Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ATS: Peelova
én szívesen beülök addig a kemenesre köhöm😄

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

balcooo
grat ATS! kérdezte esel fantom, hogy ma nem sofozok e este 8fele. Montam neki huje vagy? szombaton? este?.. ki hallott még iylet

[DCF]SkipeR
heh😄DDDD

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

46.727k wohooooooooooooooooooo enyim
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de géééciiiii

balcooo
nem megyunk at kicsit a nfs forumot is szét offtopicozni? 😛

amúgy akkoriban sem voltam annyire elvetemült, hogy ilyen szar német populáris fasságot hallgassak.

balcooo
a blümchen nekem volt meg jah, de a JUHASZ monta azt mikor vissazdataa kazit hoyg "ööööb anyam rarakta a lekvaros üveget itt, pont ahol a melle van a szövegkönyben..." hapfff

jah akkor bocs😊
a blümcshen az a balcooo volt te fasz én max a sepultúra kaziborítomat élveztem össze

az andante igenis powa lett.... mellesleg hallottam valami pletykát rólad meg az gyanúsan összeragadt blümchen- kaziborítótól
[DCF]SkipeR

igazad van az Ákos Andantét amit töltöttem neked nemvállalom magamra. A maradék 50 album meg ami nem tõlem van azmeg fogadjunk: Britni szpírsz, Maraja keri, Romantik, Crisztál meg sok kiejthetetlen nevû német scheiss. Ja és ne felejtsük el Jimmy-t és Balázs Palit sem. tudom, hogy imádod õket.

[DCF]SkipeR
Vot, hogy egy héten 5× csináltam ezt meg UNstabilitás miatt (windows xp elsõ verzio , HÖH!) Maximum másfél óra az egész (kevesebb leszh). GYÓGYUJJ

Kim Basinger
Kicsit visszaolvasgattam. Kaszi, Te vagy az elso hozzaszolo kozulunk.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

DrBigSlingShot
Hû bakker teljesen szüzen kell felrakni a Sof-omat patch-ek meg miegymások, map letöltések jajajajajaj rá gondolni is rosssssssssszzzzzzzz. Vazzeg egy 7 múlva sem leszek vele kész. Esetleg valakinek egy jó 5-lete, hogyan tudom gyorsítani ezt a folyamatot????? De csak a potenciális 5 letek érdekelnek LoL.... Ha valakinek meg lenne egy cd-n esetleg az összes map és minden más azt jó már nem egy rossz megközelítés a problémám kezelésére. Nos akkor?????....

Élni vagy égni???!

[DCF]SkipeR
😄DD

7 mega nemá, túllépem a gprs limitet😊
[DCF]SkipeR
hhhhhhhhhhhhh😄DDDDDDDDDD

nézném de gprs powa😊
buticcsad le 1 megássá😄
balcooo
loálok vagytok ats, akuma 😄
Amugy amit a tibcso zenei izleserol irtal ( Német denszflor, krisztina agviléra) az total stimmel, talan most hogy orszag vilag elött megszegyenitetted leszokik eme rossz tulajdonsagairol és marad a normalis zenéknél 😄
Najo a sonnendecket illetöen enis német zene parti vagyok 😛

[DCF]SkipeR
FeLHíVoM SzíVeS figyelmeteket a #46698 és a #46701 számú hozzászólásaimra!

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool😊
Kim Basinger
Itt vagy Nark? Mar nem szerecc minket? Be sem nezel?!

kiszámolam a 63 full mp3 album közül 25 van valószínüleg tõled. szal ez nem is nagy arány😄 a sonnendeckel meg mi a bajod sztem pája szám😊
[DCF]SkipeR

Kim Basinger
jo reggelt

[DCF]SkipeR
höhö, igy már más

ööööööb😊 tisztelt ööööb hölgyeim és uraim! öööööb feketéllik a tüdõm... öööb
[DCF]SkipeR
elérhetõsége: http://skiper.srv.hu/Skiper_-_Erratic_Earth.mp3 <- ha valaki csak közvetlen URL-ba szeretné betenni a Winampba.

[DCF]SkipeR
feketéllika cigid? 😄

ez miiiiiiiiiiihicsoda? annyi metált ismerek amit tõled megismertem, ne loálkodjunk kéremszépen az, hogy a zenék fizikai forrásának jelentõs tényezõje te vagy az nem azt jelenti, hogy a szellemi forrás is te vagy. a mondandód további részével egyetértek, javarészt télleg a te cigidtõl feketéllik a cigim , de néha azér kárpótollak " I'll butt-fuck you"
[DCF]SkipeR
Sziasztok, mindenki!
Végre, sikerült befejeznem az egyik számom, amit már december 12-én elkezdtem, de abbahagytam. Akit érdekel, töltse le a lentebb található URL-ról!
A stílusa: rock

Skiper - Erratic Earth

amúgymeg kis hálátlan pöts lehetsz
"te segg"

pfffftpppfpfpfpfpfpfpf Kb annyira értessz a metálhoz, amennyit tõlem megismertél. a TE igazi szakterületed a nyálrock, krisztina agiléra, és a német gagyi popzene (ugye az a sok zonnendekk ). Úgyhogy nembeszólni nekem, mer kitépem a nyelved a fekete tüdõddel együtt. (persze az is azért olyan szép fekete mert ÉN adok neked mindíg cigit )
Méghogy nekem ilyen szövegizlésem lenne? Na ebböl is látszik mennyire ismered a Korn-t vagy egyéb más metálbandát.
A fingás részével a hozzászólásodnak egyetértek.

te kussoljál bazmeg, és TE ne mondd, hogy nem értek a zenéhez. te még fingani is korn dallamot vagy hajlandó..., és neked amibe nincsen legalább háromszor másodpercenként hogy "fuck" az nem is szöveg 😊
egyébként meg mittomén nem azt monták akkoriban hogy motherfucker, hanme a virágospólódatvigyeelakutya vagy vmi ilyesmi, tökmindegy attól még lehet 60as évekbeli a cucc
Pano
helyes 😉 Gyerünk sling, jeeee, veled vagyunk

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
jahj, ne kezdjük már megint! Szerintem ry megváltozott valamennyire, meg ez nem olyan nagy dolog, hogy egybõl elkezdjük megint fikázni. Ti is haggyátok rá az egészet, ha esetleg titek urva anyáz, küldjétek el a búsba és utána ne foglalkozzatok vele, kész.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Gugger

DrBigSlingShot
Királynak érzem magam korona nélkûl, egyébként talán javúlok. -

Élni vagy égni???!

Hali! hogy vagy?

te kussoljá, te nemértesz a zenéhez mérmondanának 60-as évekbeli szövegben mádörfákört? akkó még konzervatív pötsök vótak mind! vagy nem?

DrBigSlingShot
Hi mindenki

Élni vagy égni???!

a faszt.. az eredeti nem valami 60 as évek baddihalli sztájl cucc?
amúgy jóreggelt! megyek tanulni pówa

ja és a BHG mióta metál? pfffttpfpfpfpfpffpfppgppghppptpfffffff

Nem kioktatásként mondom Flowa, de a Coal Chamber Sway címû száma, amiben ez az ominózus szöveg elhangzik, néhány hónappal a Bloodhound Gang albumának (1996dec) (amin a Fire Wather Burn címû szám is van) megjelenése elõtt már megjelent. (Ezt az írt cdm dátumával is alá tom támasztani ) Igaz, a Coal Chamber albuma 1997 januárjában jelent meg, úgyhogy "lényegében" igen a BHG az "eredeti" elkövetõ.

[DCF]SkipeR