Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Tizenhat PC-s játék - HalfLife, Medal of Honor, Unreal Tournament, Unreal Tournament 2003, Unreal Tournament 2004, Battlefield 1942, Soldier of Fortune II, Warcraft 3, Halo, Return To Castle Wolfenstein, Quake III, Tom Clancy’s Rainbow Six, Tom Clancy’s Ghost Recon, Vietcong, Call of Duty, Planetside - rajongóinak szeretne segítséget nyújtani a megfelelõ társak, pontosabban klánok megleléséhez a Thunderbolt Network szolgáltatása, mely a Clan Recruiter elnevezésû honlapon áll majd a felhasználók rendelkezésére márciustól. Mivel egyre többen vetik bele magukat a különféle játékok online változataiba, így igazán szükséges volt egy hasonló oldalra, mely megkíméli a játékosokat a levelezgetéstõl, chatelgetéstõl, és fan-siteok ezreinek átböngészésétõl. A fent felsorolt lista az idõk során folyamatosan bõvül majd, és késõbb nemcsak PC-s játékosok találhatnak klánokat játékukhoz.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

vizsgapánik PÓÓÓWAAAAA

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Megyek suliba én is, sziasztok
és most két kézzel:

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

szal menni kell (dunaújváros rula)

Az a baszott féreg... Kh@oSz
a matekra szarok meg a többire is
má igy is idegroncs vagyok😄
nah jónyóc bár nincs több barom itt szal feles😄
Az a baszott féreg... Kh@oSz
P E R S Z E H O G Y N E ! ! ! ! ! ! !

Kojiro ergo sum.
yo niggaz!