Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
SP1 - Tartalmaz egy rakat hibajavítást, biztonsági javítást stb, egy szó mint száz: stabilabbá teszi a wint

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
vki elárulja SP1 mire jó? én ujabban nem szoktam feltenni és semmivel nem rosszabb igy sem az XP magában.

[DCF]SkipeR
Nuh, Win-XP HUN -SP1 integrated install is being. csõ

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Sáska

[DCF]SkipeR
Én is

ev1l FlOwEr
Csatlakozom.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Gugger
durva módszer, de nehogymár elfogadjunk ilyen indokot, hogy csak kipróbáltam! Basszameg, ha ezt lehet akkor én is felrakok valami okosságot és úgy játszom, aztán ha bukta van majd kidumálom! VIZESNYÓCAS!

csabawarchief
én nem szólok semmit a témában ...

Gugger
igaz ami igaz, akire a legkisebb gynu vetül azt szerintem bannolni kell, és nem lehet kivételt tenni, mert akkor lesz aztán csak sok csíter !!!

Tibre
én azt mondom banoljuk mind.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

csabawarchief
azé!

Grave Digger
MIEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZ????

FORZA McLAREN, BMW😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger

Sáska
Egyébként meg hajrá Ferrari

csabawarchief
egyébként hajrá McLaren & BMW

csabawarchief
PFFFF 😄DDD

Grave Digger
lol gyerekek, láttátok már az új minardit?

Shogun
de az elsönek az eredményét biztos hogy jól írja

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Shogun
oks értem

Grave Digger
VALAKI HELP ME

Grave Digger
pedig 32bites színmélység, 1024x768 fov, minden más alap, nme lebutított grafika és nem tom felrakni a 153-at😞(((

oks skacok, vili a téma 😉

Grave Digger
szart sem ér ez a stalker benchmark😞(

LSC
Az tény hogy jobban látható.

LSC
Mármint neten idegen szerveren, mert azok játékát sincs jogod elbaszni.

Pano
Pl nekem is küldeni akartak át wallhacket stb, hogy töltsem be localba és nézzem meg vele a demo-t, így könnyen látható, hogy a gyerek télleg wallhackelt-e. Én meg nem voltam és nemis vagyok hajlandó biteket pazarolni rá, sõt egyáltalán megtûrni a gépemen.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Miért kell az aimbotot próbálgatni? Van annyi demo hogy meglehessen nézni. Kapja be minden csaló, aki csak "próbálgatja" az is.

GSXR
Látom kicsik mélyenszántó voltam neked ezért megpróbálok egyszerûen fogalmazni lépérõl-lépésre hogy Te is megértsd
Harczos:ha azér próbálod lanban h kibasz-e vagy sem, akkor az gáz (részben).
GsxR: Nem azért próbálja ki valaki hogy kibasz-e vagy sem hanem mert maga a mûködése érdekeli esetleg

Harczos:mert mér érdekelne h kibasz-e, tán mer használni akarod?
GsxR: Engem nemérdekel hogy kibasz-e mert nemhasználok ilyet. Anno mikor megjelent az eslõ csít megnéztem hogy müködik.(Saját szerveren nem az OBI-n) Azóta nem is láttam ilyet mert a lényeg ugyanaz maradt szerintem

Harczos:aimbotot meg hogy próbálnád ki? 😉
GsxR: szólsz mondjuk a looser haverodnak és connectel az ip-re Wow ugye.

Hamár így témánál vagyunk azthiszem bejelenthetem hogy a *GBS* aktív tagjai a héten megvették az eredeti sof2-õt.
Ebbõl gondolom egyértelmû hogy a valid cd kulcsokat nem itt fogjuk használni ahol az ember már az anyjában sem bízhat
Szóval a CB-n találkozunk azzal akinek van ....

