79689
-
#76889 en nem jatszottam a single resszel, de szerintem a use gombbal lehet, hogy tudsz neki szolni. Nezd meg option-ben, mire van konfigolva. -
#76888 muhahhhhaa!! van benne doki, + mozdonyvezető mokus....??? basszus.... minnyá elöszedem vhonnan...és játszok vele.
A sárga kabátosokig jutottam el, aztán kicsit abbahagytam.....kb 3 évre :DDD -
simonl #76887 Sziasztok,
Most játszom először a játékal, single playerben. Kérdésem:
A játék elején amikor a dokit kísérem a vonathoz (-ba), utána mi a teendő?
Olvastam, hogy jelezni kell a mozdonyvezetőnek, hogyan?
Köszi a válaszokat... -
#76886 Koszi a tanacsokat. Takaritas megvolt, tapcsere megvolt, de semmi, ugyanugy fekete kepernyo, semmi uzenet..
Azt is probaltam, hogy kivettem az alaplapbol az elemet egy fel orara, hogy reseteljen, de annyit ert neki, mint halottnak a csok.
Most majd hazaviszem, mert elvileg garis meg az alaplap a memoria a cpu meg a videkartya is, esmegprobalom kicsereltetni, vagy nem tudom:(
-
#76885 wwáá lehet lezúzni a crysis demot. -
#76884 szerintem bármi lehet.:)) -
mexicoo #76883 Jaja,nekem is volt régebben hasonló,és a tápcsere megoldotta a problémát. -
6600GT #76882 csőőő
volt ilyen gondom TÁPEGYSÉG -
#76881 Szedd szét darabokra, vedd ki a lapot a házból és takarítás, mindent takaríts le és ki. Ragd össze a gépen kívül és indítsd el. Lehet hogy porkontakt van. Aztán ha beraktad és nem megy akkor a gépet vagy vizszintesen kell használni, vagy állítva. További lehetőség majd akkor. -
#76880 zrest.pk3 is kell...
annélkül nem megy a kurva bazmeg.Egy reinstalnál én is elvadásztam 1 hétig... -
#76879 Thx!
Ez igy igaz kiszedem a bindjeit! -
#76878 Grent, koszi az IP-ket! -
#76877 Meghalt a gepem.
Ugy kezdte, hogy neha megfagyott (semmi kek kepernyo, hanem total merevre fagyas, mikor megall a kurzor, es semmi nem megy), majd egyre gyakrabban csinalta, aztan mar a windows toltokepernyonel fagyott le.
Volt, hogy sikerult elinditani ugy, hogy az utolso jo konfigot toltotte be, ade akkor is, mikor a startup progikat toltogette be, lefagyott..
Mozgattam a kabeleket, a memoriakat megneztem egyenkent, de mindig ugyanaz....: legtobbszor mikor bekapcsolom a monitornak a led-je sem valt az alap sargarol zoldre, vagy ha tovabb is jut ezen, akkor is legtobbszor megfagy az alaplap toltokeprnyojenel (ahol irja, hogy press DEL to enter setup)..
Sajnos a gep hazaban nincs speaker, igy nem tudom, hogy mivel lehet a gond, de en arra gyanakszom, hogy valami kontakt hiba lehet, mert pl. tegnap mikor mar ideges voltam, oldalra dontottem a gepet, hogy ugy is megnezzem, mi van vele, es akkor elindult.. Skypoltam anyamekkal 15 percet, aztan ovatosan megprobaltam visszaallitani a gep hazat a normal allasaba, de amint megmozditottam, megfagyott.. Kicsereltem a sata kabelt is, de az sem segitett. Mert mikor megindult jol tegnap a win azelott atdugtam egy masik alaplapi sata slot-ba a vinyo kabelet.
Nem sikerult lelket verjek bele, ma reggel is neztem: se kep, se hang, csak a ventilatorok porognek, meg a vinyok. Ja, meg tegnap 2x sikerult ugy bootolnom, hogy a regi vinyorol inditotta el magat, holott en nem mondtam neki, hogy ezt tegye. (a regi vinyom is bent van a gepben, es arrol is tud bootolni a gep, de biosban ugy van beallitva, hogy a Sata vinyo legyen elobb.)
