Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a monitorom vmi. yakumo márka, csak 1 kicsit barnulok elötte. 😄D
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Pedig ugy van beállítva, hogy 115. ????? Mit lehet ilyenkor tenni? Nem vagyok vmi nagy számítógép guru.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
a jordan backside v2 sokkal kidolgozottabb azt akarom a helyére 😊
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
ezeket csak ctfre gondoltam
Te olyan ritkán játszol, hogy multkor az egyik chc-s Jules vagy a Fish licker ezt kérdezte: Nano=pacMAN?

Jaj! Nagyon bocs de fogalmam sem volt mirõl megy a szavazás! De mivel, most már van némi sejtésem akkor legyen F1 ismétlem EFF EGGGGGY. Bocs még 1x.
Azért elég sokat nyomtuk mi a serveren csak nekem érkezett a virus aztán 4 hónap szünet.
Ugyanakkkkkor most is mennék fel de sajnos senki nem képes nekem felírni a mapokat egy szaros cd-re. És sajnos a tvnetworkom meg alkalmatlan letölteni olyan shitttté vált.
Na mindegy sz-tem régebben valamivel nagyobb volt itt az összeatartás. Lásd SWAT ALPHANAK MÜCHENBÕL szereztem be egy játékot. Most pedig azt látom, igen csak meg az egymás mamájának a becézgetése ha errõl van szó.......
Azért elég sokat nyomtuk mi a serveren csak nekem érkezett a virus aztán 4 hónap szünet.
Ugyanakkkkkor most is mennék fel de sajnos senki nem képes nekem felírni a mapokat egy szaros cd-re. És sajnos a tvnetworkom meg alkalmatlan letölteni olyan shitttté vált.
Na mindegy sz-tem régebben valamivel nagyobb volt itt az összeatartás. Lásd SWAT ALPHANAK MÜCHENBÕL szereztem be egy játékot. Most pedig azt látom, igen csak meg az egymás mamájának a becézgetése ha errõl van szó.......
Élni vagy égni???!
Én nekem is lennének ötleteim hogy ki legyen admin, de én magamat jelöltem, lévén hogy felismertem hogy egyáltalán adminra szükség van. Szvsz összesiteni is lehet hogy ki lenne egyáltalán és azok közül választani.
Nano: Samsung ML-1200 vagy 1210 valamelyik év legjobb lézernyomtatója lett, 60 ezer éppen, és ajándékpatront adnak asszem, ~1200 oldalt nyomtattunk mire kifogyott, sztem jó vétel
kicsit elmerülhetünk a vélemények és álláspontok értelmezésében, természetesen nem vita jeleggel, legalább halad a fórum
pl. DrBingSlingShot véleményed érdekelne ugyanis sztem nem sokat játszottuk a serveren együtt, ezek mellett te egy erõteljes f2-t nyomtál ha jól emléxem
nyugondtan mindneki irja be hogy miért nem, elfogadom a véleményét, maximum ha nem jól tudsz valamit, akkor megprobálom az igazat megmagyarázni
igen, a lényeget megértettem... csak nem látok át a fekete szúnyoghálón, ezért kértelek rá hogy világosits fel... ha nem admin nem is leszek, azért csak jó lenne ezeket tudni
OFF:
Mitõl fagy ki a sof2, úgy, hogy minden meghal, kép is megáll, hang nem akad be, the help is only reset 😞 ?
Mitõl fagy ki a sof2, úgy, hogy minden meghal, kép is megáll, hang nem akad be, the help is only reset 😞 ?
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Amúgy, ha tényleg lesz új admin, akkor én ezek közül választanék szívesen az:
SWAT-ból: Zulu
Ti.E-bõl: harczos
PosSe-ból: ZBF
GBS-bõl: Gugger
Õk mind régóta játszanak, és szerintem alkalmasak arra, hogy adminok legyenek.

SWAT-ból: Zulu
Ti.E-bõl: harczos
PosSe-ból: ZBF
GBS-bõl: Gugger
Õk mind régóta játszanak, és szerintem alkalmasak arra, hogy adminok legyenek.

