Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
remélem azert lanra eltoljátok a búrátokat egy kis
re.

*Posse*T.W.D*
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Köszönjük szappan!
Egy élmény volt! Egy korszak volt! Egy igazi hamisítatlan szubkúltúra volt!
Minden jót a továbbiakban!
Remélem hamarosan láthatom a buci fejeteket a Carabiner-em célkeresztjében

Kojiro ergo sum.
A szerver témában meg tényleg elindultunk valamerre hogy a Magyar scene ne maradjon minõségi SOF2 portok nélkül.... Ha meg tudunk állapodni, akkor tényleg csak egy IP változik és minden megy tovább.

10 perces havazás...
https://grentmedia.hu

10 perces havazás...
sziasztok, jó volt veletek OBI! Remélem, azért teljesen nem szakad meg a a kapcsolat. sokat tanultam tõletek és sokban segítettétek a SoF II scene-t, amiért hálásak is vagyunk, de nagyon!Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
kár érte mindenesetre...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Bejelentés
Nem szeretném túl nyálasra fogni, de lehet hogy nem mindenki gyomra igénye szerinti az alábbi iromány 😊
Mint bizonyára ti is tudjátok az OBI klán majdnem két éves, többnyire aktív SOF2-es múltra tekinthet vissza.
Mi voltunk az elsõk itthon, akik már a demó megjelenése után indítottunk dedikált szervert. Hónapokig csiszoltuk tökéletesítettük az OBI féle real damage-t, amit tudomásom szerint több tíz szerver is használ jelenleg Európa szerte. Mi indítottunk az elsõ RD bajnokságot is az EU-ban, melyre még Kanadából is neveztek. Elkötelezett anti-cheaterként elértük, hogy többnyire nyugodt biztonságban folyt a játék a szervereinken és nem fröcsögött az egész scene a cheaterezéstõl, mint pl a cs-ben.
Több hónapja viszont már egyáltalán nem SOF-olunk, szabadidõnkben a COD-ot nyomjuk. Nincs már elég szabad, ingyenes erõforrásunk a SOF portok fenntartásához, ezért ezeket 1 hét múlva lelõjük.
Elkeseredésre viszont semmi ok. Elõrehaladott tárgyalásokat folytatunk annak érdekében, hogy 1 hét múlva csak egy IP-t kelljen átírnotok és változatlan formában(beállítások, elérhetõség, bannlog, adminok, RD, stb) élhessenek tovább ezek a portok, a szokott OBI minõségben, de már csak részben a nevünk alatt…
Ha pontot lehet tenni egyáltalán az OBI SOF2-es pályafutása végére, akkor ez az a pillanat.
Köszönjük nektek az együtt ölt fregeket! Azért hallotok még rólunk
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ez az új bannolási rendszer automatikus, függetlenül mûködik az adminoktól. Tehát ha valaki bebukik, akkor nem csak az adott serveren lesz nyoma, hanem a PB. master serverén is készül róla feljegyzés, s innentõl az összes pb-s serveren hello...
Egyelõre a global ban még csak azokra a csítekre vonatkozik, melyek magát a pb-t akarják megkerülni, de várható a további fejlesztés.
Pedig Baro papa sem tûnt csíternek, max. nem mozgott sokat. :-)
Biztos olyan CD-kulccsal próbálkozott, ami ki van tiltva. (Vagy ha egész véletlenül eredetije van, akkor egy csíter sikeresen elhasználta azt a kulcsot.)
01110000 01110010 00110000
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Amelyik 1 sornál hosszabb abba beleolvasok.