Ebbol arra gondoltam, hogy esetleg a Sata vinyoval lehet valami, ami kb 2 hete van meg.
Egyebkent a tobbi cucc (alaplap, CPU, memoria, Videokartya fel eves).
Volt valakinek hasonlo gondja? vagy vkinek vmi tipp, hogy mi lehet a baj?
Hogy fogom igy gsxr kis segget szetloni? -
LaLeee #76876 Martin K@c K@c fia, kicsit nagy az arca de majd Fater helyre teszi :P
Csery helyett inkább Kaloz Fater öt már hátúlról is ismerem -
#76875 Köszi! -
Hybrid v2 #76874 GSXR
Nagyjából ez a cucc kell:
PunkBuster kliens: http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe
OSP: általában a 'H':
http://www.nervesaw.hu/sof2/osp/
Sebzésfájlok: (bele az OSP mappába)
http://nss.webdir.hu/alap/
Nem standard mapok: (ezek közül gyakorlatilag a mp_shop69 és az mp_italy megy.
http://www.nervesaw.hu/sof2/base/
Ha esetleg nem a Soldier of Fortune 2: Double Helix Gold Full Patch (1.03) verziód van, akkor itt a patch:
http://soldieroffortune2.filefront.com/file/Soldier_of_Fortune_2_Double_Helix_Gold_Full_Patch;9112#Download
Esetleg minimizer:
http://nss.webdir.hu/egyeb/minimizer/SoF2mp_min.exe
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
A szavazást szidva viszont ne felejtsétek el, hogy azóta szinte minden napra jut más map is a jor1-shop2 kombón kívül... -
#76873 ZSÍR???? -
#76872 Azt nem is ,mert más a neve, de az ip-je ugyan az. -
haromc #76871 marmint a szerver. a klan mar reg nincs -
haromc #76870 nss nem lesz mar sokaig. hasznaljatok ki az alkalmat : ) -
#76869 de hát az vagy bazmeg .... !
#76866 én meg majom :DDD -
#76868 Hello! Néha bejönnék lealmázni pár arcot de most raktam újra a sofot /pár év után/ és nincs semmi infom milyen osp meg egyéb dolgok kellenek manapság. Kérés/kérdés: van valakinek valami progis gyűjteménye amivel nem kéne napokat szívnom mire mindent leszed? -
#76867 De odafigyelek mert 1 nem vagyok csiter 2 nem akarom hogy az uj playerek azt higgyék hogy csiter vagyok 3 ha 1 hülye már csiterezik a serveren akkor a sok hülye már írja hogy cs3ry csiter.Szóval ez a bajom -
mexicoo #76866 Na igen,mostanaban ez a szavazgatás elég idegesítő lett...amikor megszavaták ma is a shop69-et,el sem telt 2 perc már szavazták vissza a jor-t...Szal kb ezzel arra mennek hogy a játékot teszik élvezhetetlenné!
Cserko,te meg miert foglalkozol azzal h ki mit szol be?Nem kell az ilyenekre odafigyelni... -
#76865 -
#76864 Kaloz a piros fehér zöld nevü martinrol van szó.Pigo én spéciál utálom hogy fél percengént szavaztatnak mapot,van aki ezt élvezi de nekem totál elveszi a kedvemet a játéktol tényleg csak böviteni kéne a mapcyclot bár ha még csak én hoztam fel ezt a témát nem hiszem hogy csak miattam lesz megváltoztatva -
#76863 RIBANCA -
#76862 Hát azért azse járja hogy vége a jor1-nek és utána shop2-ről jor1-re szavaznak...(jót tudom lerágott csont,menyjek el máservere ha nem tetszik de ott magyar picsát nem lehet szétlőni)
Hameg megválaszatanak egy mapot(pölö shop69) akkor nem értem miértelme újraszavaztatni a jor1-et vagy a shop2-t,mikor a többség úgyis az adott mapot akarta.
