirol van szo): Köszönöm hogy sokat játszottunk, poénkodtunk együtt! Nagyrészben jó volt. Nektek még kellemes karácsonyt és heppi nyú yeart kívánok, a viszont látásra!

[DCF]SkipeR
mellesleg círus barátunk is szokott zenélni bhazzzzzzzeg
na tilcsatok ki minden portrol elég volt belQletek (fQleg grentbQl, behlQle kurvára)kockafeju kis buzi, fapoenokkal nekem erre nincs szuksegem.

LSC

Palleon_home
VESZPRÉM POWAAA!!!

[DCF]SkipeR
oh, látom irántam is megy a hergelQdés. én mindig megkérdezem hogy akarjátok-e hogy benyomjam BAZD MEG! Hát miért rajtam éled kimagad te anyabaszo köcsög? annyira phipák vagytok már a világra egy kis geci miatt, hogy végül egymást is legszivesebbenkiynirnátok primitiív gerinctelen férgek!

[DCF]SkipeR
pfhhh mire mondtok nemet, ökrök?:_DD
PFHFHFH: "maradjon vagy menjen?" "F2" LOOOOHL

[DCF]SkipeR
deh. huzd le alapra a procid. és jó lesz.
nekem ugyanez volt asof2vel (csak azzal mer kihasznalja a mittoménmibQl sokat). ezért nem birja za alaplapod a tulterhelest
legalabbis nekem az alaplapom volt rossz.
huzd le a procid, downgrade to alapkonfig.

Mr.Grent
Bizunk benned. 😄

csabawarchief

TocoManyus
Nem fog parasztkodni sokáig.
Még nem tudtam kezelésbe venni.

Mr.Grent
szerintem sehol se parasztkodjon.

Taptarap
tõllem a CTF-en azt bohockodik amit akar csak inf-en ne marháskodjon

Tibre
te szavazatod nem érvényes nem is játszol obi szervereken 😊

Taptarap
a faparaszt

Tibre
kicsit uncsi,hogy mindig úgy lép ki a szerverrõl,hogy szándékosan tk-zik 😛

R@in
F1 😊

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Taptarap
köcce akkor hajrá

TocoManyus
Peace GBS testvérem!!!!!!!!and all!!!!!!!!!!!
rylanderbõl megpróbáljuk ezt a visszataszító faparaszt magatartást kinevelni oder kiverni, és minden patent lesz.
Ha nem ,akkor marad a másik version.
THX!!

Tibre

Tibre
kérem szavazzanak.