Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
swat powaaaaaaaaaaaaaaaaa
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
te is sok bort ittál? 
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
https://grentmedia.hu

[email protected] itt megtaláltok..
Bírd ki ma este, holnaptól meg kezd új életet!
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
) akkor minden megoldas erdekelCsak két isten van: a pénz meg a baszás
és mindenki az... még én is

jelentkezzen aki utál engem, mert most szivesen lesavazom

(csak vicc volt)Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
44k powa

Karácsony van, közlöm a Rylander kitiltása miatt a répájukat verõkkel, úgyhogy a közutálatnak örvendõ kolléga kegyelmet kapott. (Köszönd meg kiskomám az Index polfórumának faszhülye moderátorának, fekete viperának, aki kitiltott egy hétre engem onnan - teljesen jogtalanul, így átéreztem helyzetedet.)
Feltételek is vannak:
Rylander feltételei:
1. Ha mégegyszer viccbõl vagy nem viccbõl kinyírsz valakit a starthelyen, úgy kibaszunk, mint a macskát szarni. Legalább egy hetet fogsz pihenni, garantálom, nem emelek szót érted.
2. Ne írkálj hülyeségeket, és fõleg ne anyázó vagy baszogató szövegeket játék közben. Az bebindelt hülyeségeket én amúgy is utálom, úgyhogy nagyon megértem, ha a többiek is hánynak tõle. A köszönéseken kívül ne bindelj semmit!
3. A Ventrillon tartózkodj a felesleges pofázástól. Ha teheted, menekülj be a Posse szobába, így nem keveredhetsz összeütközésbe a téged utálókkal.
4. Eszedbe ne jusson mégegyszer kommentekkel baszogatni bennünket (azaz az OBI tagokat) a Ventillon, hogy csináljuk ezt vagy amazt. Fogd vissza a problémáidat. Ha a klánod akar kérni valamit, szóljon a Kaszi, pl.
A többiek feltételei:
1. Nagyon kérek mindenkit, fõleg azokat, akiknek bassza a csõrét Rylander léte, hogy ha idegesíti õket a sok hülye beírás, használják a mute parancsot!!!
2. Kérlek benneteket, ne provokáljátok õt! Ne savazzátok, ha õ savaz, inkább nyeljetek egyet, de ne ugorjatok bele egy tahósági versenybe! A többség idõsebb nála, remélem meg bírjátok állni.
3. A Ventin lassan mindenkinek van saját szobája. Ha Rylandermentes övezetet akartok, meneküljetek oda!
Mindenkinek:
El kell viselnünk egymást. Ez van. Rylander szocializálása lehet közös ügyünk - elsõsorban persze neki magának érdeke, hogy ez megtörténjen.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
https://grentmedia.hu

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
OBI !!!!!
Kertem valakit is toletek hogy Bannonlja ? Egyaltalan szoltam valakinek is az esetrol ?
Kaszi !
Teged kertelek hogy beleszolj ?
Az elozo balhet is en inditottam el ?
Talan hogy ha 3 ember allitasaval szemben 1500 azt mondja hogy hulye, lehet hogy nem az 1500 a hulye.
De en leszarom, en mondtam amit megmondtam...nem kerem hogy bannoljak, ugy is keveset fog tudni jatszani. Majd ha bocsanatot ker
MINDENKITOL
akkor beszelhetunk, de ugy erzem ezzel a velemennyel nem vagyok egyedul.
Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D
muszály beleszolnom mert végülis csak a klántársam, ha 'kicsit' idiota is. a balhenak vege ugyhagy nem kezdem el elöröl. én már egy jo ideje mutézom a ventrilon a cyrust,ryl,meg a skipert...stb és cset nélkül játszom. tégy te is igy és meglátod hogy senki nem idegesit, és csak a játékkal fogsz foglalkozni.
Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Ezek szerint azert csak beszologat embereknek, csak valamiert kialakult a velemenye mindenkinek rola hogy kis hulyegyerek . Miert ? Mert mindenkinek csak kedves mondatokat mondott ugye ? de ennek ellenere megutalta mindenki (kiveve ti). Erdekes mod eddig miert nem utaltunk meg senkit ?