Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dud [OBI]
LAN -on ha lesz ott leszünk. Legalábbis én biztossssss! 😊

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Kaszi46
akkor én is csatlakoznék: Köszönjük obi az eddigi részvételt és támogatást a magam és klánom nevében gl&hf volt ez a kb2 év.
remélem azert lanra eltoljátok a búrátokat egy kis re.

*Posse*T.W.D*

Grave Digger
Az meg ki a faszt érdekel?😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Devo
Jaj az 50500 az enyém volt 😊))....

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Grave Digger
És nem azért mondtam, amit mondtam, mert nem bízom bennetek, csak én már sok olyan dolgot láttam befuccsolni, amihez már csak egy az utolsó pont kellett volna😄DD

Grave Digger
Áhhh, szóval erre ment ki az egész? Fogadjunk amikor be llett kacsolva a cd-kulcs ellenõrzés, és mindenki rohant játékokat venni, az a pénzi is hozzátok ment😄DDDD

Devo
Hele!! Mit temettek? Az OBI-s fiuk Dud, Pilu, Rambo és a többiek nem halnak meg!!!! 😊 No meg itt marad egy csomó lelkes magyar játékos és néhány kisebb magyar server is megyeget, pl. TiE és a Deadfactory is üzemel.Gondolom mindenki ismeri az ALLSEEING EYE-t aki nem ,annak itt az elérhetõsége:ALL SEEING EYE. Ez egy serverkeresõ progi, (azoknak mondom, akik nem olyan öreg rókák még ).Itt meglelitek a magyar Sof servereket is.MAX RESPECT TO OBI crew !!! Sziasztok, igazán szép idõszak zárul most. De fel a fejjel , a Wolf portálon ,mikor lehúzték a rolót 4-5 minõségi port kongott üresen. Na az a vég ,nem ez 😊)).

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Dud [OBI]
Nézd! Ez már csak rajtatok múlik.

Grave Digger
Nagyon köszönöm, hogy eddig játszhattam a szervereteken, igazi élmény volt. Sajnos a folytatással kacsolatban én egy picit pesszimistább vagyok, igaz én már túl sok olyat tapasztaltam, hogy a volt igéret, aztán mégsem volt mögötte semmi😞 Remélem most nem így lesz. Mégeccer köszi, kár hogy vége (reméljük csak átmenetileg)

Kojiro
Köszönjük szappan!

Egy élmény volt! Egy korszak volt! Egy igazi hamisítatlan szubkúltúra volt!

Minden jót a továbbiakban!

Remélem hamarosan láthatom a buci fejeteket a Carabiner-em célkeresztjében

Kojiro ergo sum.

Dud [OBI]
Ennyire nem tragikus a helyzet. Minket el fogtok ezután is érni. Kialakultak barátságok, melyek egy játék végével nem szûnnek meg.

A szerver témában meg tényleg elindultunk valamerre hogy a Magyar scene ne maradjon minõségi SOF2 portok nélkül.... Ha meg tudunk állapodni, akkor tényleg csak egy IP változik és minden megy tovább.

[HUN]PAStheLoD
de lesz folytatás ! ugyhogy kejne pánik

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Kim Basinger

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Phanta
Szerintem lassan egységesíteni lehetne a csíteket. Ha mindenki felrakja az OSP mellé akkor ismét egyenlõek lesznek az esélyek

10 perces havazás...

Phanta
=SL= FOREVA !!!

10 perces havazás...

Mr.Grent
Én is beállok a sorba, köszi mindent, amit miattunk, értünk tettetek. Úgy érzem valami véget ért.......

https://grentmedia.hu

Phanta
Vagy tovább várjuk a HL2-t, SOF nélkül...

10 perces havazás...

Phanta
Kár. Remélem ezek a csít esetek és az OBI át-COD-osodása nem jelentik a magyar SOF mezõny összeomlását. Pedig voltak szép pillanatok. PL: a Lan kurvanagy volt, az elsõ liga is aratott! Remélhetõleg van még jövõ

10 perces havazás...

[HUN]PAStheLoD

csabawarchief

Pano
sziasztok, jó volt veletek OBI! Remélem, azért teljesen nem szakad meg a a kapcsolat. sokat tanultam tõletek és sokban segítettétek a SoF II scene-t, amiért hálásak is vagyunk, de nagyon!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

[HUN]PAStheLoD
miattad van! elijesztetted Õket az idétlen rádióddal

[HUN]PAStheLoD
na .. így elsõ olvasásra valahogy úgy érzem hogy valaminek vége... és köszünjük hogy eddig biztosítottátok a szórakozásunkat.

csabawarchief

[HUN]PAStheLoD
WTF?!

Tibre
hehe csak nem ez volt a nagy meglepi? 😊
kár érte mindenesetre...

