Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csókolom 

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
BitangPowa, azért is megkeserítem az életeteket, csak én em fogok floodolni
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ez az, ezér tnem mondom azt amit akarok. azt várom, hogy elvigyék végre
nincs semmi csak dumálunk magunk között😊) uncsi téged nem érdekel

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
na jo látom tök fölöslegesenirtam merta flood miatt senki nem fogja észrevenni😞((( majd ha elértétek bekopizom õket

*Posse*T.W.D*
értelmes hozzászólásokat vazze mert Grent kiveszi

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
ja, hogy ez még csak 49960
mindegy, ez is kerek
mindegy, ez is kerek\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajj sunyik vagytok😊)
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
a csitelésre visszatérve pedig, részemrõl a kételkedõknek annyit tudok ajánlani 2003 04 19 4:33 tól kezdve az összes játékomrol demot vett az osp automatán ez ha jol számoltam 3.5-4 giga terjedelmü a mai napig bezárólag. szoval bárki végignézheti ha van rá ideje szívesen elküldöm bármelyiket!
persze mindezt csak uyg hogy a config file omat is mellékelem, amire azert van szükség hogy valoban ugy láthassa dolgokat ahogy én. amugy sztem pengének is automatán veszi a demot az osp szoval szerintem ezt õ is fel tudja ajánlani lehet érte zaklatni!
szoval a kételkedõknek vagy magabiztosan csitet kiáltóknak most itt az alkalom lehet elemezgetni meg lebuktatni minket.
persze mindezt csak uyg hogy a config file omat is mellékelem, amire azert van szükség hogy valoban ugy láthassa dolgokat ahogy én. amugy sztem pengének is automatán veszi a demot az osp szoval szerintem ezt õ is fel tudja ajánlani lehet érte zaklatni!
szoval a kételkedõknek vagy magabiztosan csitet kiáltóknak most itt az alkalom lehet elemezgetni meg lebuktatni minket.
*Posse*T.W.D*