Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
swat powaaaaaaaaaaaaaaaaa
swat powaaaaaaaaaaaaaaaaa

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Pano
vagy cg_teamchatsonly, szerintem azt érdemes meghagyni, de embere válogatja 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Taptarap
kocce

Pano
Csak vicc volt rambo 😊. Ezt ry is tudja (legalábbis azt h viszonyulok hozza)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

BorsoFozelek
csettájm 0

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

BorsoFozelek
lol matek hogy megy?

te is sok bort ittál?

Taptarap
hogyan lehet játék közben a chatet kiiktatni??

Mr.Grent
Ja a sulinet mindent elszívott, decemberben már alkatrész nem volt a monitorokhoz.

https://grentmedia.hu

Rylander
78

[email protected] itt megtaláltok..

Rambo [OBI]
Holnap a többiek visszasetupolnak, én nem tudom megcsinálni. (Most CoD gyakorlásunk van.)
Bírd ki ma este, holnaptól meg kezd új életet!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Taptarap
67

Rylander
Rambo akkor meddig lesz?

BorsoFozelek
kari elött akartam nezelödni de a sulinet miatt kifosztottak mindent. ha ocso azt jo(ilyen tudom nincs) akkor minden megoldas erdekel

Rambo [OBI]
Na ez az, amit ne.

akkor õk köcsögök
és mindenki az... még én is

Mr.Grent
a francot , Delta , Rain, és Pilu is itt ólálkodik. 😄D

túl sok bort ittam
jelentkezzen aki utál engem, mert most szivesen lesavazom

Pano
Jaj csak azt ne, megint több oldalnyi tömör semmi. Nincs értelme, inkább vigyük el normális hozzászólásokkal. Szal, ki utálja rylandert? (csak vicc volt)

ennyivel a finish elõtt mindenki leáll? 😄
44k powa

jééé tudok számolni

Mr.Grent
Milyet néztél ki?

79

Rylander
1 hetet kibyrok akkor kibirom örökre

Mr.Grent
Most azthiszem meghajolok. Részemrõl oks.

BorsoFozelek
ajjaj de mennyire

Rylander
Pilu bocs a köcsögözésért..

Rambo [OBI]
Nakéremszépen, az OBI tanács döntést hozott.

Karácsony van, közlöm a Rylander kitiltása miatt a répájukat verõkkel, úgyhogy a közutálatnak örvendõ kolléga kegyelmet kapott. (Köszönd meg kiskomám az Index polfórumának faszhülye moderátorának, fekete viperának, aki kitiltott egy hétre engem onnan - teljesen jogtalanul, így átéreztem helyzetedet.)

Feltételek is vannak:

Rylander feltételei:

1. Ha mégegyszer viccbõl vagy nem viccbõl kinyírsz valakit a starthelyen, úgy kibaszunk, mint a macskát szarni. Legalább egy hetet fogsz pihenni, garantálom, nem emelek szót érted.

2. Ne írkálj hülyeségeket, és fõleg ne anyázó vagy baszogató szövegeket játék közben. Az bebindelt hülyeségeket én amúgy is utálom, úgyhogy nagyon megértem, ha a többiek is hánynak tõle. A köszönéseken kívül ne bindelj semmit!

3. A Ventrillon tartózkodj a felesleges pofázástól. Ha teheted, menekülj be a Posse szobába, így nem keveredhetsz összeütközésbe a téged utálókkal.

4. Eszedbe ne jusson mégegyszer kommentekkel baszogatni bennünket (azaz az OBI tagokat) a Ventillon, hogy csináljuk ezt vagy amazt. Fogd vissza a problémáidat. Ha a klánod akar kérni valamit, szóljon a Kaszi, pl.

A többiek feltételei:

1. Nagyon kérek mindenkit, fõleg azokat, akiknek bassza a csõrét Rylander léte, hogy ha idegesíti õket a sok hülye beírás, használják a mute parancsot!!!

