Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Athletic  Bilbo
Nem neked szólt hanem 1 sátorozós külföldi cempelõs cigrónak. 😊))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

ev1l FlOwEr
Paulaner Brauhaus POWA !!!!!!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kim Basinger
nos: PEACE

anyazni meg nem szep dolog, foleg KIABALVA

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Mr.Grent
Mindenki aki résztvett a mai INF-es waron, annak köszi a részvételt igazán élveztük, még ha az elsõfelét el is csesztük.

https://grentmedia.hu

Athletic  Bilbo
Szerintem meg talán abban van igazad ha valaki a zászlót védi. De az, hogy befészkelje magát a spawnhely közelébe aztán ott nyirkálja ki az embereket az már elég dühítõ tud lenni. Aztán jöhetsz nekem a dumáddal, hogy olyan stattal ami nekem van ne beszéljek, csak én felvállalom ha bénább is vagyok a többieknél, legalább megpróbálok jobb lenni és gyakorolni MENET közben, nem 1 doboz mögött töltöm életem hátralévõ napjait és lesek bele a távcsõbe. Amúgy akkor nem is veled lenne gondom, mert már megszoktam, hogy te ilyen vagy és ez nem gond, csak aki nem ilyen volt a stat bevezetése elõtt, az veszi el a másik játékkedvét. 😊 csá!

lol

Athletic  Bilbo
Nem öten. Legalább nyolcan. 😊))

Athletic  Bilbo
Nah már megint 20 perce próbálok feljutni a szerverre játszani de fullon van. 😞((((

Mr.Grent
Nem de lessz rajta mondjuk olyan BANG feliratú zászló. Na mit szólsz?

Taptarap
jo8 all

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
akkor lesz az AK-n 203-as?

Mr.Grent
Én is ezen a véleményen vagyok. Nemlehet minden tökéletes.
De változtatni azért lehet dolgokon.

Pano
MSN-ed nincs?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

DrBigSlingShot
Jó kösz. Pano privibe várom a super yo 5-leteket. Egyébként nem könyveltem magam sehová. Sajnos az orvosom könyvelt el engem a játéktól. És ez véresen komoly azt állítja, hogy panic button betegségem van. Erre mondtam neki, hogy maga nem normális (más szavakkal) amire rögvest pszihologushoz kûldött én meg erre az jó édes mamájába. (talán már nem az orvosom) LoL

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
Yah az lehet, hogy a Te kezedben ott van és igen jól álcázod. De a valóságban az friss emberek csak ámulnak és bámúlnak. Na jó tovább nem evickélek-e vizeken.
Jócccccccakát mindenkinek vagy (csö)vázashátizsák, (csá)kány, (csók)kás, esetleg yo8 na meg sok ilyesmi.

Élni vagy égni???!

Pano
doki, miért ne lenne esélyed? Itt az a gond, hogy te elkönyvelted magad gyengébb játékosnak és kész. Figyeld meg, hogy ezek a "10000 méterrõl fejlövést adó" emberkék milyen technikákat alkalmaznak és gyakorod be 😉. Ha akarod elárulok neked egy-két titkot, de ha azután nem látlak jobban játszani, kibannoltatlak 😄DDD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Kaszi46
azt azert ne feledd hogy a mi esetünkben ott a nyúl kezében is ugyanaz a szuperfegyver mint a vadászéban😄

*Posse*T.W.D*

DrBigSlingShot
Semmi gáz. Egyébként számomra úgy tündöklik a dolog, hogy ez a SoF2 már nagyon stat beállítotságú lett. Na de akkor hová lesz a játék öröme? Komolyan mondom mostanság azért nem járok fel a servere mert szinte nem kikapcsolódást jelent a game hanem egy piszkos nagy hajtást. Na ez bizonyos értelembe jó mert igy a játék elég jól felnövekszik a CS mellé vagy egyébb nagyobb társaihoz. Ugyanakkor régen tök jól szórakoztam most meg ha beülök 1 menetre szinta izzzzzzadtan állok fel a székbõl, mert annyira kell figyelni. És egy másik dolog, hogy már valóban irtózatosan profik vannak "10000 méterrõl fejlövés és hasonló társai" na viszont ezek a feelingek tömkreteszik az én játék élvezetemet mert kicsit úgy érzem, hogy nagyon nem 2 esélyes a dolog olyan ez mikor a vadász a super mega távcsöves laser vezérelt extra expansive lövedékével fejbe lövi a nyulat. Szerintetek van a nyúlnak valami esélye?

Élni vagy égni???!

Kaszi46
hát de most nem? ugyse lesz olyan hogy mindenkinek tetszen.
na mind1 természetesen ezt nem komolyan gondoltam.
néha amugy már én érzem kellemetlennek azt hogy sirunk obi legyen uj map, obi legyen stat obi legyen ez meg az, utána meg sirunk obi mégse kell ez mégse kell az ez igy szar....
statrol még annyit hogy kire igy kire ugy hat, engem pl megfontoltabb ésszerûbb játékra ösztönöz szal stat powaaa!
a másik emg johogynem mindent ki akarunk már vetetni amitõl nem szertünk meghalni. szerintem vegyünk ki minden fegyvert mert az noob és álljunk ki pusztakézzel😞)

*Posse*T.W.D*

Taptarap
ez jó mint a ventrin minden clannak saját szervert

Kaszi46
olvasva a mai termést szerintem mindenkinek legyen a szája izlése szerinti saját portja és akkor majd oda jár játszani. remélem világos mire akarok ezzel utalni😊

*Posse*T.W.D*

Grave Digger
Kim mikó megyünk el sörözni vagy valami?😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
Én is m4-en "nõttem fel anno" és alma nélkül, nah ezt add össze doki ;D. Nem azt mondom, hogy nem használtam, de csak nagyon ritkán és távolról. M4 -lehet vele lõni, bizonyos elemekben jobb mint az AK, gyerünk tanulgatni jobban lõni 😉

Mielött félreértenéd nem akarlak én lámának beállítani vagy megsérteni stb, eszemben sincs.