Az az, ahol középen a híd van, meg a piros respawnnál egy templom? Ha igen, akkor azt ki ne vegyünk!!!
Ha lehetséges akkor Valaki segítene nekem abban, hogy ki írja cd-re a base-ban található mapokat? Mert én 100 év múlva sem fogom tudni letölteni. Ez a jóravaló tvnetworkosok ugy ki b.....tak velem mint állat. Néha már 28.000 b/s ist elér a rendszer.
Élni vagy égni???!
Látom a lényeget megértetted,erre csak no comment!
Nem akartam savazni sõt...ne haragudj már magadra!
Nem akartam savazni sõt...ne haragudj már magadra!
-FDI-Brutal-Hooligan
én ezt értem, én ezt osztom, gyakorlatilag a bizonyitott valóságtartalma a 0-val egyenlõ, de várom a többi kritikát elvtársak...
Hi all!
Az admin kérdéshez csak annyit ,hogy mindenképpen kell még admin!!Az erre legalkalmasabb egyéneket nehéz megtalálni de ha lehetne akkor olyan valaki/k/ legyen akinek a tevékenysége nem abbol áll csak ,hogy mutéz /jo ez is kell beismerem/, hanem igenis rendet próbál tartani.Gondolok itt az aktivabb "cheaterek kiszûrése" ill. a csapategyenlõségre!
Megmondom az õszintét nekem sincs a Csabával semmi bajom //sõt élõ példája annak, hogy kell "pötsbõl😊" normális játékossá válni nem ugy mint Rylander barátunk aki persze ha nincs fent olyan aki régi játékosnak számit vagy admin akkor továbbra is csinálja a gyökérségeit//,de a Csabi szerintem még nem elég érett ehhez! ufffff
Az admin kérdéshez csak annyit ,hogy mindenképpen kell még admin!!Az erre legalkalmasabb egyéneket nehéz megtalálni de ha lehetne akkor olyan valaki/k/ legyen akinek a tevékenysége nem abbol áll csak ,hogy mutéz /jo ez is kell beismerem/, hanem igenis rendet próbál tartani.Gondolok itt az aktivabb "cheaterek kiszûrése" ill. a csapategyenlõségre!
Megmondom az õszintét nekem sincs a Csabával semmi bajom //sõt élõ példája annak, hogy kell "pötsbõl😊" normális játékossá válni nem ugy mint Rylander barátunk aki persze ha nincs fent olyan aki régi játékosnak számit vagy admin akkor továbbra is csinálja a gyökérségeit//,de a Csabi szerintem még nem elég érett ehhez! ufffff
-FDI-Brutal-Hooligan
NAH ÉN KIPRÓBÁLTAM A MAPOKAT:
Ami nem kell😛laypen,The evil mansion, Roberry,jordan backside,mansion attack
szerintem már a mikulás mod sem kellene 😊
ezek a mapok viszont mehetnek ezerrel:Aka Alora,jortown5(jordan rooftops)ez nem volt a csomagban,shop69,jordan backside v2,dust3,sonora,train market,Siege turkish assoult, Mediterran town,kamchatka train depot,Harbour assoult thx
Ami nem kell😛laypen,The evil mansion, Roberry,jordan backside,mansion attack
szerintem már a mikulás mod sem kellene 😊
ezek a mapok viszont mehetnek ezerrel:Aka Alora,jortown5(jordan rooftops)ez nem volt a csomagban,shop69,jordan backside v2,dust3,sonora,train market,Siege turkish assoult, Mediterran town,kamchatka train depot,Harbour assoult thx
gamehack miatt kibaszott a pb????????
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Felõlem jöhetnek, mert legalább lesz valami úúj. Azt hogy mennyire jatszahato, azt ugyis csak akkor tudjuk meg, ha benne lesz a cycle-ben.
akkor sem értem, te hogy lehettél...
😄DDDD
😄DDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT