Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mail to: [email protected]

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

de géééciiiii

az andante igenis powa lett.... mellesleg hallottam valami pletykát rólad meg az gyanúsan összeragadt blümchen- kaziborítótól

. A maradék 50 album meg ami nem tõlem van azmeg fogadjunk: Britni szpírsz, Maraja keri, Romantik, Crisztál meg sok kiejthetetlen nevû német scheiss. Ja és ne felejtsük el Jimmy-t és Balázs Palit sem. tudom, hogy imádod õket.

, HÖH!) Maximum másfél óra az egész (kevesebb leszh). GYÓGYUJJ\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Élni vagy égni???!
buticcsad le 1 megássá😄
Amugy amit a tibcso zenei izleserol irtal ( Német denszflor, krisztina agviléra) az total stimmel, talan most hogy orszag vilag elött megszegyenitetted leszokik eme rossz tulajdonsagairol és marad a normalis zenéknél 😄
Najo a sonnendecket illetöen enis német zene parti vagyok 😛
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

az, hogy a zenék fizikai forrásának jelentõs tényezõje te vagy az nem azt jelenti, hogy a szellemi forrás is te vagy.
a mondandód további részével egyetértek, javarészt télleg a te cigidtõl feketéllik a cigim
, de néha azér kárpótollak
" I'll butt-fuck you"
Végre, sikerült befejeznem az egyik számom, amit már december 12-én elkezdtem, de abbahagytam. Akit érdekel, töltse le a lentebb található URL-ról!
A stílusa: rock
Skiper - Erratic Earth

"te segg"

a TE igazi szakterületed a nyálrock, krisztina agiléra, és a német gagyi popzene (ugye az a sok zonnendekk
). Úgyhogy nembeszólni nekem, mer kitépem a nyelved a fekete tüdõddel együtt. (persze az is azért olyan szép fekete mert ÉN adok neked mindíg cigit 
)
Méghogy nekem ilyen szövegizlésem lenne? Na ebböl is látszik mennyire ismered a Korn-t vagy egyéb más metálbandát.

A fingás részével a hozzászólásodnak egyetértek.

, és neked amibe nincsen legalább háromszor másodpercenként hogy "fuck" az nem is szöveg 😊
egyébként meg mittomén nem azt monták akkoriban hogy motherfucker, hanme a virágospólódatvigyeelakutya vagy vmi ilyesmi, tökmindegy attól még lehet 60as évekbeli a cucc

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

mérmondanának 60-as évekbeli szövegben mádörfákört? akkó még konzervatív pötsök vótak mind! 
vagy nem? 
megyek tanulni pówa 

) Igaz, a Coal Chamber albuma 1997 januárjában jelent meg, úgyhogy "lényegében" igen a BHG az "eredeti" elkövetõ.