Nem tudom mennyire jársz ND DEM-re a Gameservers.net serverre,de ott már elég régóta megy ez a szavazgatás(igaz ott mapot nem lehet szavazni mert van egy 15-ös(javítsatok ki a tévedek) mapcycle,és csak időt,pisoltsonylt,és knivesonlyt lehet szavazni),és már annyira unjuk/unják ezt hogy felse veszik hogy szavazás van így sose lehet rendesen szavazni.
Egyépként már te se friss player vagy szóval hozzászokhattál ehez az egész kemper/csiterséghez az újaktól...
Ha meg ígyse bírod akkor meg konzolba cg_teamchatsonly 1
*****************************GL***************************** -
#76861 jah, és .... KURVAK !! :)) -
#76860 Ama tegnap speciel pont játszott, de a saját nevén ..... az öccse Mart!ni.... nagyon régen láttam.
Viszont Kikac fia is hasonlo néven játszik, Martin( piros-fehér-zöld szinű)..... akkor most ki volt ? :)
-
#76859 Na akkor Kac-Kaccal beszélgessen el valaki pls,és kösike a felvilágosítást -
#76858 Martin = Amadeus occse, s neha Amadeus is szokott jatszani az o nevevel, bar egyikojuk sem jatszott mar nagyon reg, mert mar fel eve nincs net naluk otthon.
De egyikojuk sem szokott volt reconnectelni, valamint rinyalni sem.
Ha jol tudom, Fulop (kac-kac) vette fel a Martinka nevet, bar nem tudom miert, hiszen mar van ilyen magyar player.
Ez kb olyan, mintha pl. Lalee elkezdene Cseryke neven jatszani.. loal. -
#76857 Csak annyi hogy már az agyamra megy a dedos viselkedésével!Azt már le sz*rom hogy csiternek nézz(ott ul a fal mellet ahol mindenki ülni szokot mind1 hogy milyen map de vannak ilyen helyek és lelövöm töbször is mert nem tud kempelni meg ugy ul hogy a pouska fele kilog meg ilyenek meg sztem azért engem nem könnyü is na mind1)de tartsa meg magának a véleményét.Meg ha hátba lövöm vagy oldalba az nem jelenti azt hogy én most lekempeltem és nem kéne nyomogatnia azt a nyomorék bindjét.Jah meg az nekem ne ugasson aki kb 2 percenként nyomja a reconnet-tet(szerintem már be bindelte azt is na mind1), igen én is szoktam néha használni ha amikor felmegyejk sofolni és félperc alatt 8szor halok meg akkor nyomok eggyet és kész de csak 1-t nem 20 a 25perces map alatt.Amugy a azért kérdeztem hogy holvannak az adminok meg ez a szavaztatás 1 nagy rakás sz*r szerintem amugy tiszta jó dolog amikor pl jor1-en 2x meg szavazzák a plussz idöt és utána a sok f*sz a 34 percben át szavaztatja shop2-re meg ilyenek.Jah Tranyo is havonta feljön játszani jor1-en sír a szája hogy ez kamper meg az kemper és utána át szavazza a shop69 -re amin az is kempel aki nem szokott mert publicon szinte azon a mapon sok mindent nem lehet csinálni ha tele a szerver szerintem.Asszem most igy ennyi jutott eszembe lehet hogy még írni fogok.Jah még 1 dolog valaki beszélkessen el Matinkával pls.Elöre is köszi. -
#76856 érdekes nekem az ASE látja a magyar severeket, zászlóval mindennel, csak az Lqurtukot nem. pedig az nss is szines. -
#76855 az ASE azert nem vagja a magyar zaszlokat mert lejart a yahoo license es nem mutatja. Nem lehet mit csinalni vele, max ha a szerver nevet szinek nelkul irod ki. -
#76854 Én tudom hogy ki az mi a probléma vele?
-
#76853 Ip-ket ide mind! -
#76852 Holnap megcsinyálom. IGen azt már én is észrevettem hogy az ASE nem rakja ki a magyar zászlókat. De lehet hogy csak akkor ha pure? -
#76851 tudok róla, így akárki felmehet ha nincs kivel játszania, akár késő este is..
csak rocmod kell hozzá
+kammy meg italy
-
LaLeee #76850 Ty, de nem tudok felmenni valami hiba miatt + amugy is tele van botokkal!!!