Grave Digger
OFF:

nahh valaki mondja már meg nekem, ha lefuttatom a stalker benchmarkot úgy, hogy nem vagyok fenn a neten (adsl), akkor miért kapok 153 pontot? Ha a neten vok, akkor meg csak 122.
Miéért?

ON:

Cheater téma: én beismerem bizony próbáltam ki én is cheateket, igaz én bûnmegelõzési céllal, és egybõl továbbküldtem OBI-nak, mert õk ismerik a pb-s arcokat és leadták nekik a drótot a csítekrõl. Igaz én OBI szerveren a büdös életbe nem csíteltem, és nem is fogok. de már sehol sem, mert az én általam próbált/leleplezett csíteket már mind ismeri a pb😄D nyihahahahahaaaa😄DD

LSC
Megsúgom hogy van és soha nem "próbáltam" neten. Errõl ennyit.

Pano
ha nem engedélyezed a pb-t mikor indítod a localt akkor érthetõen nem

[DCF]SkipeR
Õ is csak kipróbálta

ha azér próbálod lanban h kibasz-e vagy sem, akkor az gáz (részben). mert mér érdekelne h kibasz-e, tán mer használni akarod? aimbotot meg hogy próbálnád ki? 😉

Mr. Fulop
Te ezt honnan tudod?

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

GSXR
Más dolog használni és kipróbálni!!!

GSXR
Ha indítsz a játékon belül szervert és engedéyezed a PB-t akkor ugyan nemtud kidobni mivel te vagy a server futtatója de konzolban kiírja ha a PB-nek valami gondja van veled.
Tehát megtudod hogy tudnál-e csalni vele.
Viszont ha ezt megteszed és használod akkor úgyis lebuksz elõbb-utóbb mint minden csíter mert a PB ismeretlen idõnként frissül. Szvsz azlenne a legnagyobb szívás ha mondjuk 1 war alatt baszna ki aimbot miatt....
Szóval ne csíteljetek ök

no megin csíterezés a téma...
ha jól emléxem néhány nagyobb klánbéli emberke bevallotta h kipróbált 1-2 csítet. nos akkor kérdem én, nekik mér hiszünk ezek után is? mér csak a 'kisebb' van basztatva ugyanaz miatt?

Shogun
hát más formában de már ö is kipróbálta😊

de sztem már ugy van vele hogy kár volt
kapott érte pár cinket😊

Mr. Fulop
Na a zabot is lehet hegyezni...

Mért? mért? mért?

Kiprobáltam és ennyi.

Ha neked is lett volna te is megteted volna...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Shogun
ha ugy csinqlja akkor nem cseszi ki a pb😄

ahogy olvastam nem arról akart meggyözödni hogy jó e hanem hogy kirakja e a pb

lanban kirakja a ha csitel

Shogun
formázok ugyis mert opcsere lesz😊

LSC
Tojás. Ugyanez a szitu volt a Batmen-el is. Csak egy kérdés. Ha mûködött volna? Még egy? Mér nem a saját gépeden nézed meg local-ban?

Shogun
akkor ugrott be az ablka miközben sgbe irtam😄

Mr. Fulop
Na hele!

Látom igen gondolkodtok mi is ez...
Nos kaptam egy oldalt ahol multi hack letõlthetõ...
Fogtam és kiprobáltam de nem az OBI-n hanem valami másik serveren.
Amint látjátok a Pb észrevete tehát nem lehet használni.

Nem használok cheatot akit lelövök azt saját tudásom és szerencsém hozza össze.

Amugy ha csitelnék nem játszanák igy...
Napi pár órát nyomom a sof2 és nem történt nálam látványos javulás...

Grave Digger
joás😄DD letöltõ😄DD

csabawarchief
ott töltöd az idõd?

Grave Digger
hát nem tom, én azóta irtózom a hackelt driverektõl, marad az ATI eltöltõköztpont😄 Catalyst 3.7 powaaaa

LSC
nekem sem volt semmi az Omega driver miatt

Grave Digger
hihi😄DD

csabawarchief
pfff