Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
anyazni meg nem szep dolog, foleg KIABALVA
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

https://grentmedia.hu

De változtatni azért lehet dolgokon.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Élni vagy égni???!
Jócccccccakát mindenkinek vagy (csö)vázashátizsák, (csá)kány, (csók)kás, esetleg yo8 na meg sok ilyesmi.
Élni vagy égni???!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*Posse*T.W.D*
Élni vagy égni???!
na mind1 természetesen ezt nem komolyan gondoltam.
néha amugy már én érzem kellemetlennek azt hogy sirunk obi legyen uj map, obi legyen stat obi legyen ez meg az, utána meg sirunk obi mégse kell ez mégse kell az ez igy szar....
statrol még annyit hogy kire igy kire ugy hat, engem pl megfontoltabb ésszerûbb játékra ösztönöz szal stat powaaa!
a másik emg johogynem mindent ki akarunk már vetetni amitõl nem szertünk meghalni. szerintem vegyünk ki minden fegyvert mert az noob és álljunk ki pusztakézzel😞)
*Posse*T.W.D*
ez jó mint a ventrin minden clannak saját szervert

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
*Posse*T.W.D*
Mielött félreértenéd nem akarlak én lámának beállítani vagy megsérteni stb, eszemben sincs.
Élni vagy égni???!
Es ha ugy tudnek loni mint egyesek, akkor most en is anyaznek. En masfel eve soffozok rendszeresen es ennel jobb mar nem leszek.
De tudjatok mit? Ha vegre bejuttok az amugy fullos serverre, nezzetek be minden doboz moge hatha ott lapul az a csunya KIM

Én aztmondom a stat maradjon. De kell egy vegyes port ctf-inf. Bár szerintem ezen a CTF-nél dugig infen meg senki sem lessz. De kell az biztos. Az m203-at a ctf-rõl ki kellene venni, vagy helyette füst legyen(ez egyébként elég jó ötletnek tûnik. Mindegy de ne alma.) A cs-s hangverés meg szerintem nemmenne. Mert oda-vissza cikázva 2 doboz közt simán elkempelnek. De a puding próbája az evés a hangjelzést már láttuk a ICS-ben szerintem ide is lehetne ilyet fabrikálni.
Uff én is beszóltam

Kibaszott idegesito ha harc nelkul teritik le az embert. Foleg ha epp a zaszloval szalad hazafele. Szoval megertem a fajdalmatokat. Sajnalom. De nincs annal jobb mikor megkuzdunk egy folyosoert, bejaratert vagy magaert a zaszloert.
Eloljaroban annyit, hogy szamomra teljesen erthetetlen szinten uzitek a jatekot. 1000 meterrol egy, max. ket lovessel terititek le az ellenfeleket. Nekem azert annal tobb eszem van, hogy kialljak egy Amadeus vagy Peramos tudasu jatekos ellen, szemtol szembe. Minek is tennem, Ti jol lottok En meg okosabb vagyok😊 Tulajdonkeppen most a jol lovo jatekosok (meg egy ket ertelmi fogyatekos) SIRNAK ha hatba lovik oket mikozben gyanutlanul(!?) rohannak a zaszloert. Honnan a faszombol szeditek azt, hogy a CTF arrol szol hogy mindenki utemesen es eccerre fut a zaszloert? Akarhogyis de a jatek az elhozott zaszlokat szamolja, igy ha en nem hagyom neked hogy elvidd az mar felsiker. En pl nem is nezem a fregeket. Tok mindegy, hogy 10/20 vagy 20/10 a statom. Es nem allok le sirni a forumon hogy az "isteni" Penge, Amadeus vagy epp SilverDroid mar megint kiosztott egy headshotot nekem. A kempeles nem muveszet, hanem taktika a 70/11 statot lovo "hardcore gamerek" ellen. Tessek elviselni es nem nyavajogni allandoan.