Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

FORZA McLAREN, BMW😄DDD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Harczos:ha azér próbálod lanban h kibasz-e vagy sem, akkor az gáz (részben).
GsxR: Nem azért próbálja ki valaki hogy kibasz-e vagy sem hanem mert maga a mûködése érdekeli esetleg
Harczos:mert mér érdekelne h kibasz-e, tán mer használni akarod?
GsxR: Engem nemérdekel hogy kibasz-e mert nemhasználok ilyet. Anno mikor megjelent az eslõ csít megnéztem hogy müködik.(Saját szerveren nem az OBI-n) Azóta nem is láttam ilyet mert a lényeg ugyanaz maradt szerintem
Harczos:aimbotot meg hogy próbálnád ki? 😉
GsxR: szólsz mondjuk a looser haverodnak és connectel az ip-re Wow ugye.
Hamár így témánál vagyunk azthiszem bejelenthetem hogy a *GBS* aktív tagjai a héten megvették az eredeti sof2-õt.
Ebbõl gondolom egyértelmû hogy a valid cd kulcsokat nem itt fogjuk használni ahol az ember már az anyjában sem bízhat
Szóval a CB-n találkozunk azzal akinek van ....
nahh valaki mondja már meg nekem, ha lefuttatom a stalker benchmarkot úgy, hogy nem vagyok fenn a neten (adsl), akkor miért kapok 153 pontot? Ha a neten vok, akkor meg csak 122.
Miéért?
ON:
Cheater téma: én beismerem bizony próbáltam ki én is cheateket, igaz én bûnmegelõzési céllal, és egybõl továbbküldtem OBI-nak, mert õk ismerik a pb-s arcokat és leadták nekik a drótot a csítekrõl. Igaz én OBI szerveren a büdös életbe nem csíteltem, és nem is fogok. de már sehol sem, mert az én általam próbált/leleplezett csíteket már mind ismeri a pb😄D nyihahahahahaaaa😄DD

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Tehát megtudod hogy tudnál-e csalni vele.
Viszont ha ezt megteszed és használod akkor úgyis lebuksz elõbb-utóbb mint minden csíter mert a PB ismeretlen idõnként frissül. Szvsz azlenne a legnagyobb szívás ha mondjuk 1 war alatt baszna ki aimbot miatt....
Szóval ne csíteljetek
ök

ha jól emléxem néhány nagyobb klánbéli emberke bevallotta h kipróbált 1-2 csítet. nos akkor kérdem én, nekik mér hiszünk ezek után is? mér csak a 'kisebb' van basztatva ugyanaz miatt?
de sztem már ugy van vele hogy kár volt
kapott érte pár cinket😊
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Mért? mért? mért?
Kiprobáltam és ennyi.
Ha neked is lett volna te is megteted volna...
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
ahogy olvastam nem arról akart meggyözödni hogy jó e hanem hogy kirakja e a pb
lanban kirakja a ha csitel

Az a baszott féreg... Kh@oSz
Látom igen gondolkodtok mi is ez...
Nos kaptam egy oldalt ahol multi hack letõlthetõ...
Fogtam és kiprobáltam de nem az OBI-n hanem valami másik serveren.
Amint látjátok a Pb észrevete tehát nem lehet használni.
Nem használok cheatot akit lelövök azt saját tudásom és szerencsém hozza össze.
Amugy ha csitelnék nem játszanák igy...
Napi pár órát nyomom a sof2 és nem történt nálam látványos javulás...