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

SGP

Bejelentés

Nem szeretném túl nyálasra fogni, de lehet hogy nem mindenki gyomra igénye szerinti az alábbi iromány 😊

Mint bizonyára ti is tudjátok az OBI klán majdnem két éves, többnyire aktív SOF2-es múltra tekinthet vissza.
Mi voltunk az elsõk itthon, akik már a demó megjelenése után indítottunk dedikált szervert. Hónapokig csiszoltuk tökéletesítettük az OBI féle real damage-t, amit tudomásom szerint több tíz szerver is használ jelenleg Európa szerte. Mi indítottunk az elsõ RD bajnokságot is az EU-ban, melyre még Kanadából is neveztek. Elkötelezett anti-cheaterként elértük, hogy többnyire nyugodt biztonságban folyt a játék a szervereinken és nem fröcsögött az egész scene a cheaterezéstõl, mint pl a cs-ben.
Több hónapja viszont már egyáltalán nem SOF-olunk, szabadidõnkben a COD-ot nyomjuk. Nincs már elég szabad, ingyenes erõforrásunk a SOF portok fenntartásához, ezért ezeket 1 hét múlva lelõjük.
Elkeseredésre viszont semmi ok. Elõrehaladott tárgyalásokat folytatunk annak érdekében, hogy 1 hét múlva csak egy IP-t kelljen átírnotok és változatlan formában(beállítások, elérhetõség, bannlog, adminok, RD, stb) élhessenek tovább ezek a portok, a szokott OBI minõségben, de már csak részben a nevünk alatt…

Ha pontot lehet tenni egyáltalán az OBI SOF2-es pályafutása végére, akkor ez az a pillanat.
Köszönjük nektek az együtt ölt fregeket! Azért hallotok még rólunk

Tibre
akkor én most csíter vagyok?

Pano
a gore mod-nak nem kell fent lennie a szerveren, elég ha csak nálad.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
No M4 Nade Mod
Gore Mod(Pure szerveren is használható, normális gore mod.

Kojiro
Nahát-nahát

Kojiro ergo sum.

Sáska
A Global Ban az evenbalance egyik -mostmár annyira nem- új rendszere, melynek lényege, hogy megfogja azokat a csíteket, amik a pb-t próbálják meg kikerülni úgfy, hogy azt próbálja meghekkelni annak érdekében, hogy ne bukjon le.
Ez az új bannolási rendszer automatikus, függetlenül mûködik az adminoktól. Tehát ha valaki bebukik, akkor nem csak az adott serveren lesz nyoma, hanem a PB. master serverén is készül róla feljegyzés, s innentõl az összes pb-s serveren hello...
Egyelõre a global ban még csak azokra a csítekre vonatkozik, melyek magát a pb-t akarják megkerülni, de várható a további fejlesztés.

Tata exVermedve
Sziasztok!

Pedig Baro papa sem tûnt csíternek, max. nem mozgott sokat. :-)
Biztos olyan CD-kulccsal próbálkozott, ami ki van tiltva. (Vagy ha egész véletlenül eredetije van, akkor egy csíter sikeresen elhasználta azt a kulcsot.)

GAthersw
Én is szerváltam már olyan "real" cd kulcsot aminé ezt írta, ha bárhova felakartam menni.

01110000 01110010 00110000

Pilu OBI
passzolok

csabawarchief
,h.k

BorsoFozelek
pedig ez a szánko még igy is egy nagy láma

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Tibre
ilyet én is kaptam már,cd kulcs kérdése

Devo
Ok ok csak annyira tetszett, hogy végre rájöttem, hogyan illesszek be képet, de a jövõben a lenti URL-re gyûjtöm a kis paparazzi fotóimet a Sztárokról ... 😊))

NaNoKuTyA
jah, az lehet 😊

\':..:\'

Tibre
jah nekem is ezt mesélte drone

Pano
ez sok lesz már, inkább url-t

Pano
pilu, te biztos tudod, hogy általában miért jár global bann, meg tudod nekünk mondani?

Devo
És itt a másik ,amirõl persze szintén méla kuss van 😊))).

Pano
azt én sem tudom, bár érdekelne, hogy miért kapta ezt a büntit. Lehet, hogy bepanaszolták embertelen kempelésért 😄

NaNoKuTyA
azt értem, de miért nem írja, hogy miért?

\':..:\'

Pano
wáááááááá :d nah szép, lesz itt anyázás 😄

Pilu OBI
Én is csak végigfutom a hozzászólásokat.
Amelyik 1 sornál hosszabb abba beleolvasok.

Pano
hopp, elfelejtettem a GPRS-es barátunkat, mint mindig 😄DD bocsesz

Devo
Végre rájöttem. 😊