2. Kérlek benneteket, ne provokáljátok õt! Ne savazzátok, ha õ savaz, inkább nyeljetek egyet, de ne ugorjatok bele egy tahósági versenybe! A többség idõsebb nála, remélem meg bírjátok állni.

3. A Ventin lassan mindenkinek van saját szobája. Ha Rylandermentes övezetet akartok, meneküljetek oda!

Mindenkinek:

El kell viselnünk egymást. Ez van. Rylander szocializálása lehet közös ügyünk - elsõsorban persze neki magának érdeke, hogy ez megtörténjen.

Mr.Grent
Kinõtted te is a 15-öst??

Mr.Grent
Ez most akkor a közúti sorompók helyett behelyezett különleges alakulat képe? 😄

BorsoFozelek
ez engem is érdekelne

BorsoFozelek
88

BorsoFozelek
te meg már tényleg kicsit meghuzhatnád magad es ne legyel agressziv 1bõl

Rylander
olyan névvel jáccok Én ahogy akarok.. megmondtam neked.. én gépem én netem én cd-ém midnen az enyém és te ne szolj bele.......a Szerverre te is ug ymész ahogy akarsz!!! Beleszoltam? NEM! te beleszoltál? Igen.. és mirét?

Mr.Grent
Hé kispados, mennyiért tudsz 17" Flatront????

Rylander
mi a bajod? örülsz hogy most nem tudok jáccani he?

boltboy
Ezzel tema reszemrol lezarva, es mindenkitol elnezest kerek akit megbantottam, vagy ingerultebben valaszoltam, nekem csak RY-el van bajom, veletek nincs.

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

boltboy
Na nem olvasom tovabb a RY-el kapcsolatos beirasokat mert semmi ertelme.

OBI !!!!!

Kertem valakit is toletek hogy Bannonlja ? Egyaltalan szoltam valakinek is az esetrol ?

Kaszi !
Teged kertelek hogy beleszolj ?
Az elozo balhet is en inditottam el ?
Talan hogy ha 3 ember allitasaval szemben 1500 azt mondja hogy hulye, lehet hogy nem az 1500 a hulye.
De en leszarom, en mondtam amit megmondtam...nem kerem hogy bannoljak, ugy is keveset fog tudni jatszani. Majd ha bocsanatot ker
MINDENKITOL
akkor beszelhetunk, de ugy erzem ezzel a velemennyel nem vagyok egyedul.

Csak a campereknek jok a regi mapok, mert ok meg sose lattak a teljes palyat, igy nekik minden map nyujt valami ujat :D

BorsoFozelek
nem haragszom 😊
muszály beleszolnom mert végülis csak a klántársam, ha 'kicsit' idiota is. a balhenak vege ugyhagy nem kezdem el elöröl. én már egy jo ideje mutézom a ventrilon a cyrust,ryl,meg a skipert...stb és cset nélkül játszom. tégy te is igy és meglátod hogy senki nem idegesit, és csak a játékkal fogsz foglalkozni.

Pano
Az is lehet, hogy csak védelmi nyelvreflex volt

DayWalker
mi ez, lámpa? 😄

boltboy
Idezlek Kaszi : "ha hozzám is ugy álnna mindenki hogy, - jobb ha te kussolsz kis fasz, te egy kis hülyegyerek vagy"

Ezek szerint azert csak beszologat embereknek, csak valamiert kialakult a velemenye mindenkinek rola hogy kis hulyegyerek . Miert ? Mert mindenkinek csak kedves mondatokat mondott ugye ? de ennek ellenere megutalta mindenki (kiveve ti). Erdekes mod eddig miert nem utaltunk meg senkit ?

boltboy
Ne haragudj de erre reagalnom kell : Mi a faszt szolsz bele ? Egyebkent meg hogy unalmas es szanalmas ember ? Te onna hogy allapitod meg ? Es egyebkent en mondtam rad 1 rossz szot is ? Nekem masokkal semmi bajom, es ugy veszem eszre masnak sincs velem, erre jossz te....bantottalak ?

csabawarchief
100

csabawarchief

csabawarchief
102

Taptarap
te ki vagy??

Taptarap
104