Pano
az karaj 😊

Kim Basinger
Szerintem allitott valaki az M203 hatosugaran es/vagy sebzesen mert ha nem talalod telibe vele az ellent akor lofaszt sem er.

DrBigSlingShot
m203? Vazzeg én azt is mondhatám, hogy azzal a q..va m4-el nõttem fel nekem az a fegyverem és kész azt szeretem. Szerintem ezt így kell elfogadni mert van és ha van akkor lehet használni.

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
csatlakozom a leírtakhoz ja ja ez igy igaz

Élni vagy égni???!

Kim Basinger
Az ha valakit megbelyegeznek annak oka van. En nem vagyok jo vadasz ezert probalok taktikusan jatszani. Az hogy nem valtogatom a helyem annak csak egy ok van: szeretem a szemelyes parharcokat. Mikor ugyanazzal ugyanott ujra meg lehet kuzdeni, pl HK2 warehause, vagy COL1 tunnel.

Es ha ugy tudnek loni mint egyesek, akkor most en is anyaznek. En masfel eve soffozok rendszeresen es ennel jobb mar nem leszek.

De tudjatok mit? Ha vegre bejuttok az amugy fullos serverre, nezzetek be minden doboz moge hatha ott lapul az a csunya KIM

Pano
😄

Sáska
tényleg

LSC
ehe télleg.

Sáska
Tulajdonképpen igazad van. De a kempelést is lehet nagyon ügyesen csinálni, és akkor már nem is nevezném kempelésnek. De a legtöbb ember nem azt csinálja. Sõt, senki. Te pl. egy csomoszor ugyanott kempelsz. Ha mondjuk váltogatnád a helyed, lehetnél sokkal ártányabb is, és nem is lennél "kempernek bélyegezve".

Sáska
helyen

LSC
melóhejen vagyok.

Mr.Grent
Ha kell tudunk segíteni. Mi is futtatunk funból néha néha szervert. Irj privátba, vagy mailbe, vagy a szerveren találkozunk.

Mr.Grent
Ez mind szép és jó öreg KIM barátom, csakhogy a 10 fõbõl még 5-en ezt csinálják. Az már gáz.

Én aztmondom a stat maradjon. De kell egy vegyes port ctf-inf. Bár szerintem ezen a CTF-nél dugig infen meg senki sem lessz. De kell az biztos. Az m203-at a ctf-rõl ki kellene venni, vagy helyette füst legyen(ez egyébként elég jó ötletnek tûnik. Mindegy de ne alma.) A cs-s hangverés meg szerintem nemmenne. Mert oda-vissza cikázva 2 doboz közt simán elkempelnek. De a puding próbája az evés a hangjelzést már láttuk a ICS-ben szerintem ide is lehetne ilyet fabrikálni.

Uff én is beszóltam

Kim Basinger
Amiben viszont teljesen igazatok van:

Kibaszott idegesito ha harc nelkul teritik le az embert. Foleg ha epp a zaszloval szalad hazafele. Szoval megertem a fajdalmatokat. Sajnalom. De nincs annal jobb mikor megkuzdunk egy folyosoert, bejaratert vagy magaert a zaszloert.

csabawarchief
gyere kukifejre padre 😄

LSC
szeva hogysmint?

Kim Basinger
oppsz... ezt nem Amadeusnak szantam, sorry

Kim Basinger
Nos, van velemenyem es mert felhoztatok a nevem , igy azt meg is osztom veletek.

Eloljaroban annyit, hogy szamomra teljesen erthetetlen szinten uzitek a jatekot. 1000 meterrol egy, max. ket lovessel terititek le az ellenfeleket. Nekem azert annal tobb eszem van, hogy kialljak egy Amadeus vagy Peramos tudasu jatekos ellen, szemtol szembe. Minek is tennem, Ti jol lottok En meg okosabb vagyok😊 Tulajdonkeppen most a jol lovo jatekosok (meg egy ket ertelmi fogyatekos) SIRNAK ha hatba lovik oket mikozben gyanutlanul(!?) rohannak a zaszloert. Honnan a faszombol szeditek azt, hogy a CTF arrol szol hogy mindenki utemesen es eccerre fut a zaszloert? Akarhogyis de a jatek az elhozott zaszlokat szamolja, igy ha en nem hagyom neked hogy elvidd az mar felsiker. En pl nem is nezem a fregeket. Tok mindegy, hogy 10/20 vagy 20/10 a statom. Es nem allok le sirni a forumon hogy az "isteni" Penge, Amadeus vagy epp SilverDroid mar megint kiosztott egy headshotot nekem. A kempeles nem muveszet, hanem taktika a 70/11 statot lovo "hardcore gamerek" ellen. Tessek elviselni es nem nyavajogni allandoan.

DrBigSlingShot
Szevasztok....

Élni vagy égni???!

Taptarap

Taptarap
helyes észrevételde biztosan letörölte már

Taptarap
ez nagyon jó volna megalol az ötlet

Sáska
Viszont az nekem is tetszene, ha az m4-en füst lenne, nem alma....

Sáska
😄D

csabawarchief
miért nem ezek kerültek be az unios reklámainkba

Pano

GAthersw
Hehe, megelõztelek 😄DD

01110000 01110010 00110000