Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
multiplayercheats
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
tipp: fáradtan ne kezdjetek bonyolult dolgokba
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Itt a nevük a csítlistán😄DDD
AlphaBravo
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
.

Szerintem normalra menjetek. De elösszõr verjétek el a Team 2004 csapatot. Sok sikert.
https://grentmedia.hu
A Fülöprõl kb. 2 hete tudom hogy van ilyen pb jelentés.
És már nemtudok mit mondani. Kinek a pártját fogjam, kinek higgyjek, kinek ne.
Utálom a csítereket. Tehát valamit kikell találni erre a dolgora.
Mert akkor mostantól így vagy úgy mindenki csíter, volt, van, lessz, jogon ítélünk?? Igen Batmen egy farokvolt. Dfs-t tegnap elküldtük a picsába, úgy hogy a fejenemált a helyén, õ mégnagyobb farok. És ez neki már a második. Annó is volt ilyen, bár akkor egy spigi-féle videodriverhack-je volt. És akkor bár nemismertem csak láttam játszani, szónélkül kiáltam mellette.
Fülöprõl nemtudok mit mondani, régóta ismerjük szerintem kiérdemelte a segberúgást, te fütyi
.
Tisztára mint az oroszoknál, mindenki mindenki ellen.
És mégvalami. Ha tényleg van olyan aki tud a pb-felé komunikálni, akkor vegyük fel a kapcsolatot vele, és ugorjunk neki egy szerveren, mindenki áljon neki bányászni és keressünk ilyen "sof2benátlátokafaloninstall.exe-t". És azt adjuk tovább neki hogy az ilyen Peramos félék végképp eltünjenek. És akkor nemcsak ugatunk hanem valamit tettünk is a dologért.
Én bennelennék egy ilyen vizsgálatba. Csak az a baj, hogy utána mindenki mondaná hogy ez így ez úgy. Tehát jelenlegi állapotban kb 10 emberben bízok meg vakon, azon kívûl senkiben nembízom, csak a saját sof2-es könyvtáramban, ahol nemtalálható ilyen dolog.
Ha valaki úgygondolja hogy szívesen feccõlne az idejébõl erre a dologra mármint a vizsgálódásra, az kérem jelezze felém. Én jelenleg ennyit fûznék hozzá a dologhoz.
Arra kérném a kedves adminokat, S@ska, Alpha,Flowa,Spigi,Penge- hogy egy este gyüljünk már össze egy szobában és vitassuk meg e témát. És persze ha ráérne az OBI-ból is valaki az jó lenne. És persze mindenki jöjjön aki hozzászeretne szólni a dologhoz. De jobb megdumálni mint itt írogatni.
A csit az csit. Ezt nemtürjük.
Részemrõl ennyi. Sorry a hosszú levélért.
Jahh és KING ARTHUR RESTAURANT POWAAAAAAAAA. Király hely.
https://grentmedia.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
GBS Cup eredményeket nem kaptam dec eleje óta! Valamelyik klánnak van valami eredménye?
ésh legalább nyugisabb vagyok

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Ezt nektek, és yó 8.

)